martolinka jeszcze nie wybrałam basenu, ale chciałabym w jezuitach w gdyni, bo tam woda jest ozonowana i nie śmierdzi chlorem
moze do końca tyg sie zmobilizuje i podawanie na jakie godziny maja zajęcia to dam Ci znać - moze będziemy godzić razem..?
agata, pauletta moze tez macie ochotę..?
ntmkw rozbawilas mnie tym gołębiem z rożna..!!!
dobrze ze juz grzeje
pauletta dzięki..! a suknie leży w pokrowcu w garderobie i nie chce jej sprzedawać..
ale moze jednak ja wrzuce na allegro, ale żal mi jak cholera
choć żebym nawet za nią dostała polowe to by było na wózek dla małego
wlasnie sobie to uzmyslowilam
kasiagaw .. echh kochanie, myślimy o Tobie i Zosience!
iloonka ale fajne zakupy..! ja nawet o tym jeszcze nie myśle
ewela szczegółowy opis wizyty na wizytowym będzie ale jednak cos ma z tymi stopkami, ale nie szpotowatosc ale niestabilność stawów dzięki Bogu bo to można delikatna rehabilitacja albo usztywnionymi bucikami zazegnac, jeśli w ogole będzie taka potrzeba
ulzylo mi..!!!!!
jest taki przesliczny ze szok..! jejku jak ja go kocham..!
ma moja brode, nos emka a usta jak nasze dwa
ze juz to widać..!
agata ja cię podziwiam.. miałam iść na prawo ale wlasnie ze względu na takie kucie zrezygnowalam
jestem szczęśliwa bardzo po tej wizycie (ginek super - godzinę badał maluszka, wszystkie stawy i organy) no i będzie dobrze
teraz sie objadlam jak nie wiem co (pierogi świąteczne, pól drozdzowki, jabłko i kawa) i zbieram sie do nauki .. pffff ale tak mi sie chce ze wiecie
chyba sie nauczę na pamięć pytań z poprzednich lat i będę miała nadzieje ze instynkt mnie nie zawiezie, a najwyżej pójdę na termin B, a co..!
buziaki brzuchatki ..!!!!! mam nadzieje ze macie tak samo dobry humorek jak ja