reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

sonisia super wiesci z ta dziekanka !! ja chyba tez umowie sie z dziekanem, bo babki w dziekanacie chyba jakiegos bana daly moim podaniom bo cisza....
wracaj nam do zdrowia szybko , slyszysz ?!:* i utulanka dla Brunia, piateczka od Maksymisia :))))))))))))))

reklama
wiercipiętka Witamy:-)
sonisia zdrówka kochana i humorku:tak::-) super z tą dziekanką:tak:
kivinko z wynikami nie pomogę bo się nie znam niestety:-( mi ostatnio białko wyskoczyło i nie wiem co to oznacza
murka powodzenia na glukozie:tak:
U mnie przeziębienia ciąg dalszy i już mam dość:wściekła/y:

Dziewczyny!!!
u nas też przeziębienie na całego. Ja już ledwo się trzymam. Wczoraj M. tak się wiercił i męczył, że jeszcze po północy robiłam mu herbatę, a dzisiaj już o 6 wstałam- ten dzień będzie słaby, już to wiem:tak: Na szczęście nie mam żadnych lekcji, obiad z wczoraj...
Chyba biorę się za decoupażowanie, bo wczoraj przyszły moje skrzyneczki na herbatkę i jestem nimi zachwycona, gdyby nie fakt, że w tych farbach za dużo nie powinno się przebywać to bym chyba cąły dzień siedziała. No i Filip dostał bzika totalnego, jejku jak on kopie:szok:

Czesc Dziewczynki z rana :))

wiercipietka witaj :))
paulusia pauletta duzo zdrowka dzieczyny !! :*
pauletta gdzie zakupujesz te skrzyneczki ?na allegro?

U mnie dziwnie, nie spie juz od dluzszego czasu i probuje walczyc ze ZGAGA ! nie sadzilam, ze to jest az tak upierdliwe....i niedobrze sie przy tym robi :/
milego dnia brzucholki :*

Moja praca magisterska została nareszcie zaakceptowana!!!:)))) Dzis mam wydrukowac a w piatek zaniesc do dziekanatu, tylko jeszcze do dziekanatu zadzwonic musze, a ze na karcie nic nie mam to musze isc do kiosku po doladowanie a nie chce mi sie. Strasznie sie ciesze:))) 16 lutego mam obronę, balam sie ze bede sie bronic jako mama, albo przed samym porodem. z tej radosci az sie zmeczylam;p

reklama
kivinko wspolczuje nocnych pobudek :/ i tego cholernego wegla, ale pocieszenie jest takie, ze juz po 20. lutym ma byc cieplej :)
podziwiam Cie za takie ogarniecie-tez juz tak chce !!
Emilka musi miec niezly charakterek :)) ja mam chociaz tyle na +, ze maly budzi sie dobra chwile po moim przebudzeniu,a tak spi razem ze mna, wiec noce mam przespane cale.
a z dolegliwosciami gastrycznymi to mam chyba tak, ze nic mnie nie omija hahaha :) - taki urok wrazliwca :)

Do góry