reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witam :-)
Właśnie zawiozłam córcię na urodziny do kolegi ;-) I stwierdzam, że panienka już się z niej robi. Oczywiście założyła sukienkę i jeszcze włosy kazała sobie nakręcić :tak: A jak szła do koleżanki na urodziny to tak się nie stroiła :szok::-D

Zyta oby szybko udało się pomóc maluszkowi, żeby już się nie męczył :tak:
A synuś jak ma na imię ?

Baśka super, że coraz lepiej się czujesz. I fajnie, że macie towarzystwo, Ty i synek :-)

Impreza rocznicowa udana, goście zadowoleni, Angela też. Pogoda dopisała. Jedzenia oczywiście zostało, jeszcze dzisiaj mam luzik i nie muszę gotować :-)
A teraz zmykam pranie powiesić.

reklama
Witam Ja już na nogach od 6.15 bo synuś stwierdził że czas wstawać muszę mu ciemniejsze rolety do pokoju zakupić:baffled:
Edysiek super że impreza udana.No wiesz panienka dorasta to i się stroi no i wiadomo kolega to nie koleżanka więc musi się bardziej wystroić:happy:
Kurcze te dzieci dorastają Nam szybko.Tylko patrzeć kiedy dziadkami zostaniemy choć na to zdecydowanie za wcześnie.
Z tym że do tego już nam bliżej jak dalej.

Miłego dzionka;**

edysiek hm twoja juz panienka,ani sie obejrzymy a tu zaczna sie randki,ja zauwazylam u swojej,ze robi sie z dziecka taka dziewczynka,pierwsza milosc w przedszkolu,hihi;-)to juz rozdzial komunii zamknelyscie?czy jeszcze nie?aaa chyba w Boze Cialo kwiatki sypac?
baska ciezko jest samej z malym dzieckiem i przedszkolakiem,ktorego trzeba odprowadzic,przyprowadzic,ja ostatnio swoja zaprowadzilam,a potem jak trzeba bylo isc po nia zaczal deszcz lac,i co musialam brac malego przykryc go i isc...samochodem za blisko na pieszo blisko ale i tak nas zmoczylo,przedszkole trzy min.od domu...

u nas mamy refluks,masakra,co wypije mleczko z powrotem zwroci,placz prawie caly dzien,widocznie boli go...:-(

Rosną nam te dzieciaki i niedługo już nie będą mamy potrzebować :szok: Jakoś ciężko mi do tego przywyknąć :baffled:
Wy jednak na razie nie macie takiego problemu, bo Zyta już ma maluszka a Baśka tez niedługo będzie miała.

Witam.U mnie nic ciekawego się nie wydarzyło.Życie toczy się swoim monotonnym trybem.W piątek byłam na badaniu krwi i moczu a we wtorek mam wizytę u gina. Kamil zdrowy rozrabia jak zwykle.

​WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI DZIEWCZYNY;**

U nas pogoda paskudna, leje od rana. Już koniec maja a było może ze 2-3 dni takich bardzo ciepłych dni :no:
Chcieliśmy gdzieś pojechać na długi weekend, ale w taką pogodę to nie wiem :baffled:

Baśka daj znać jak tam na wizycie

Witam.U Nas też deszczowo,pochmurno i w ogóle tak chłodno i do tego wiatr wieje.Nawet z domu nie chce się wychodzić.Ale nie dość że cała zimę w domu się siedziało to teraz jeszcze wiosną:no:
Edysiek po wczorajszej wizycie ok.Dzidzia rośnie ładnie machał rączką i nóżką taki słodziak malusi.No i chyba widziałam siusiaka:szok: dr też ale nie był pewny do końca bo słabo było widać i mówi żeby się nie nastawić bo za miesiąc ten siusiak może okazać się dziewczynką(na tym etapie to b.podobnie wygląda) czego bym bardzo sobie życzyła:happy2: Także pozostaje jeszcze nadzieja na dziewczynkę :-)

Mąż być może jak mu się uda wyjedzie do pracy do Niemczech ale na razie czeka na telefon papiery był składać w poniedziałek.Pierwszy miesiąc byłby tam cały a potem mają zjezdzać do domu co 10 dni na 4 dni.Ta praca by nam dużo pomogła więc trzymajcie kciuki co by się udało.

hej,

dawno mnie tutaj nie było ;-)

Mój mąż w końcu dojrzał do drugiego dziecka i w następnym roku zamierzamy się starać. Za tydzień odkładam tabletki :-)

Jeśli chodzi o przedszkola to Nasza Lenka idzie od 1 sierpnia . Do lutego będzie w żłobku a potem przeniesie się do drugiej sali . Bardzo dużo czasu zajęło nam załatwienia miejsca w tym przedszkolu . Tak jak w Polsce -pomogły znajomości . Bardzo się cieszę bo grupy są małe i samo przedszkole wygląda raczej jak dom niż placówka publiczna .

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda :eek:
Chciałam tylko oznajmić, że i ja wkrótce będę podwójną mamusią.
Objawy mam od kilku dni zupełnie takie same jak 10 lat temu, wczoraj dla formalnośći zrobiłam test i wyszły 2 grube krechy :-)

Choć ja zawsze sercem będę z mamami jedynaków, bo chyba przy takiej różnice wieku to moje dzieci i tak bedą jak jedynacy :-p

reklama
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda :eek:
Chciałam tylko oznajmić, że i ja wkrótce będę podwójną mamusią.
Objawy mam od kilku dni zupełnie takie same jak 10 lat temu, wczoraj dla formalnośći zrobiłam test i wyszły 2 grube krechy :-)

Choć ja zawsze sercem będę z mamami jedynaków, bo chyba przy takiej różnice wieku to moje dzieci i tak bedą jak jedynacy :-p
Edyta gratulacje :-):-):-)

Do góry