reklama
kasiagaw
mi zrobił sie jakis pypec na szyi, a na dekolcie 3 maluśkie plamki - wyglądają jak trójkąt bermudzki
no i jeden większy pieszyk pod lewa piersią, ale boje sie usunąć
mam nadzieje ze po ciazy wszystkie dolegliwości i zmiany skórne pójdą w niepamięć
mysle ze jakbs mieszkala blizej Gdyni to nie martwilybysmy sie "wychodnymi" eMkow .. ale by było faaajnie..!!!
a zapraszam Was serdecznie w wakacje do Gdyni - nawet poza hainekenem
bo to u mnie w pracy nerwowy okres
a kto gra w tym roku w ogole..???
mi zrobił sie jakis pypec na szyi, a na dekolcie 3 maluśkie plamki - wyglądają jak trójkąt bermudzki
no i jeden większy pieszyk pod lewa piersią, ale boje sie usunąć
mam nadzieje ze po ciazy wszystkie dolegliwości i zmiany skórne pójdą w niepamięć
mysle ze jakbs mieszkala blizej Gdyni to nie martwilybysmy sie "wychodnymi" eMkow .. ale by było faaajnie..!!!
a zapraszam Was serdecznie w wakacje do Gdyni - nawet poza hainekenem
bo to u mnie w pracy nerwowy okres
a kto gra w tym roku w ogole..???
kasiagaw
Fanka BB :)
jejku Renata...powodzenia!!! 3mam kciuki za Was:*:* i czekamy na wieści!!!
kasiagaw
Fanka BB :)
sonisia mam to samo! Siedzę i ryczę...i boję się, że za chwilę sama zacznę rodzić!
reklama
G_agnes- lepiej się oddycha, żołądek lepiej "przyjmuje" posiłki, mija zgaga- jeśli taką miałaś, a zaczynają się problemy z "dołem" - siusianie co 5 min i ogólny ucisk
Sonisia- mój mąż chyba nie żartował, tak mu się po prostu czule powiedziało- a swoją drogą sarenki w zimie dupki dość porządne mają
Sonisia- mój mąż chyba nie żartował, tak mu się po prostu czule powiedziało- a swoją drogą sarenki w zimie dupki dość porządne mają