reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

andzik ciąże widac tylko ludzie nie chcą jej widzieć niestety. To jest dla mnie wciąż zaskakujące , bo nie tak mnie rodzice wychowali. Jeszcze się nie zdarzyło żeby ciężarna stała za mną i musiała czekać.
Pauletta no tak prawie cały rok;-)dobrze , ze nie chodzimy w niej jak słonie 3 lata- to jest dopiero kosmos

reklama
Was zostawic dziewczyny na chwile na forum to strach ... tyle sie dzieje . Polozylam sie Marcysiem poobiednio wstaje a tu prosze Ewela w szpitalu :szok:
Trzymam kciuki za Ciebie kochana , widac Bartusiowi sie spieszy :-)

Wlasnie siobie uzmyslowiłam ze jak tak dalej pojdzie cale forum sie "rozsypie" a ja tu zgasze swiatlo chyba :baffled::-D

Pasazerka ja cie zabije!!! Ostatnio z tymi racuchami wyskoczylas a dzis szarlotka i co ja mam teraz zrobic slina po kolana a robic sie nie chce:rofl2:

poranna nie bój nic, zawsze ja zostanę po Tobie;-)

A ja ostatnio wlazłam do autobusu pełnego dzieciarni i wszyscy jak jeden mąż zaczęli krzyczeć przepuście panią, pani jest w ciąży. Nie powiem rozczuliło mnie to:tak: Do tego nauczyłam się od jednej ciężarnej Pani w Biedronce jak postępować np. w kolejce- pchać się na ch....a. I wiecie co? Skutkuje. Ostatnio wszyscy mnie w Lidlu przepuścili:rofl2:

martolinka, andzik, basiek ,gagnes, pasazerka- dosłownie ludzie udają, że nie widzą :) mnie ostatnio rozłożyła babcia na łopatki w tramwaju ;) Stałam sobie spokojnie i nie śpieszyło mi się, żeby usiąść, a jak ta kobieta wsiadała zobaczyła ciężarną to taki bieg zrobiła do siedzenia :D Nie wiedziałam, że w tym wieku można tak szybko biegać :D Ogółem przez całą ciąże 3 razy ktokolwiek zaproponował mi ustąpienie miejsca w autobusie/tramwaju :) O kasach pierwszeństwa w sklepach nie wspominam bo to chyba jakiś mit ;D a u lekarza to przede mną notorycznie babcie się wpychają :)
Ale co zrobić takie czasy ;P

Pauletta- kurczę ale ja tak nie umiem się po prostu wcisnąć, no chyba, że ktoś by mnie nieziemsko zdenerowował ;P

pasazerka - no właśnie teraz to i ja bym coś zjadła... upiekłabym babeczki ale tak strasznie mi się nie chce stać w kuchni :) Narobiłaś apetytu :)

Ostatnia edycja:
ja z reguły jestem dość uległa , ale czasem jak coś we mnie wstąpi to z daleka;-)dziś wściekłam się na dwie małolaty, które rozsiadły się na placu zabaw i zaczęły palić. Podeszłam i powiedziałam im kilka slów. Przypomniałam gdzie się znajdują a te panienki zaczęły dyskutować , że przecież palą na świeżym powietrzu i nic nie czuć.. Zaproponowałam im dyskusję ze strażą miejską to zwiały gdzie pieprz rośnie

Ja jak jestem w sklepie tez tylko moge sobie pomarzyc zeby ktos mnie przepuscil... a jak ekspedientka w miesnym powiedziala "poprosze pania w ciazy na poczatek kolejki" to takie oburzenie bylo tych starych bab ze myslalam ze mnie zjedza... i jeszcze te komentarze ze w ciazy jestem na wlasne zyczenie...

reklama
No to dziewczyny zapraszam na cieplutkie ciacho;]
T. mówi na mnie "robaczek- wpier...dalaczek" i śmieje się że małemu się do wyjścia nie spieszy bo takimi smakołykami go codziennie karmie że mu się po prostu nie opłaca wychodzić i wcinać tylko mleko:D

martolinka ludzie są na prawdę nie możliwi czasem...dobrze że powiedziałaś im do słuchu!

Yoannica
taa...starsze babcie potrafią dostać takiego pędu na widok "zagrożenia" że pełna podziwu jestem:D

Do góry