reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Emilia co jest, nie tak się umawiałyśmy?!?! Zostaję sama w naszym terminie :szok: trzymam kciuki, wszystko będzie OK :-D:-D
Kurczę, jaka tu cisza ostatnio, dziewczyny zajęte maluszkami :-)

My dzisiaj wyprawę do Ikei planujemy, ale nocka była kiepska, na dodatek zaraziłam się od Igora, mam katar i paskudny ból gardła :-( więc nie wiem, jak długo pociągnę, najwyżej posiedzę sobie i poczekam na resztę ekipy
Miłego dnia mamusie

reklama
Emilia 3mam mocno kciuki..!!!!! dasz rade :):):)

a my dzisiaj wychodzimy :happy:
maluszek jest spiochem na maksa i w przeciwieństwie do g_agnes ciezko go dobudzc na karmienia.. pokarmu jeszcze nie mam za duzo, więc dokarmiam go ze strzykawki przez palec :)

życzymy Wam wszystkim miłego weekendu..!!

Witajcie,

dzisiaj nocka koszmarna.. tyle myśli tłucze się w mojej głowie więc trudno było spać.

Co do blizny to czuję ją , gdy coś podnoszę , wstaję itp. Ustaliliśmy z M , ze jutro zgłaszam się do Izby i tam zapewne mnie zostawią. Już mi sie ryczeć chce , ze muszę synka zostawić. nigdy nie myślałam o sobie w kategoriach MATKI-KWOKI , ale teraz mam wątpliowości;-)
Życzę Wam szybkich rozwiązań :tak:pewnie jeszcze zajrzę

REkinasia zdrówka!!!

witajcie.
Dzięki radom dziewczyn dałam Miłoszkowi smoczka pociumkał go z godzinkę i się uspoił;)
Bardzo spokojna nocka za nami. Niunio treaz sobie drzemie;)

Powodzenia dziewczny i mam nadzieje ze w koncu uda mi sie wrócic i ponadrabiać Was.

U nas jedyny minus to mały miał złamany obojczyk przy porodzie. Usztywniamy go i za tydzień powinno być ok.

Wczoraj pierwsza kąpiel w domq zzostała uwieczniona na kamerze:)

Ostatnia edycja:
Emilia to powodzenia...zeby sie w koncu rozkrecilo....

Rekinasia jeszcze ja zostaje z tego terminu wiec nie martw sie...u mnie nic nie zapowiada porodu...

Martolinka to czekamy na wiesci z IP...jak cos to mozesz pisac do mnie...sciskam:*

Karina milego dzionka...Pan Kot dalej buszuje po kuchni?

Sonisia super ze juz do domku...cieszcie sie soba Kochani...usciski dla Spiocha Bruna:*

My dopiero co oczy otworzylismy...przytulanki zaliczone(nie odpuszczam...moze w koncu zadzialaja), eMek robi sniadanko i mykamy na ogrod bo u nas 20 stopni na termometrze i choc zachmurzone to na takie ciepelko chce sie wyjsc. Oczywiscie skurczy zero i nic nie zapowiada jakis zmian...

Milego weekendu dla Wszystkich;*

Hej,

Skurcze juz co 5 minut trwajace 20-30 sekund...oj nie da sie ich pomylic:no: w koncu biegunka sie skonczyla, eMek wariuje, lata i sprzata i przybiega czas skurczy liczyc.

Tym dziewczynom ktore nie maja objawow tylko powiem, ze mi wczoraj nawet przez mysl nie przeszlo, ze moge rodzic. Bylam u znajomych a potem z emkiem w karty gralam do 12 wiec nie ma reguly.

Moge prosic o nr telefonu do jednej z Was? Bym dala znac ze szpitala co i jak.

Trzymajcie sie Kochane, szybkich rozwiazan dla nierozpakowanych!

Kasia – dzięki; nie, koc już sobie słodko śpi na pufie; przyzwyczaił się chyba do wstawania rannego i jak za długo śpimy, to mu się nudzi;)
Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam miskę truskawek:-D i chyba na razie mam dość...znowu siedzę pół dnia sama, bo eMek w pracy do 14:-(
udanej soboty:)

reklama
kasiagaw my też mamy zamiar dziś skorzystać z pogody :) jest pięknie!!!
Emilia S powodzenia!!! Trzymam kciuki za szybki przebieg porodu :)
sonisia super że wszystko u was ok i już wracacie do domku:)
martolinka dacie radę to tylko kilka dni :)
Rekinasia dużo zdrówka!!!
karina26 ja też już zjadłam truskawki trzeba korzystać puki można je jeść :) chociaż w smaku brakuje im dużo do tych prawdziwych czerwcowych ;)
Mi wczoraj szwankował internet więc się nie odzywałam, u mnie bez zmian czyli oznak porodu brak :(
Miłego weekendu!!!

Do góry