reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

no własnie gdzie sonisia, reniuszek, magda- gdańsk.... i czy macie jakieś newsy od Agaty i jej smyków?????
a odnośnie seksu to ja już 3 miechy nic... ale gin powiedział mi na ostatniej wizycie , ze jeszcze 4 tygodnie i.... już dni odliczam ;-)

ja dziś totalnie wykręcona... mam jakieś mdłości, w głowie się kręci.... albo fenek daje znać o sobie...albo nie wiem co

reklama
Hey brzucholki :)

augustynka wlasnie doczytalam o Twojej przygodzie ze szpitalem, co sie stalo ?? mam nadzieje , ze nic powaznego i wszystko juz jest pod kontrola kochana! Trzymaj sie cieplo:*

martolinka mile wiesci , ze rzad ma problem z uchwalaniem ustaw na czas ;) mam nadzieje, ze z Twoimi wynikami jest wszystko ok:)

Julanna o jak dobrze masz kochana z ta wieksza aktywnoscia - ja po cichu licze na to samo, przynajmniej przy koncowce :D
co do last minute - to gdzie myslisz wybyc ?

Pqauletta rozumiem Cie doskonale i tak samo sonisie - mam nadzieje dziewczyny, ze nim sie nie obejrzycie wrocicie do najlepszej formy po ciazy :) na pocieszenie ja tez nie moge patrzec na swoje grube krotkie nozki i wielka dupe haha :D
ale optymistycznie napawam sie wyobrazeniami o tym jak szybko to sie zmieni po urodzeniu i bede mogla w jakis fajny ciuch wskoczyc :))

agnes ja tez na odwyku :D - sprobowalam tylko kawaleczek, a reszte tortu oddalam- nawet nie wime czy jeszcze jest czy go nie ma :D i wole nie zagladac, zeby sie nie kusisc niepotrzebnie :))
za to mam fasolke po bretonsku - taka jaka sobie wymarzylam na dzisiaj :D
zazdroszcze Ci kochana wypadow na zakupy - ja juz felikatnie mowiac dostaje wscieku macicy…. tak bardzo chcialabym wyjsc poszalec :(

Mania witaj :D dobry plan zakupowy to podstawa :D ja sie czuje jakbym byla niesamowicie nieogarnieta , a siedze na bombie pt przedwczesny porod a tu nawet glupiej zasypki nie kupilam czy pampersa :)

Rekinasia Maniaa ja podobnie jak Wy od kilku miesiecy juz planuje wyjazdy itd z Maluchem :) za rok obowiazkowo do Chorwacji, a w tym roku pod koniec lata do babci w beskidy polazic po gorach z wozkiem :)

kasia mam nadzieje, ze juz zdecydowanie lepiej :) wszystko bedzie dobrze . u mnie dolegliwosci tasiemiec cd , ale jakos staram sie o tym nie myslec. mam nadzieje, ze sprawy ze snem szybko Ci sie ureguluja .

kivinko kurcze kochana wybierz to co dla dzidzi najlepsze :) dziewczyny dobrze Ci radza … a 24 h i out do domu to troche jednak za malo - tymbardziej jak piszesz , ze tam wiekszosc cesarek … w glowie mi sie to nie miesci :/

iza dziekuje coraz czesciej lata mi po glowie pomysl otworzenia wlasnej cukierni :D we Wroclawiu otwieraja za kilka dni super miejscowke "muffiniarnia", wiec moze by tak zrobic kawiarenke z makaronikami ?? u mnie wozek wyniesiony na strych, ale tez bede musiala sie za niego zabrac - od momentu rozpakowania niesamowicie czuc bylo od niego jakimis detergentami do prania - musze czyms delikatnym to zaprac i wystawic na wietrzenie jak sie cieplo zrobi :) a pogody Ci zazdroszcze ! teraz to juz mi sie nawet nie chce otwierac okna i zakladac kurtki bo w nochal zimno :D

kasia z piecem wspolczuje, mysle ze juz macie sytuacje opanowana. U mnie tez roznie- raz piec chce wybuchnac raz przestaje grzac - oszalal :/

Pauletta ZDROWKA ! ja podobnie jak Ty marzenia ( tak jak pisalam wyzej) siedze ciagle na asos.com i kombinuje skad wyciagnac kase zeby sobie kupic kilka porzadnych fajnych kolorowych rzeczy na wiosne :D

zawsziszka gratuluje :) i udanych zakupow :D !

Goachson- no dobrze, ze juz jestes :)) obawy przed porodem chyba wiekszosc dopadla. a u mnie jakos na odwrot …hmmm :/

robaczek a sio depresyjio ! :*

lene zadnych wiesci kochana nie mam :( pewnie magda wie cos wiecej co do dolegliwosci to mozliwe fenek uprzykrza Ci :/ ale to wszystko odejdzie

Ziewaczka i inne babki przestancie mnie dobijac zakupami kosmetykow dla maluchow :D

Jak cos poomijalam to przepraszam, ale staralam sie z calych sil Was ponadrabiac… :)
ja w miare jestem zadowolona - Maksymilian rosnie czuje juz go jakies 7 cm nad pepkiem i tam sie wyciaga i na dole jednoczesnie :) - wiec szczesliwa, ze mi synek rosnie… :)

milego dnia dziewczynki kochane :*

Lene 3 miesiące bez seksu...hmmm do moich 6,5 Ci daleko :-D:-D ale jeszcze jakieś 3 tygodnie :-)

ntmkw łącze sie w ból z powodu remontu, mnie na szczeście udało sie wyprowadzić na ten czas...

Reniuszku nie wiem jeszcze, na razie wyjazd mi sie marzy, a czy dojdzie do skutku to zobaczymy, czy kaska bedzie, czy dzidź będzie skory do takich wyjazdów, marzy mi się Egipt :happy:

O Agacie możecie podczytywać na watku o wcześniakach, z tego co czytałam z dziećmi OK, oddychaja same, są karmione przez sondę.

A ja sie pochwalę że dziś w nocy po mojej wizycie w toalecie moje dziecie jak zawsze sie przebudziło, zaczęło strasznie szaleć (jak co noc) i udało mi sie ją ukołysać do snu! Leżałam na plecach i sie lekko bujałam przez chwilę i minął moment i mała usnęła...wmawiam sobie że to nie zbieg okoliczności :-):-)

Ziewaczka
ten seks to tak przyszłościowo, bo teraz to ciężka sprawa, ja już ledwo się ruszam brzuch olbrzymi i własciwie przyjemność średnia ale już coraz bliżej do powrotu do normalności:-D
Julianna
oby później było tak łatwo maluszka ululać:-)

Julianna*, lene u mnie też 6,5 miesiąca bez seksu. Od momentu wyników beta hcg. Najpierw lekarz zabronił jak brałam duphaston, potem był strach, że to niby wczesna ciąża i może być różnie, teraz boje się infekcji.

hej!

CobraOna - to mnie przeraziłaś!!! jak to wojewódzki stracił licencję??? Co się tam narobiło? Słyszałam, żec w styczniu były jakieś problemy, ale żeby aż tak???:szok:
Izka - niestety nie moge wykupic znieczulenia, pytalam.....:-(

Ja teraz do domu wróciłam, byłam wyrobić nową kartę NFZ, bo od ślubu tego nie zrobiłam i porobić badania. Za chwilę sprawdzę wyniki, trzymajcie kciuki!

Aaaa byłabym zapomniała, mamy 33 tydzień!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Julianna mam nadzieje, ze wyjazd Wam sie uda :) super, ze masz metode na Malenstwo :)) tez bede musiala wyprobowac jak Maksymilianek zechce sie zbuntowac :)

kivinko gratuluje 33 tygodnia :)) mi juz powoli stuka 30-stka :-D

reklama
Martolinka po prawej stronie ekranu na górze wątku powinnaś mieć taką podwójną, szarą strzałkę, tą strzałką zwijasz lub rozwijasz pasek blogów, innych tematów etc.
Kasiagaw niezła awaria, daj znać, czy usunięta i już macie cieplutko. Zawsze marzyłam o domu, ale w takich chwilach się cieszę, że nie muszę się martwić piecem, paleniem albo spuszczaniem wody z rur, tak jak u Kivinko
Pauletta za mną z kolei chodzą pomarańczowo-czerwone rurki, taki kolor, który w tym sezonie jest praktycznie w każdej kolekcji, ale nic się nie zapina na brzuszku a aż tak głębokich biodrówek nie znalazłam. Może się załapię na wyprzedażach po sezonie, już bez brzuszka.
Robaczku u nas trzeba mieć wszystko swoje: ciuszki, pieluchy, tylko jeśli mama nie ma mieszanki i butelki a nie udaje się karmić piersią, to dokarmiają, dostaje się też spirytus do pielęgnacji pępka i chyba jakieś próbki / reklamówki od producentów np. saszetka oilatum.
Ilonka jak walczysz? Jak używam wody morskiej i zastanawiam się nad inhalacjami. Może mi coś podpowiesz?
Reniuszek po górach z wózkiem wow, czy są już wózki terenowe i off-roadowe??? :-D:-D na razie tylko o joggingowych słyszałam. Co do asos.com – to wciąąąąga, gorzej niż bb, na dodatek skutki tego nałogu są straszne, przynajmniej jeśli chodzi o kondycję portfela. Rzuć to, bo mnie już się nie da uratować. ;-):-D
Julianna życzę, żeby współpraca się już zawsze tak dobrze układała :-)

Fajnie jest tak w domu posiedzieć, pospałam do 10tej, zjadłam pyszne śniadanie, popracowałam, ale niedługo muszę się zebrać i wyjść, bo w tamtym tygodniu kupiłam bilet na ‘mamade butterfly’ i szkoda, żeby to przepadło. Dobrze, że jest ‘tylko’ 10 na minusie :tak:

Do góry