reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
julianna chyba masz racje.. ale mam taki sentyment do tych szmat ze szok ! :szok::szok::szok:
a zostala mi szafa u gory z ciuchami na codzień ...nie mam siły :/

juz widzę minę emka jak to zobaczy - chyba dostanę roczny zakaz kupowania nowych :D:D:D

Hej dziewczynki:) Cos mi sie wydaje ze chyba szyjka mi sie zaczela skracac... coraz blizej godziny zero
Co do Reniuszka no to mega zaskoczenie, miala termin na ponad 3 tyg po mnie a tu juz wody jak z wiadra ojoj! z kolei na sytuacje kivi to brak slow, niech ktos z rodziny zadzwoni do NFz i spyta jakie ma prawa w takiej sytuacji, bo z mlodziutkiej dziewczyny zrobia kaleke i jeszcze sie niewyobrazalnie nacierpli przy porodzie sn, oby chociaz byla mozliwosc zzo, przeciez tak nie mozna podchodzic do zwierzat, a co to mowic do ludzi!

Reniuszku trzymamy kciuki oby wszystko dobrze poszlo&&&&&&&&
Gagnes nie wiem kochana jak to jest do konca z tym obnizaniem brzuszka u mnie juz od miesiaca wszyscy mowia ze ni opadl a ja roznicy nie czuje moze troszka wiekszy ucisk na dole z oddychaniem problemow nie mialam wiec nic sie nie zmienilo:eek:
Biedna kivinko oby jednak nie musiala rodzic Sn jaja jakies normalnie, a czy w takiej sytuacji to nie ona powinna wybierac?:angry:
Dziewczyny nie panikujcie tak przeciez reniuszek od poczatku miala problemy z ciaza i to nie znaczy ze zaraz wszystkie z konca kwietnia zaczna rodzic:rofl2:

U nas dzis leniwie, rano byla polozna i mam juz plan porodu i zzo zamowione:-p Pocieszyla mnie ze raczej przed terminem nie urodze wiec git. Pogoda niezla chociaz nie ma sloneczka to cieplutko tak wiec bujam sie z praniem jeszcze 2 pralki mi zostaly...

Reniuszek – o rety!! Chwilę mnie nie było, a tu takie newsy… POWODZENIA !!!
sonisia – ja też mam problemy z zakładaniem skarpetek…masakra; powodzenia z odgrzebywaniem się spod sterty ciuchów:-D
kasia – nie ma szans na prasowanie dzisiaj:no: robię właśnie sernik na zimno, ale mi coś nie idzie:-(
kasia, sonisia, yoannica – dołączam do klubu:-D
g_agnes, kasia – u mnie było widać, że brzuszek po prostu tak jakby niżej się zaczynał pod piersiami:-D i w sumie nawet mąż zauważył, że inaczej wygląda; i to na pewno przez to łatwiej się oddycha:tak:

Ziewaczka masz jakieś objawy,że sądzisz że szyjka się skraca??? Pytam ,bo mam problem od 32 tyg z szyjka ( lekarz mówi,że się skraca ) i zastanawiam się czy są jakieś objawy z których można wywnioskować skracanie się szyjki... Miałam o to zapytać lekarza,ale jakoś wyleciało mi z głowy.Mieszkam w Irlandii i tutaj jest troche inaczej.

Witajcie,
dzisiaj już wiosennie na całego:tak:spędziliśmy z małym chyba ze 3 godziny na placu zabaw - aż chce się żyć

Reniuszek powodzenia!!:tak:

ziewaczka a na kiedy termin..?

karina wydostalam sie spod tych szmat.. jeszcze ostatnim wysiłkiem wdzucilam pranie z butami emka, bo pogoda jest przepiękna...! lato normalnie :):):)

andzik masz racje, ze spodziewaliśmy sie wcześniejszego rozwiązania u reniuszka, ale ostatnie dni (zeberka, kivinko) uzmysliwily nam ze naprawdę ten czas zbliza :tak: :)

zaraz wciagne pierogi z jaodami (mrożone ;) i do pracy ..

a co u Was?

reklama
sonisia - mmm pierogi z jagodami... mniam, mniam;-) widzę, że u nas pogoda na zmianę - jak u Ciebie ładnie, to u nas brzydko:) bo dzisiaj w krk pochmurno:-D

Do góry