Hey brzucholki
augustynka wlasnie doczytalam o Twojej przygodzie ze szpitalem, co sie stalo ?? mam nadzieje , ze nic powaznego i wszystko juz jest pod kontrola kochana! Trzymaj sie cieplo:*
martolinka mile wiesci , ze rzad ma problem z uchwalaniem ustaw na czas
mam nadzieje, ze z Twoimi wynikami jest wszystko ok
Julanna o jak dobrze masz kochana z ta wieksza aktywnoscia - ja po cichu licze na to samo, przynajmniej przy koncowce
co do last minute - to gdzie myslisz wybyc ?
Pqauletta rozumiem Cie doskonale i tak samo sonisie - mam nadzieje dziewczyny, ze nim sie nie obejrzycie wrocicie do najlepszej formy po ciazy
na pocieszenie ja tez nie moge patrzec na swoje grube krotkie nozki i wielka dupe haha
ale optymistycznie napawam sie wyobrazeniami o tym jak szybko to sie zmieni po urodzeniu i bede mogla w jakis fajny ciuch wskoczyc
)
agnes ja tez na odwyku
- sprobowalam tylko kawaleczek, a reszte tortu oddalam- nawet nie wime czy jeszcze jest czy go nie ma
i wole nie zagladac, zeby sie nie kusisc niepotrzebnie
)
za to mam fasolke po bretonsku - taka jaka sobie wymarzylam na dzisiaj
zazdroszcze Ci kochana wypadow na zakupy - ja juz felikatnie mowiac dostaje wscieku macicy…. tak bardzo chcialabym wyjsc poszalec
Mania witaj
dobry plan zakupowy to podstawa
ja sie czuje jakbym byla niesamowicie nieogarnieta , a siedze na bombie pt przedwczesny porod a tu nawet glupiej zasypki nie kupilam czy pampersa
Rekinasia Maniaa ja podobnie jak Wy od kilku miesiecy juz planuje wyjazdy itd z Maluchem
za rok obowiazkowo do Chorwacji, a w tym roku pod koniec lata do babci w beskidy polazic po gorach z wozkiem
kasia mam nadzieje, ze juz zdecydowanie lepiej
wszystko bedzie dobrze . u mnie dolegliwosci tasiemiec cd , ale jakos staram sie o tym nie myslec. mam nadzieje, ze sprawy ze snem szybko Ci sie ureguluja .
kivinko kurcze kochana wybierz to co dla dzidzi najlepsze
dziewczyny dobrze Ci radza … a 24 h i out do domu to troche jednak za malo - tymbardziej jak piszesz , ze tam wiekszosc cesarek … w glowie mi sie to nie miesci :/
iza dziekuje coraz czesciej lata mi po glowie pomysl otworzenia wlasnej cukierni
we Wroclawiu otwieraja za kilka dni super miejscowke "muffiniarnia", wiec moze by tak zrobic kawiarenke z makaronikami ?? u mnie wozek wyniesiony na strych, ale tez bede musiala sie za niego zabrac - od momentu rozpakowania niesamowicie czuc bylo od niego jakimis detergentami do prania - musze czyms delikatnym to zaprac i wystawic na wietrzenie jak sie cieplo zrobi
a pogody Ci zazdroszcze ! teraz to juz mi sie nawet nie chce otwierac okna i zakladac kurtki bo w nochal zimno
kasia z piecem wspolczuje, mysle ze juz macie sytuacje opanowana. U mnie tez roznie- raz piec chce wybuchnac raz przestaje grzac - oszalal :/
Pauletta ZDROWKA ! ja podobnie jak Ty marzenia ( tak jak pisalam wyzej) siedze ciagle na asos.com i kombinuje skad wyciagnac kase zeby sobie kupic kilka porzadnych fajnych kolorowych rzeczy na wiosne
zawsziszka gratuluje
i udanych zakupow
!
Goachson- no dobrze, ze juz jestes
) obawy przed porodem chyba wiekszosc dopadla. a u mnie jakos na odwrot …hmmm :/
robaczek a sio depresyjio ! :*
lene zadnych wiesci kochana nie mam
pewnie magda wie cos wiecej co do dolegliwosci to mozliwe fenek uprzykrza Ci :/ ale to wszystko odejdzie
Ziewaczka i inne babki przestancie mnie dobijac zakupami kosmetykow dla maluchow
Jak cos poomijalam to przepraszam, ale staralam sie z calych sil Was ponadrabiac…
ja w miare jestem zadowolona - Maksymilian rosnie czuje juz go jakies 7 cm nad pepkiem i tam sie wyciaga i na dole jednoczesnie
- wiec szczesliwa, ze mi synek rosnie…
milego dnia dziewczynki kochane :*