reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów- dekoracje , mebelki , wystroj

okey, na razie ubrałam ale to jeszcze nie to.. brakuje karuzeli, kołderki i kilku dodatków.. no i stoi nie w tym pokoju ;-) musiałam wreszcie ubrać żeby poczuć że dzidziuś blisko, kto wie może zechce wcześniej wyjść? :-p

Załączniki

• DSCF9435.jpg
    DSCF9435.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 107
  • DSCF9433.jpg
    DSCF9433.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 94
  • DSCF9434.jpg
    DSCF9434.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 87
reklama
elifit
no noooo! masz łóżeczko które ja miałam kupić ,byłam ostro na nie nakręcona ale ostatecznie wybrałam inne bo się nam okazja przytrafiła:p

co z tego że nie do końca jak już fajnie wygląda:) faktycznie już klimatu dzidziusiowego nabrało :)
o jaaaaaaaaa a mi jeszcze do was tak daleeeeeko!

elifit ale z jakiej to firmy?? może i ja bym to tu znalazła?? bo strasznie mi się podobają!

Firma Cotoons :)

Smoby Cotoons - Pozytywka 315504 - Projektory, pozytywki i lampki - Zabawki dla dzieci - Kraina Zabawy

Znalazłam tylko pozytywkę, to jest francuska firma, ja ten komplet dostałam od brata z Paryża.

Wkurzyłam się bo pokrowiec na przewijak jest z deka za mały a ponoć takie same wymiary jak przewijak :wściekła/y:

edit:
jest na allegro :)
http://allegro.pl/smoby-cotoons-zestaw-pozytywka-z-lampka-prezent-i1810604542.html#gallery

Ostatnia edycja:
okey, na razie ubrałam ale to jeszcze nie to.. brakuje karuzeli, kołderki i kilku dodatków.. no i stoi nie w tym pokoju ;-) musiałam wreszcie ubrać żeby poczuć że dzidziuś blisko, kto wie może zechce wcześniej wyjść? :-p

no juz nabiera kasztaltow wszystko :) a lampka z pozytywka bardzo mi sie podoba ! :)

łóżeczko wygląda ślicznie:)

tak szybko ubrałaś łóżeczko, czy to tylko do zdjęcia? ja mam wszystko przesłonione żeby kurz nie siadał, a łóżeczko ubierze dopiero mąż jak w szpitalu będziemy, już ma wszystko przyszykowane:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry