reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

A ja jeszcze wczoraj Kivinko zazdroscilam 36 tygodnia! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok!!!
Gochson widzisz tu w Anglii midwife mowia, ze trzeba. No ale z doswiadczenia wiem, ze to co mowia to czasami trzeba z przymruzeniem oka:rofl2:

reklama
Kivinko trzymam kciuki, żeby dzidzia jeszcze chwilę poczekała
Ziewaczka do 36 maja powiadasz... :szok: Dlaczego mam wrażenie, że coś kręcisz??? :-D:-D dzięki za podpowiedź z ćwiczeniami, zaraz zakręcę hula-hop albo wrócę do squasha :-D
Edyta termin mamy zbliżony, tylko ja na Żelaznej planuję rodzić
Kasia też mam wielki apetyt na zakupy, wychodzenie etc., pół godziny - na tyle starcza bateryjek :tak:
Mamido że niby ja nie znajdę takiej reklamówy, która pomieści moją walizkę??? :-D:-D trzymałam walizkę pod łóžkiem a w szafce jakieś drobiazgi, chociaż faktycznie było ciasnawo na sali 3osobowej, ale każda bierze najpotrzebniejsze rzeczy, no i co to ma być? Tanie linie lotnicze, czy jak? :))))
Dzisiaj wzięłam dzień opieki, bo Igor chory i od rana bawimy się lego w straż pożarną :-)

Oj biedna Kivinko, ciekawe jak to się skończy:szok: Ona jest jakoś już w 36 tygodniu prawda?

Kochane,
mi przeziębienie odpuszcza troszkę. Natomiast wizytę przełożyłam by wygrzać się jeszcze w łóżku. No i co najważniejsze, mamy wózek:-D:-D:-D:-D Teraz tylko czekam aż mężul wróci z targów i zakupuję resztę majdanu dla małego:-)

Agata- gratulacje! Pewnie będzie jakieś ładne stypendium co?

Kasia- ja mam to samo. Ledwo dochodzę do sklepu, a co dopiero urządzać sobie jakieś spacery:szok: A szkoda, bo pogoda ma być z dnia na dzień coraz piękniejsza...Ach jak bym wystawiła się na słoneczko w parku...

Aaaaa i nocka dzisiaj przespana tylko z dwoma pobudkami także gicior:-D

agata – gratuluję wyniku:-) a co studiujesz, bo finanse to też moja działka ;)
Emilia – zdecydowanie po obiadku świat zawsze wygląda lepiej ;) nam na SR też mówili, że dopiero po jakichś 2-3 tygodniach można zacząć obcinać pazurki:tak:
ziewaczka – a można tę komodę zareklamować??
Kivinko – trzymamy kciuki &&&
Rekinasia – miłej zabawy ;-)

Jeszcze godzinka i jadę do domu. Mam nadzieję, że dzisiaj bez przygód, bo mi się to wczorajsze łażenie w tę i we w tę dało we znaki:tak:

kivinko nie rob sobie jaj ! nie masz skonczonego 36 tygodnia - trzymam, kciuki zeby Ci mala jeszcze z 2 tygodnie posiedziala !!!

Kivinko trzymam kciuki, jeszcze małe 2 tygodnie i mała może wychodzic a teraz jeszcze niech rosnie w brzuszku :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&

kivinko hehe jeszcze troszke ;*

reniuszek welcome back?! :))

pauletta a jaki wozek masz? chwal sie!

agata gratulejeszon..!

a ja tak na szybko wpadlam sie przywitać bo żołądek pryssalmi sie do kręgosłupa - zaraz wyczaruje ryż z teuskawkami - mniam!!!

reklama
Do góry