reklama
ciastkozkremem
mama Ignasia
neko moja listwa miała mozliwość cięcia co 5 cm ) dziecko lepiej przyzwyczajać do półmroku, żeby potrafiło odróżnić noc od dnia. Światełko delikatne w pokoju jak najbardziej tak, szczególnie w pierwszych tygodniach ale może lepiej właśnie gdzieś dalej od łóżeczka, żeby tak w oczka nie raziło
klaudynaaa
Fanka BB :)
fajne te naklejki :-) ciekawe :-)
co do światła to wydaje mi się, że chyba za mocne...
co do światła to wydaje mi się, że chyba za mocne...
Neko fajnty pomysł dałą Anna, a gdybys tak tą listwę umieściła dużo niże jakby łóżeczko było podświetlone to by mogło fajnie wyglądać, a światło by było nieco przyćmione.
Ciastko fajne naklejeczki, fajny kącik dla słodziakaJa jutro zamierzam złożyć łóżeczko po dzisiejszej nocy wolę być przygotowana.
Ciastko fajne naklejeczki, fajny kącik dla słodziakaJa jutro zamierzam złożyć łóżeczko po dzisiejszej nocy wolę być przygotowana.
Majaaa85
Neko bardzo ladnie przytulnie, jeszcze chwilka I ja zaczne ustawiac mojej kacik
majaa jak wasz pokoik juz ukonczony??
jeszcze nie :/ wszystko idzie jak krew z nosa bo wykańczamy tez inne pomieszczenia ( u nas jeszcze betony gdzie niegdzie)....
DZIEWCZYNY- cudne pokoiki i kąciki cieszą oko :-)
reklama
klaudynaaa
no to powodzenia w remontach, żeby poszło szybko i sprawnie i dobrze :-)jeszcze nie :/ wszystko idzie jak krew z nosa bo wykańczamy tez inne pomieszczenia ( u nas jeszcze betony gdzie niegdzie)....
DZIEWCZYNY- cudne pokoiki i kąciki cieszą oko :-)