Byla dzis u nas polozna na patronarzowej i jestem w ciezkim szoku. Wpadla jakas zdenerwowana, ale napisze to co najwazniejsze, powiedziala, ze powinni nam dziecko zabrac, bo dziecko ma kolki przez to ze jest nieszczesliwe i nie powinnam karmic piersia tylko butelka- dla dobra dziecka! Stwierdzila, ze nie nosze dziecka i do niego nie mowie ( nie wiem, chyba ukryta kamere zalozyla u nas w domu) i co najwazniejsze to mi rece opadly, stwierdzila ze widac ze dziecko z wpadki, bo jest nerwowe i czuje ze jest niechciane. Zaraz po jej wyjsciu chcialam zadzwonic do okregowej izby pielegniarek i poloznych ale dzis do 15 30 czynne tylko, no tak tego nie zostawie. Jak dziecko z wpadki to trzeba rodzicom zaraz zabrac. Kur...wa mac!!! Przychodzi, dziecka lezy ze mna, nakarmione, przebrane, zadowolone a ta takie rzeczy mowi, az sie poplakalam ze zlosci ufff troche mi lepiej
reklama
martolinka, mum-to-be – ja też dzisiaj jadłam makaron z truskawkami
martolinka – świetne, szczególnie to o kiełbasie:-):-)
paulusia – fajnie że już w domku, oby mała zaczęła jak najszybciej troszkę więcej w nocy spać
Kasia – ciekawy sposób na przyciągnięcie klientów
Ja dzisiaj po kolejnym ktg, w poniedziałek następne, ale chyba już ostateczne i decyzja o indukcji...ech ale może jeszcze się coś wykluje do poniedziałku i nie będzie potrzebne wywoływanieSpędziłam chyba dzisiaj w przychodni 3 godziny. Najpierw kolejka do ktg, potem badanie, potem kolejka do gina...ech wykończyło mnie to. Na szczęście mamy super pogodę w krakowie i od rana świeci słoneczko. Oby tak dalej
Miłego popołudnia
martolinka – świetne, szczególnie to o kiełbasie:-):-)
paulusia – fajnie że już w domku, oby mała zaczęła jak najszybciej troszkę więcej w nocy spać
Kasia – ciekawy sposób na przyciągnięcie klientów
Ja dzisiaj po kolejnym ktg, w poniedziałek następne, ale chyba już ostateczne i decyzja o indukcji...ech ale może jeszcze się coś wykluje do poniedziałku i nie będzie potrzebne wywoływanieSpędziłam chyba dzisiaj w przychodni 3 godziny. Najpierw kolejka do ktg, potem badanie, potem kolejka do gina...ech wykończyło mnie to. Na szczęście mamy super pogodę w krakowie i od rana świeci słoneczko. Oby tak dalej
Miłego popołudnia
kasiagaw
Fanka BB :)
Ej Laski...wiecie, że dzisiaj Hitler miałby urodziny? :-):-) Niezła data...
Rodzi któraś dzisiaj?!?!
Rodzi któraś dzisiaj?!?!
Monissia od kilku lekarzy słyszałam, że USG nie szkodzi maluchowi
Martolinka niezłe przy tych żarcikach o blondynkach to nawet lajtowe
Kasia miałam taki plan, że dzisiaj albo wtorek, ale teraz sobie koreczek chyba zamontuję :-) współczuję siedzenia w sklepie, mam totalnego lenia, max to w kinie 2h dobrze, że weekend i tak jak Emilia uważam, że powinnaś zajrzeć na IP, jeśli masz wysokie ciśnienie, oprócz zatrucia to może też być przytkanie łożyska
Emilia mieszkałam jakiś czas w uk i na każde dłuższe wyjście trzeba było być gotowym na każdą opcję pogodową, teraz to wspominam z sentymentem :-) ale wtedy.....
Sonisia zakochana mamuśka, co? wrzuć fotki Bruna
Martolinka niezłe przy tych żarcikach o blondynkach to nawet lajtowe
Kasia miałam taki plan, że dzisiaj albo wtorek, ale teraz sobie koreczek chyba zamontuję :-) współczuję siedzenia w sklepie, mam totalnego lenia, max to w kinie 2h dobrze, że weekend i tak jak Emilia uważam, że powinnaś zajrzeć na IP, jeśli masz wysokie ciśnienie, oprócz zatrucia to może też być przytkanie łożyska
Emilia mieszkałam jakiś czas w uk i na każde dłuższe wyjście trzeba było być gotowym na każdą opcję pogodową, teraz to wspominam z sentymentem :-) ale wtedy.....
