reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
dziewczyny...to ja mykam na majówki.....będę do Was zaglądała i Was podczytywała...trzymam kciuki za kazdą z Was!!!!!
dziekuje, że mogłam tu być z Wami
buziaki...
dziekuje, że mogłam tu być z Wami
buziaki...
Lelek edytko nieeee Amadeuszek uwielbia przedszkole, niejednokrotnie nie chciał do domu wracać Wczoraj odbieram go z przedszkola a ten uchachany że jest już w starszej grupie niż ostatnio. Odwiozłam chłopców do domu dałam mamie na przechowanie i trzeba było zbierać się na zebranie jak to zwykle bywa na początku roku i wiecie co? młody mi się rozryczał ze on tak kocha przedszkole a ja go zostawiam no i co miałam zrobić? pojechał ze mną Panie nie mogły się nadziwić i pękały z dumy a zebrane mamy nie mogły uwierzyć jak to możliwe że syn mi tak ciągnie do przedszkola i tak grzecznie sobie siedzie przy stoliczku rozpracowując układankę Nie nie z moimi chłopcami nie było problemu co do przedszkola. Sądzę że raczej coś go męczyło fizycznie.
lelek no nareszcie jesteś
lelek no nareszcie jesteś
Angelie
Czekająca mamusia
Witam w piękny piątkowy dzień. Co za pogoda. 2 września a na dworzu słoneczko grzeje. A gdzie ono był w lipcu i sierpniu?
sonisia ale wam zazdroszczę ( ale tak oczywiście pozytywnie ) że już większość z was widziała swoje fasolik. Ja muszę jeszcze czekać 5 tyg do pierwszej wizyty :-(
sonisia Marcelina1984 udanego wypoczynku
Syneczki2 łączę się w bólu ;-) Mój młody też nam dał popalić, Wczoraj z moim M włączyliśmy sobie filmik na dvd, zapaliliśmy świeczki i piliśmy soczek w kieliszkach do winka i po 30 min łobuziak zaczą popłakiwać. Co poszliśmy do niego, uspakajał się na chwilię i od nowa płacz. Tak więc miły wieczorek skończył się na tym,że młodego wziełam do nas do łóżka i spaliśmy z nim całą noc. Mało tego to jeszcze oboje z M jesteśmy połamani bo nasz kochany synuś spał w poprzek i nas kopał na zmianę
karolcia81 zawsze możesz zostać z nami ;-)
zeberka363 chrzciny będą w 2013 bo chcemy połączyć je ze ślubem. A ślubu nie damy też rady wcześniej zrobić tazn na przyszłe lato bo kasa. Znowu zimą ja nie chce - bo co to za ślub w zime Zostaje nam więc wielkanoc 2013
Dziś znowu czeka mnie prasowanie. Ale ostatnie przed wyjazdem. Mam nadzieje,że się uda zebrać. Chociaż mam jeszcze 2 dni. Nooooo nie znowu zaczynam kombinować żeby się wymigać
sonisia ale wam zazdroszczę ( ale tak oczywiście pozytywnie ) że już większość z was widziała swoje fasolik. Ja muszę jeszcze czekać 5 tyg do pierwszej wizyty :-(
sonisia Marcelina1984 udanego wypoczynku
Syneczki2 łączę się w bólu ;-) Mój młody też nam dał popalić, Wczoraj z moim M włączyliśmy sobie filmik na dvd, zapaliliśmy świeczki i piliśmy soczek w kieliszkach do winka i po 30 min łobuziak zaczą popłakiwać. Co poszliśmy do niego, uspakajał się na chwilię i od nowa płacz. Tak więc miły wieczorek skończył się na tym,że młodego wziełam do nas do łóżka i spaliśmy z nim całą noc. Mało tego to jeszcze oboje z M jesteśmy połamani bo nasz kochany synuś spał w poprzek i nas kopał na zmianę
karolcia81 zawsze możesz zostać z nami ;-)
zeberka363 chrzciny będą w 2013 bo chcemy połączyć je ze ślubem. A ślubu nie damy też rady wcześniej zrobić tazn na przyszłe lato bo kasa. Znowu zimą ja nie chce - bo co to za ślub w zime Zostaje nam więc wielkanoc 2013
Dziś znowu czeka mnie prasowanie. Ale ostatnie przed wyjazdem. Mam nadzieje,że się uda zebrać. Chociaż mam jeszcze 2 dni. Nooooo nie znowu zaczynam kombinować żeby się wymigać
karolcia81
czekam na szczęście.....
Angelie - dziekuje bardzo...ale przez to, że mamy różnice z niektórymi nawet do trzech tygodni...to wzbudza mój niepokój, że Wy na Usg już coś widzicie, że macie objawy....a ja daleko w tyle.....
choc nie wylkuczone, że tu wrócę jak sie TAM nie odnajde....
Karolcia - zaglądaj
Syneczki- Amadeuszek nadawał by się z moją Zoją. Ona mogłaby zamieszkać w przedszkolu
Angelie- Z pogodą się zgadzam, w wakacje była masakra, a teraz lato. Fajnie.. ;/ Ja też nie widziałam swojej fasolinki jeszcze. Dopiero w środę Mam nadzieję, że zleci. Synuś dał Wam wczoraj nieźle popalić z tego co czytam Zoja już ma rzadziej takie wyskoki ale i jej się zdarzają. ;c
Syneczki- Amadeuszek nadawał by się z moją Zoją. Ona mogłaby zamieszkać w przedszkolu
Angelie- Z pogodą się zgadzam, w wakacje była masakra, a teraz lato. Fajnie.. ;/ Ja też nie widziałam swojej fasolinki jeszcze. Dopiero w środę Mam nadzieję, że zleci. Synuś dał Wam wczoraj nieźle popalić z tego co czytam Zoja już ma rzadziej takie wyskoki ale i jej się zdarzają. ;c
Angelie - dziekuje bardzo...ale przez to, że mamy różnice z niektórymi nawet do trzech tygodni...to wzbudza mój niepokój, że Wy na Usg już coś widzicie, że macie objawy....a ja daleko w tyle.....
Karolcia, żebyś czasem nie była jedną z pierwszych rozpakowanych kwietniówek Bo i tak może być. Ale życzę Ci porodu w terminie i nie za wcześnie :*
Angelie
Czekająca mamusia
Zawsz możesz do nas zaglądać ;-)
antuszka Alan naszczęście żadko ma takie nocki i mam nadzieje że mu się nie poprzestawia
reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
karolcia, bo to normalne ze w kwietniu mamy taka różnice, jedna maja termin na poczatek miesiaca drugie na koniec..na majówkach tez będziesz miała taka różnice, tylko że twoja ciąża bedzie starsza bo z poczatku miesiąca
witam dziewczynki
witam nowe mamusie
życze udanych wakacji tym wakacjujacym
młody spi a ja lece do teściowej ruskie pierogi lepic
witam dziewczynki
witam nowe mamusie
życze udanych wakacji tym wakacjujacym
młody spi a ja lece do teściowej ruskie pierogi lepic