reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Rekinasia - spokojnie to nie K2 ;) co do asos to juz za pozno :-Dale nie zaluje , powoli tez oswajam sie z boohoo.com :D

reklama
CobraOna - od 1 lutego mają nowy kontrakt w Wojewódzkim, właśnie tam dzwoniłam

dziewczyny mam 4-10 leukocytów w polu widzenia w moczu, liczne szczawiany wapnia i liczne moczany bezpostaciowe.... Bardzo zle?? :/

Hej:)
U mnie wykończeniówki ciąg dalszy, dziś robimy próbę generalną i chcemy sprawdzić jak kolor się prezentuje na ścianie. W wiaderku wydaje się dosyć intensywny zielony, najwyżej dokupimy pigmentu albo doleje się śnieżki, ale mam nadzieję ze będzie ok, bo jak wyschnie powinna być jaśniejsza.
Poza tym tapetowanie w salonie, ale tylko dwa pasy tapety w miejscu gdzie mamy jadalnie więc szybko powinniśmy się uwinąć.
Widzę że Was wena nie opuszcza i fajnie że tyle się dzieje!

rekinasia - chętnie bym się wybrała z Toba na Madame Butterfly, tak dawno nie byłam w teatrze ani operze. Napisz koniecznie jak wrażenia!
juliana - ale to musiało być super uczucie, gratuluję! jestem pewna że to nie zbieg okoliczności:tak:
ziewaczka - widzę, ze zakupy się udały:)
nmtkw - chyba jedziemy na tym samym wózku, już nawet odkurzać i zamiatać nie ma sensu, pocieszam się tylko tym że dobrze że teraz to robimy a nie jak dzidziuś będzie na świecie
iloonka- i jak mężulo w kuchni, dał radę? Mój jeszcze nie robił obiadu, choć czasami mi pomaga obrać ziemniaki i takie tam, ale wszystko przed nim:)
robaczek - ściskam i życzę dużo pozytywnych myśli!!! Mam nadzieję ze mróz niedługo odpuści, słonko zagrzeje i wróci dobry nastój:)
Martolinka - i jak kopiec kreta wyszedł? robisz ten klasyczny czy inny?
Jadłam kiedyś to ciasto u koleżanki i było rewelacyjne, chyba też go zrobię, dużo z tym roboty?
gochson, julianna, lene - ja w sumie nie mam zakazu na zbliżenia od gina,ale jakoś nie czuję potrzeby i w ogóle nie jest wcale tak rewelacyjnie jak to czasami się słyszy (przynajmniej u mnie), tak więc wiele nie tracicie kochane:)
reniuszek - też mam stresa że wcześniej urodzę a tu tylu rzeczy nie ma, listę mam zrobioną ale i tak jestem w kropce do nast. wypłąty...

A ja jutro mam glukozę, dam znać jak wrażenia, buziaki w brzuszki!

murka - Emek sprostał :) przygotowal schab zapiekany z anansem i serem do tego ziemniaczki...ale zachowałam umiar ...trzymam kciuki za jutrzejsza glukozę..
rekinasia -- na kaszel syrop z cebuli i miodu, herbatka z cytryna i miodem, witamina c a na katar...czekam aż sam sie ode mnie odczepi...

iloonka- no nieźle! Jestem pod wrażeniem:) No i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
martolinka - chyba go zrobię w weekend, skoro piszesz że łatwe i szybkie to mnie ostatecznie przekonuje:) Jeżeli oczywiście glukoza będzie ok.

cześć brzuszki !

nie pisze bo mam humor do de, złapalio mnie przeziębienie, przy którym od dłuższego czasu towarzyszy obowiązkowo ból żołądka i mdłości.. masakra :( nawet na początku ciąży nie było mi tak bleee.

teraz słabo, wszystko denerwuje, żołądek sie skreca i ciągły brak świeżego powietrza żeby nie chlusnac obrazowo mówiąc ;)

wczoraj rozmawiałam sie z dziekanem i mam pól roczna bezpłatna dziekanke :happy::happy::happy: !!!!
tylko 15 ostatni egzamin (nie jestem happy ze będę sie musiala uczyć w walentynki :/:/) ale przede mną pól roku sielanki :) !
za miesiąc juz ostatecznie kończą remont, więc będę mogła sie wyszalec zakupami do domu i dla maluszka - pudeleczka, przewijaki, matematyki achhhh :) !

dziś dzien z mama, ale z marnym skutkiem - kupiliśmy raptem wszuflady do kuchni w ikea, ale jutro od rana mobilizacja remontowa, na 15 masaz kręgosłupa a o 17.30 SR (także z mama, eMek do wykreca ;)
ale zaciagne go za 2 i 3 tyg na temat PORÓD :D

jestem jakaś oklapla i bez energii, ale widzę ze tylko kilka z nas m dobre fluidy :) moze i mnie sie udziela..?

mam film ze młody mi sie wciska w żołądek i wsadzil chyba palec w szyjke (takie mam wrażenie) bo uczucie bardzo nieprzyjemne.. łobuz mały juz daje popalic !

buziaki kochane, mam nadzieje ze niedługo będzie mi lepiej to będę sie znowu udzielać aktywnie :tak:

reklama
Do góry