reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Emilia co jest, nie tak się umawiałyśmy?!?! Zostaję sama w naszym terminie :szok: trzymam kciuki, wszystko będzie OK :-D:-D
Kurczę, jaka tu cisza ostatnio, dziewczyny zajęte maluszkami :-)

My dzisiaj wyprawę do Ikei planujemy, ale nocka była kiepska, na dodatek zaraziłam się od Igora, mam katar i paskudny ból gardła :-( więc nie wiem, jak długo pociągnę, najwyżej posiedzę sobie i poczekam na resztę ekipy
Miłego dnia mamusie

reklama
Emilia 3mam mocno kciuki..!!!!! dasz rade :):):)

a my dzisiaj wychodzimy :happy:
maluszek jest spiochem na maksa i w przeciwieństwie do g_agnes ciezko go dobudzc na karmienia.. pokarmu jeszcze nie mam za duzo, więc dokarmiam go ze strzykawki przez palec :)

życzymy Wam wszystkim miłego weekendu..!!

Witajcie,

dzisiaj nocka koszmarna.. tyle myśli tłucze się w mojej głowie więc trudno było spać.

Co do blizny to czuję ją , gdy coś podnoszę , wstaję itp. Ustaliliśmy z M , ze jutro zgłaszam się do Izby i tam zapewne mnie zostawią. Już mi sie ryczeć chce , ze muszę synka zostawić. nigdy nie myślałam o sobie w kategoriach MATKI-KWOKI , ale teraz mam wątpliowości;-)
Życzę Wam szybkich rozwiązań :tak:pewnie jeszcze zajrzę

REkinasia zdrówka!!!

witajcie.
Dzięki radom dziewczyn dałam Miłoszkowi smoczka pociumkał go z godzinkę i się uspoił;)
Bardzo spokojna nocka za nami. Niunio treaz sobie drzemie;)

Powodzenia dziewczny i mam nadzieje ze w koncu uda mi sie wrócic i ponadrabiać Was.

U nas jedyny minus to mały miał złamany obojczyk przy porodzie. Usztywniamy go i za tydzień powinno być ok.

Wczoraj pierwsza kąpiel w domq zzostała uwieczniona na kamerze:)

Ostatnia edycja:
Emilia to powodzenia...zeby sie w koncu rozkrecilo....

Rekinasia jeszcze ja zostaje z tego terminu wiec nie martw sie...u mnie nic nie zapowiada porodu...

Martolinka to czekamy na wiesci z IP...jak cos to mozesz pisac do mnie...sciskam:*

Karina milego dzionka...Pan Kot dalej buszuje po kuchni?

Sonisia super ze juz do domku...cieszcie sie soba Kochani...usciski dla Spiocha Bruna:*

My dopiero co oczy otworzylismy...przytulanki zaliczone(nie odpuszczam...moze w koncu zadzialaja), eMek robi sniadanko i mykamy na ogrod bo u nas 20 stopni na termometrze i choc zachmurzone to na takie ciepelko chce sie wyjsc. Oczywiscie skurczy zero i nic nie zapowiada jakis zmian...

Milego weekendu dla Wszystkich;*

Hej,

Skurcze juz co 5 minut trwajace 20-30 sekund...oj nie da sie ich pomylic:no: w koncu biegunka sie skonczyla, eMek wariuje, lata i sprzata i przybiega czas skurczy liczyc.

Tym dziewczynom ktore nie maja objawow tylko powiem, ze mi wczoraj nawet przez mysl nie przeszlo, ze moge rodzic. Bylam u znajomych a potem z emkiem w karty gralam do 12 wiec nie ma reguly.

Moge prosic o nr telefonu do jednej z Was? Bym dala znac ze szpitala co i jak.

Trzymajcie sie Kochane, szybkich rozwiazan dla nierozpakowanych!

Kasia – dzięki; nie, koc już sobie słodko śpi na pufie; przyzwyczaił się chyba do wstawania rannego i jak za długo śpimy, to mu się nudzi;)
Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam miskę truskawek:-D i chyba na razie mam dość...znowu siedzę pół dnia sama, bo eMek w pracy do 14:-(
udanej soboty:)

reklama
kasiagaw my też mamy zamiar dziś skorzystać z pogody :) jest pięknie!!!
Emilia S powodzenia!!! Trzymam kciuki za szybki przebieg porodu :)
sonisia super że wszystko u was ok i już wracacie do domku:)
martolinka dacie radę to tylko kilka dni :)
Rekinasia dużo zdrówka!!!
karina26 ja też już zjadłam truskawki trzeba korzystać puki można je jeść :) chociaż w smaku brakuje im dużo do tych prawdziwych czerwcowych ;)
Mi wczoraj szwankował internet więc się nie odzywałam, u mnie bez zmian czyli oznak porodu brak :(
Miłego weekendu!!!

Do góry