reklama
ducha
Tymciowa mama :)
Ja również dołączam sie do życzeń kwietniówek 2011. Kochane, skoro rodzicie w ksiwetniu macie jak w banku, że będziecie miały najwspanialsze dzidziki na świecie . No i jak najmniej tych złych dolegliwości ciążowych.
Powodzonka. Kwietniówka 2011
Powodzonka. Kwietniówka 2011
lilou
Fanka BB :)
I ja się dołączam do życzeń : bezproblemowej ciąży, szybkiego porodu i dużo sił na te cudowne 9 miesięcy
Kwietniówko- majówka 2011
P.s I porodu w terminie:-);-)
Kwietniówko- majówka 2011
P.s I porodu w terminie:-);-)
alexandra_73
Fanka BB :)
ale ten czas szybko leci...wspaniale,kolejne pokolenie kwietniowych dzieciatek dolaczam sie i ja do gratulacji: bezproblemowych 9 miesiecy ,samych dobrych mysli,zera mdlosci,szybkiego porodu i zdrowych bobasow
kwiecista lutowka:-)
kwiecista lutowka:-)
Gosiek2020
Początkująca w BB
Zgłaszam się i Ja !! ) Buziaczki dziewczyny i spokojnych ciąż !
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
witam
póki co nie dziękuję;-) mam nadzieję że po wizycie u lekarza będę mogła się już tak naprawdę cieszyć ciążą:-) mam już jednego szkraba, skończył niedawno 2 latka i przyszedł czas na drugą dzidzię
anussia201
w takim razie czekam na Ciebie i życzę powodzenia w staraniach:-)
Pandora
ja się udzielam jeszcze na lipcówkach2009 i zgadzam się że dobre towarzystwo to podstawa
Gosiek2020
masz już ciążę potwierdzoną przez lekarza??
póki co nie dziękuję;-) mam nadzieję że po wizycie u lekarza będę mogła się już tak naprawdę cieszyć ciążą:-) mam już jednego szkraba, skończył niedawno 2 latka i przyszedł czas na drugą dzidzię
anussia201
w takim razie czekam na Ciebie i życzę powodzenia w staraniach:-)
Pandora
ja się udzielam jeszcze na lipcówkach2009 i zgadzam się że dobre towarzystwo to podstawa
Gosiek2020
masz już ciążę potwierdzoną przez lekarza??
Gosiek2020
Początkująca w BB
Tak mam już potwierdzoną ! ... Na pierwsze USG idę w 12 tygodniu !! Buziaczki
Witam się!
A też miałam taki wątek zakładać Wszystko wskazuje na to że taż będę kwietniową mamusia W środę idę do gina.
Robaczek_25 wizytka u ginka już umówiona?
Gosiek2020 strasznie długo będziesz czekać na to usg, wytrzymasz?
A też miałam taki wątek zakładać Wszystko wskazuje na to że taż będę kwietniową mamusia W środę idę do gina.
Robaczek_25 wizytka u ginka już umówiona?
Gosiek2020 strasznie długo będziesz czekać na to usg, wytrzymasz?
Gosiek2020
Początkująca w BB
Kochana wytrzymać muszę... No niestety tu w UK już tak jest ,że dopiero w 12 tyg. się idzie ! Ale bynajmniej usłyszę już bicie serduszka mojego GROSZKA ...
reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
nuluska
ja się chyba jutro wybiorę, miałam poczekać jeszcze ale mam wrażenie że łapie mnie jakaś infekcja więc nie ma co czekać, tylko się upewnię że gin przyjmuje i jutro pojadę, wprawdzie raczej trochę za wcześnie na usg i serduszko ale trudno
ja się chyba jutro wybiorę, miałam poczekać jeszcze ale mam wrażenie że łapie mnie jakaś infekcja więc nie ma co czekać, tylko się upewnię że gin przyjmuje i jutro pojadę, wprawdzie raczej trochę za wcześnie na usg i serduszko ale trudno