Sonisia zakochana mamuśka, co? wrzuć fotki Bruna
martolinka
Mama i nie tylko :-)
mysle , ze wartozostanie Ci pamiatka choć nie wiem ile będzie widać , bo nasze maluchy są już nieźle ściśnięteDziewczynki jutro u nas w Łodzi bedzie akcja "szczesliwa mama" i beda robic darmowe USG 3D i 4D... powiedzcie mi czy w 40 tygodniu jest to bezpieczne dla dziecka? bo szczerze mowiac chetnie bym poszla:-)
myślę , że mogliby zacząć rzucać Ci "drobne";-)Aaaaaa! Kobiety!!! Moje plecy...zaraz chyba się położe na podłodze w sklepie i chwile poleże...jak myślicie? Przyciągnę klientów? :-):-)
Karina ja mam ktg w poniedziałek i decyzja co dalej . Nie wiem jednak , czy nie podjade na IP w weekend , bo blizna po cięciu mnie boli i zastanawiam sie , czy się nie rozchodzi.Ja dzisiaj po kolejnym ktg, w poniedziałek następne, ale chyba już ostateczne i decyzja o indukcji...ech ale może jeszcze się coś wykluje do poniedziałku i nie będzie potrzebne wywoływanieSpędziłam chyba dzisiaj w przychodni 3 godziny. Najpierw kolejka do ktg, potem badanie, potem kolejka do gina...ech wykończyło mnie to. Na szczęście mamy super pogodę w krakowie i od rana świeci słoneczko. Oby tak dalej
Miłego popołudnia
jak u Ciebie wypadło ktg?
Ej Laski...wiecie, że dzisiaj Hitler miałby urodziny? :-):-) Niezła data...
Rodzi któraś dzisiaj?!?!
oj to ja chyba nie chce;-)
Mum-to-be.
Aktywna w BB
ja tylko na chwilę. Poszliśmy z eMkiem na pocztę, bo idą do nas 2 paczki z ciuszkami już od tygodnia i dojść nie mogą. W międzyczasie jak my byliśmy na poczcie dowiedzieć się co i jak, listonosz zostawił nam awzio. I tak czekać mamy do poniedziałku. No ręce opadają.
Ziewaczka chyba bym tego tak nie zostawiła i jak najbardziej masz prawo zadzwonić do tej izby. Może nawet lepiej będzie, gdy zadzwoni mąż. Kobiety zawsze inaczej odbierają skargi od facetów niż kobiet. Jak tak można w ogóle się odezwać do młodej matki? I jak tak w ogóle można?
Ziewaczka chyba bym tego tak nie zostawiła i jak najbardziej masz prawo zadzwonić do tej izby. Może nawet lepiej będzie, gdy zadzwoni mąż. Kobiety zawsze inaczej odbierają skargi od facetów niż kobiet. Jak tak można w ogóle się odezwać do młodej matki? I jak tak w ogóle można?
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
i jeszcze Napoleon... co za data...Ej Laski...wiecie, że dzisiaj Hitler miałby urodziny?
martolinka - mam nadzieję, że z blizną wszystko OK i rzeczywiście lepiej nie ryzykować i na IP sobie podjechać a moje ktg - w porządku, czyli nic się nie dzieje, jakieś słabe skurcze, a poza tym mała się strasznie leniła i położna była niezadowolona, że wyjdzie takie "płaskie", bo może ze cztery razy się przekręciła w trakcie badania
My sobie wczoraj zrobiliśmy ostatnią "randkę" przed porodem - byliśmy na lodach, mieliśmy iść też do kina, ale jakoś tak nie ma nic ciekawego...
Dzisiaj nie śpię od ponad godziny i siedzę w kuchni żeby eMka nie budzićbiedny kot też już nie wie, co ma ze sobą robić i się kręci po domu i szuka sobie zajęcia;-)
Trzeba by dzisiaj trochę mieszkanie ogarnąć, bo jak mnie zostawią w poniedziałek w szpitalu, to przyjedzie pewnie moja mama i teściowie i wstyd żeby do "burdelu" wchodzili
Miłej soboty
My sobie wczoraj zrobiliśmy ostatnią "randkę" przed porodem - byliśmy na lodach, mieliśmy iść też do kina, ale jakoś tak nie ma nic ciekawego...
Dzisiaj nie śpię od ponad godziny i siedzę w kuchni żeby eMka nie budzićbiedny kot też już nie wie, co ma ze sobą robić i się kręci po domu i szuka sobie zajęcia;-)
Trzeba by dzisiaj trochę mieszkanie ogarnąć, bo jak mnie zostawią w poniedziałek w szpitalu, to przyjedzie pewnie moja mama i teściowie i wstyd żeby do "burdelu" wchodzili
Miłej soboty
reklama