reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

sonisia super wiesci z ta dziekanka !! ja chyba tez umowie sie z dziekanem, bo babki w dziekanacie chyba jakiegos bana daly moim podaniom bo cisza....
wracaj nam do zdrowia szybko , slyszysz ?!:* i utulanka dla Brunia, piateczka od Maksymisia :))))))))))))))

reklama
wiercipiętka Witamy:-)
sonisia zdrówka kochana i humorku:tak::-) super z tą dziekanką:tak:
kivinko z wynikami nie pomogę bo się nie znam niestety:-( mi ostatnio białko wyskoczyło i nie wiem co to oznacza
murka powodzenia na glukozie:tak:
U mnie przeziębienia ciąg dalszy i już mam dość:wściekła/y:

Dziewczyny!!!
u nas też przeziębienie na całego. Ja już ledwo się trzymam. Wczoraj M. tak się wiercił i męczył, że jeszcze po północy robiłam mu herbatę, a dzisiaj już o 6 wstałam- ten dzień będzie słaby, już to wiem:tak: Na szczęście nie mam żadnych lekcji, obiad z wczoraj...
Chyba biorę się za decoupażowanie, bo wczoraj przyszły moje skrzyneczki na herbatkę i jestem nimi zachwycona, gdyby nie fakt, że w tych farbach za dużo nie powinno się przebywać to bym chyba cąły dzień siedziała. No i Filip dostał bzika totalnego, jejku jak on kopie:szok:

Czesc Dziewczynki z rana :))

wiercipietka witaj :))
paulusia pauletta duzo zdrowka dzieczyny !! :*
pauletta gdzie zakupujesz te skrzyneczki ?na allegro?

U mnie dziwnie, nie spie juz od dluzszego czasu i probuje walczyc ze ZGAGA ! nie sadzilam, ze to jest az tak upierdliwe....i niedobrze sie przy tym robi :/
milego dnia brzucholki :*

Moja praca magisterska została nareszcie zaakceptowana!!!:)))) Dzis mam wydrukowac a w piatek zaniesc do dziekanatu, tylko jeszcze do dziekanatu zadzwonic musze, a ze na karcie nic nie mam to musze isc do kiosku po doladowanie a nie chce mi sie. Strasznie sie ciesze:))) 16 lutego mam obronę, balam sie ze bede sie bronic jako mama, albo przed samym porodem. z tej radosci az sie zmeczylam;p

reklama
kivinko wspolczuje nocnych pobudek :/ i tego cholernego wegla, ale pocieszenie jest takie, ze juz po 20. lutym ma byc cieplej :)
podziwiam Cie za takie ogarniecie-tez juz tak chce !!
Emilka musi miec niezly charakterek :)) ja mam chociaz tyle na +, ze maly budzi sie dobra chwile po moim przebudzeniu,a tak spi razem ze mna, wiec noce mam przespane cale.
a z dolegliwosciami gastrycznymi to mam chyba tak, ze nic mnie nie omija hahaha :) - taki urok wrazliwca :)

Do góry