Hej Brzuszki
Ja tez trzymam mocno kciuki za dzisiejsze CC
!!!! Oby wszystko poszlo jak najlepiej dla mam i ich maluszkow
Rekinasia wlasnie wiedzialam, ze jest nas 3 na ten termin
i chyba ja bede ostatnia, bo Renia juz rozpakowana i Ty tez juz sie szykujesz....ojojoj a mi raczej sie nie zapowiada, ze Szymonek sie pospieszy!
Sonisia ja cos wiem o zakupach do domu!!!!! My wczesniej mieszkalismy ze znajomymi w wynajmowanym i umeblowanym mieszkaniu, wiec szok byl niesamowity jak sie wyprowadzilismy do swojego domku z 2 sypialniami i salonem i nie dosc, z to wszystko trzeba bylo umeblowac, to jeszcze caly sprzed do kuchni kupic. Masakra! Ale za to teraz jak na to patrze i mysle, ze to wszystko nasze to juz mnie nie matrwi, ze splukani jestesmy na maksa
a i jeszcze jedno mnie rozsmieszylo, jak bylismy z emkiem na zakupach w Ikei to polowa par tam byla z brzuszkami
to chyba taki czas, ze wszyscy musza wziac sie w garsc! Alez Ci sie rozpisalam...
Martolinka, a u mnie odwrotnie, spodziewalam se pieknej pogody za oknem, a tu pochmurno i ciemno :-(
Ziewaczka mam nadzieje, ze instynkt maciezynski sie jednak odrazu w Tobie obudzi po urodzeniu malenstwa i bedzie wszystko ok! A co do meza, to moje wspolczucia!! Baran z niego niesamowity! Do zrobienia dziecka trzeba dwojga wiec polow odpowiedzialnosci lezy po jego stronie! Jak tam mozna??.
ntmkw oj ksiazke naprawde polecam juz przeczytalam 280 stron, jest bomba
pasazerka a Ty wies co u Reni?
Ja dzisiaj w lepszym nastroju mimo kiepskiej pogody! Po poludniu lece do poloznej na wizyte, a potem wpadne do siostry i chrzesniaka na kawke
weny na obiad nie mam i chyba kupie pieczonego kurczaka zrobie jakas saltake i bedzie gitara
Dziewczyny ja bede szukac pizamy w ten weekend i sama nie wiem jaka mam kupic, mozecie moze przeslac linki na jakie Wy sie zdecydowalyscie?? Bede bardzo wdzieczna!!
Milego dnia :**