madziaka gratulacje kochanie..!!!!!
co za dzielna dziewczyna..
super ze B zdążył ..!!!
zeberka jak miło cię tu widzieć spowrotem..!
)
biust urusl Ci bardzo po porodzie? ja sie boje ze mi sie w cyckonosz nie zmiesci
robaczku juz trzymam kciuki..! &&&
magda za Wasza trójkę rownież..!
a o goleniu mi nie wspominaj..! ja sobie zadundowalam ta atrakcje i chyba cos mi sie skóra wydelikatnika bo chodzę obolala, jakiegoś uczulenia dostałam i szału dostaje.
renatal rownież &&..!!
maniaa jak fajne ze mozesz sobie opłacić swoją położna.. jeeejku u nas nie ma takiej opcji a szkoda ;(
wyraz mojego emka gdy wspominam o seksie jest rownież bezcenny
żartuje sobie z niego ze zobaczy jak to fajnie jak ja juz urodze i na jego tekst spojrze sie jak o na mnie teraz
mamido kurcze niezła historia z ta suknia ślubna........! :laugh3:
ziewaczka echh a nie słyszałas ze te pierwsze momenty są dla dziecka i dla Ciebie najważniejsze..?
ze dziecko czuje Twoja bliskość i szok jakiego doznaje po porodzie jest znacznie mniejszy ?
no ale cóż - jak widać twoj komfort ważniejszy niż dziecka..
a cos mi sie wydaje ze z twoim nastawieniem to nie tylko pierwsze 2 miesiące bedą "istnym armagedonem, masakra i dopustem bozym".
andzik nie kracz..! ja naprawdę jestem jeszcze w rozsypce
a tak chciałam rodzic szybciej itp itd a jak przyszło co do czego to odwlekam
wlanie dziewczyny - co bierzecie do szpitala? tylko koszule czy pisane tez..? ja sie zastanawiam czy będę leżeć pod ktg godzinami..? a jesli tak to chyba warto miec "jakis dół"
kasiagaw jeep'y są super..! i cos mi sie wydaje ze ty rownież jako fanka motoryzacji nie przegapisz takiej okazji
mozesz mi na pv wysłać co zabralas do szpitala? bo ja na pewno ne pomyślałam o 1000 rzeczy :/
a torbę to nie wiem jaka wezmę....
kivinko co za zabobony.. dżizas dobrze ze masz swój rozum!
a niedługo wykształcicie sobie z Marcelinka rytm dnia i nocy
powodzenia! :*
martolinka miałam na myśli kupki maluszka około rocznego...
to juz nie jest takie nic
hehe ale Antos jest mega fajny facet, niedługo mu przejdzie
choć mojemu eMkowi do dzis śmierdzi kurz
murka to dobrze ze macica ćwiczy do porodu
poranna ...
buziak! :*
emilia achh te noce bezsenne...
g_agnes u nas Rez brak widoków na zmianę auta, ale dzieki Bogu mam duuzy bagażnik, większy od emka nawet
) jak sie postaram to 3 opony zaladuje
choć sie śmiejemy ze wozek dla bruna wiecej wart od mojego gratka
agata powodzenia z rachunkami....!
augustynka tez siebie mogę doczekać mojego maluszka, dzisiaj wybralam mu ciuszki do szpitala i aż mi sie łezka w oku zakrecila
a w poniedziałek wizytujemy razem..!
izka jesteś juz prawie w bezpiecznym terminie więc luuuuzik..
moj sie na mnie tylko patrzy i pyta - wytrzymasz jeszcze tydzien?
yoannica moj tez ciagle cos wymyśla ze swoim autem.. jeeejku nie wiem co jeszcze można w nim zrobic (podlaczenie usb do radia ale w schowku zeby nie zmieniać wyglądu deski rozdzielczej..; nowe felgi moze by teraz dał do lakierni; codziennie cos nowego mu "puka" i za każdym razem eMek słucha samochodu; nowe blotniki do plamka rdzy sie pojawila; nowe ramki w drzwiach.....) no i tak z godzinę mogłabym pisać
a w autoSpa powinni miec karty zbożowe dla uzależnionych
a ja dzisiaj zakończyłem prawie temat prania, ciuszki wyprane i wypracowane, cześć odłożona do torby a reszta w proznowy worek powrót na przeprowadzkę
oczywiście przypomnialas sobie o 1000 niezbednych drobiazgow przeprowadzkiwo/szpitalnych i jeszcze długa droga zeby spakować orne do szpitala
ciagle cos.
w mieszkaniu do przodu, ale co czuje ze przed świętami nie bedzie wszysko skończone na cacy, ale juz na pewno w nim zamieszamy !
nie mogę w to uwierzyć.. choć nie mam prawie nic na nowe mieszkanie
rozkładają mnie takie rzeczy jak mop, miski, regały do gospodarczego, sztucce, zelazko, odkurzacz, komoda do sypialni i w ogole lista na pol zeszytu
ale to z czasem będę gromadzić, nie chce mi sie wszystkiego na raz
zobaczymy co to bedzie
ja znowu spać nie mogę, a jak będę wstawać o 8 to bedzie płacz... jutro w planach zakupow remontowych (listwy, kilka żarówek etc) ciąg dalszy, a potem sprzątanie z tesciowka (meble z pyłu itp)
w ogole ma wrażenie ze lista rzeczy do zrobienia ciagle sie wydłuża zamiast skracac
dobra kochane brzuszki, ostatnia wycieczka przed snem do wc i spaaaasc..