witam!!!
ja tak na szybko,czasu brak;-)
Baska wielkie gratulacje dalej trzymam &&&&& uwazaj na siebie,tak jak pisze Edysiek ciaza nie choroba,ale za bardzo nie nadwyrezaj sie,ja jestem przewrazliwiona,poniewaz pierwsza ciaza byla ok.nawet jak dosc dozo sprzatalam i malowanie domu robilismy,natomiast w drugiej nie wiem co bylo do kaca przyczyna,ale tez sie nie oszczedzalam i mialam za swoje,trzeci trymestr lezenie,no mloda nie jestem a pracowac nawet i w domu trzebabylo,i dzieckiem zajac tez;-)
Edysiek alez ten czas leci juz rocznica komuni,a wszystko tak jakby bylo dopiero wczoraj,kurcze mi czas doslownie ucieka
;-)
co do okien to ja zawsze jak umyje na drugi dzien pada
Witam nowe mamy jedynakow!
A teraz pokrotce co u nas,wiec maly ma okazuje sie refluks,mylony byl z kolkami oczywiscie do pewnego czasu,poniewaz podkorczanie nozek,chyba swiadczy o kolkach:-(dzisiaj ide znow do lekarza,bo zmiana mleka nic nie daje,wszystko zwraca,okropnosc,pranie za praniem,dziecko sie meczy,mama tez,siostra bawic sie chce a tu placz wielki...
corka do przedszkola chodzi ale w kratke,sama jestem wiec rano nie zawsze daje rade;-)
babcia przyjezdza wiec bedzie pomoc
i mam nadzieje,ze ozywimy ten watek dziewuszki...
Pogoda jest super,troche slonca troche deszczu no ale na lato trzeba troszke poczekac jeszcze,w kazdym razie nie jest zle...
Pozdrawiam i do milego...