reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
A ja się tak przejęłam sytuacją Renatki, że nie jadę do księgowej...łapki mi się trzęsą i wolę nie wsiadać do auta...idę za to poprasować trochę, bo normalnie muszę się uspokoić:-):-)

mamido ale na wiosne dupki gubią więc wszystko przed tobą :D

kasiagaw Renia juz niedługo usciska swojego synka a przed nami jeszcze tygodnie czekania..!

achh tez musiałam sie czyms zając i wróciłam do porządków w mojej garderobie i sie zalamalam.. przez kilka lat ubieralam chyba z 8 ogromnych worow ciuchow ..
mam ze 20 bluz których nie nosilam od je wiem kiedy..
znalazłam nawet koszulki i swetry które kupiłam w gimnazjum.....!

chyba jestem uzalezniona.. :(:(:(

kto pomoże?! ?! ?!

Sonisia- na problem zbyt dużej ilości rzeczy przeprowadzki są najlepszym lekarstwem, ja po dwóch nie umiem się doszukać 3/4 moich rzeczy:sorry:

reklama
sonisia rozumiem cię w 100% własnie jestem na etapie pozbywanie sie połowy ciuchów, niektóre są właśnie z czasów gimnazjum, liceum...tak sie to wszystko chomikuje niepotrzebnie. trzeba byc twardym i zostawić tylko fajne rzeczy, szafa odetchnie i będzie miejsce na nowe :-)

Do góry