reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

karina- oj czytam o tych truskawkach i się ślinką zalewam :-D ale cóż za rok sobie to odbije ;-)mam nadzieję, że czas bez emka szybko minął :tak:
kasiagaw- mam nadzieję kochana ,że już długo nie będziesz musiała czekać, rozumiem jak najbardziej Twój nastrój i pamiętaj, że nikt nie zna swojej godziny ani dnia ;-) (porodu oczywiście)
robaczek- oby synek dziś albo wkrótce lepiej pospał, wiadomo ,że przy dwóch maluszkach nie da rady raczej odespać nic w ciągu dnia ,ale może tak jak dziewczyny piszą ktoś mógłby starszym synkiem się przez chwilę zająć, a Ty byś pospała razem z maluszkiem chwilkę

U nas nadal spokojnie i fajnie :-) generalnie miałam wizję armagedonu jakiegoś jeśli chodzi o dwójkę takich maluchów- nieposprzątane mieszkanie, niepomyte naczynia, walające się wszędzie ciuchy i stos prania :-D ale póki co spokojnie się wyrabiamy ze wszystkim i jest nawet chwila na spokojny odpoczynek :-) ale wiadomo, że duża zasługa w tym G, bo bardzo dużo zajmuje się Ninką :tak: no i generalnie wiadomo, że co dwie osoby to nie jedna.. ale ma wolne aż do 7-mego maja więc na razie nie myślę o tym co będzie później ;-)

reklama
Karina u mnie faza na winogrona, zjadłam dzisiaj pół michy, ale truskawki też chodzą za mną. jak minął samotny dzień? ja lubię posiedzieć sama a szanse na to maleją z każdym kolejnym członkiem rodziny, chyba, że po północy :-)
Kasia poczekaj, hamuj, masz termin dzień po mnie :-D:rofl2:
Robaczku ciężko a w weekendy możesz odespać? jak Igor tak będzie chorował, jak teraz to też czarno to widzę z dwójeczką w domu :no: na szczęście u mnie, jak u Agaty M będzie w domu przez pierwszy miesiąc
Martolinka o swoich kg nie wspomnę, chciałabym do sierpnia powrócić do wagi, żeby się na desce lansować :-D
Sonisia dobrze, że już do domku :-)
Murka współczuję wysypki a poza ciążą zdarza ci się, że cię wysypie? kupiłaś coś na zakupach? ja jeszcze poluję na flanelki dla Olka, ale nic mi się nie podoba.... koktajl - mniam! jutro na śniadanie będzie :tak:

my dzisiaj po małych zakupach w Ikei, kupiłam między innymi żółte gerbery w doniczce - ślicznie wyglądają na parapecie. próbowałam wszystkich metod, łącznie z szantażem, żeby namówić M na kino dzisiaj, ale nic z tego a samej mi się nie chce, pozostaje mi tv i książka na wieczór. jak dotrwam do jutra (na pewno), to są szanse na kino
rozliczyłyście PIT? nade mną to jeszcze wisi :(

Ostatnia edycja:
rekinasia - dzięki, jakoś minął; mnie już zmęczyło to całodziennie siedzenie samej w domu; dobrze, że to był tylko miesiąc, bo by mnie w kaftanie wywieźli;-)
Widzę, że lidlowe truskawki rządzą:-D ale ja mam na razie dość, chociaż taki koktajl z bananami na śniadanie...hmmm...może się jeszcze jutro skuszę;-)
agata, rekinasia - ale Wam dobrze, że eMkowie z Wami na początku będą; ja się obawiam że mój będzie miał te dwa dni teraz, a potem już długo, długo nic... i będę sobie musiała sama radzić; dlatego mam nadzieję, że się obejdzie bez cc:tak:

robaczek oj biedna jesteś z tym spaniem, zreszta jak wszystkie mamy ze starszymi maluszkami..
ja kimam razem z małym, odpukac całkiem ładne śpi w nocy, budzi sie co jakieś 1,5 godziny ale juz ne muszę bruna dokarmiac strzykawka..
dzis poczułam co to jest nawal pokarmu - piersi mam jak kamienie..!!! :szok:

bruno ma małe problemy z brzuszkiem, czy możliwe ze to juz kolki.....????

dsisiaj rano tak ładnie sie zalatwil ze musieliśmy przygotować kąpiel i o dziwo całkiem spokojnie nam poszło! :happy:
maluszek nie lubi tylko ubierania i zmiany pieluszki :(

kasiagaw kochanie
3mam kciuki za jak najszybsze rozwinięcie akcji! :*

Emilia czy juz gratulowac..?! :):):):

kochane ja powiem wam ze staram sie być spokojna ale chwilami łapie mnie baby blues..
Stresik jest ;)

za każdym razem jak tu zaglądam i widzę, że któraś z Was już urodziła, to się frustruję, że ja jeszcze nie....:crazy:
cierpliwości definitywnie brak
za to piękny mamy dziś dzień, więc pospacerujemy jak najwięcej żeby nie leżakować niepotrzebnie
miłego dnia Wam życzę!

Hej dziewuszki, rzeczywiscie strasznie tu ostatanio cicho...
Ja tylko wpadlam powiedziec,ze od wczoraj moj maly strasznie leniwy bardzo slabo sie rusza dzis ze 2 godz. walczylam czy moge na ktg przyjechac i w koncu laskawie sie zgodzili mnie przyjac, takze ide sie powolutku zbierac z nadzieja, ze juz mnie nie wypuszcza... Do uslyszenia.

reklama
Witajcie,
odpuściłam dziś wizytę na Ip. Jutro mam umówione ktg z lekarzem w szpitalu. Zobaczymy co mi powie..
mija 3 dzień PO TERMINIE.. Wszystkie możliwe sposoby wypedzenia małej zastosowane ale nic.
Byliśmy dziś z małym w zoo:tak:miałam wrażenie , że byłam tam wieksza sensacją od niejednej foki:cool2:
Co tutaj taka cisza? Wszystkie rodza?!?! U nas dzis pieknie za oknem wiec chyba jakiegos grilla zrobimy...milego dnia dla Was:* i Waszych Maluszkow:*
oj zazdroszcze grilla:tak:

Hej dziewuszki, rzeczywiscie strasznie tu ostatanio cicho...
Ja tylko wpadlam powiedziec,ze od wczoraj moj maly strasznie leniwy bardzo slabo sie rusza dzis ze 2 godz. walczylam czy moge na ktg przyjechac i w koncu laskawie sie zgodzili mnie przyjac, takze ide sie powolutku zbierac z nadzieja, ze juz mnie nie wypuszcza... Do uslyszenia.

trzymam kciuki!!

Do góry