reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik maluszka. Inspiracje i nasze realizacje.

reklama
o tak skodzia popieram, ja mam meble w takim kolorze w salonie i gdyby nie kurz rzucający się w oczy na tv to wogule chyba bym zapominała wycierać :)
maja super zakupy

Moi rodzice maja w sypialni, jak bede w stolowym kiedys meble wymieniac to na takie chalwowe wlasnie ;-) sa super!

dziś składaliśmy meble...okazało sie ze kolyska ma ogromną skaze i znowu trzeba na nią czekać wrrr:wściekła/y:
wklejam fotki pokoiku, jeszcze nie skończony. Pod skosami będą kropki, firany
będą troche skrócone, brakuje literek, karmników na drzewo no i tej kołyski :sorry:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 172
  • image.jpg
    image.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 168
  • image.jpg
    image.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 173
  • image.jpg
    image.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 174
śliczny pokoik, na prawdę :-)
a ja wstawiam kącik mojej córeczki, już prawie gotowy, brakuje tylko naklejek serduszek w kolorze różowo-kremowo-zielonym, będą w koło napisu i nad komodą, i kremowego kosza na pieluszki :-D
WP_20140428_005[1].jpg

Załączniki

• WP_20140428_005[1].jpg
    WP_20140428_005[1].jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Swietne pokoiki I kaciki, a literek zazdroszcze :) tez takie chce :)

jeżeli chcesz szyte to polecam

Szukaj - Pakamera.pl

fajna dziewczyna, jak poprosisz to ona ci wyśle dostępne materiały a nawet zrobi z nich kompozycje żebyś mogła sobie coś wybrać.
Ja wybrałam literki z materiałów szary, biel i mięta (jak na załączonym foto)
Dopasowywalam do pokoiku i reszty dodatków :)
Na literki czeka sie 3 dni Prawdopodobnie bede je miec w następnym tygodniu
Jak już dojdą to wkleję foto.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 128
  • image.jpg
    image.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 129
Do góry