reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Andzik- Mozliwe ze am spiacy dzien. Mialas ruchliwy dzien? Bo zwykle jak my duzo chodzimy to kolyszemy dzieci I one spia. Jak duzo siedzimy Lub lezymy to one sie ruszaja wiecej. Sprobuj odpoczac I wypij cos a dzidzia powinnA sie "ujawnic".

Izka to mówisz , że sobie "setkę" walnęłaś;-):cool2:?

Mam już całą ubrankową wyprawkę dla małej , zaczęłam pranie i prasowanie.uff kupa roboty a coraz ciężej

martolinka jeszcze nie wybrałam basenu, ale chciałabym w jezuitach w gdyni, bo tam woda jest ozonowana i nie śmierdzi chlorem :)
moze do końca tyg sie zmobilizuje i podawanie na jakie godziny maja zajęcia to dam Ci znać - moze będziemy godzić razem..?

agata, pauletta moze tez macie ochotę..? :)

ntmkw rozbawilas mnie tym gołębiem z rożna..!!! :D

dobrze ze juz grzeje :tak:

pauletta dzięki..! a suknie leży w pokrowcu w garderobie i nie chce jej sprzedawać.. :( ale moze jednak ja wrzuce na allegro, ale żal mi jak cholera :( :(
choć żebym nawet za nią dostała polowe to by było na wózek dla małego :szok:
wlasnie sobie to uzmyslowilam :baffled: :baffled:

kasiagaw .. echh kochanie, myślimy o Tobie i Zosience! :(

iloonka ale fajne zakupy..! ja nawet o tym jeszcze nie myśle :szok:

ewela szczegółowy opis wizyty na wizytowym będzie ale jednak cos ma z tymi stopkami, ale nie szpotowatosc ale niestabilność stawów dzięki Bogu bo to można delikatna rehabilitacja albo usztywnionymi bucikami zazegnac, jeśli w ogole będzie taka potrzeba :tak: ulzylo mi..!!!!!

bruno usteczka.jpgbruno brodka.jpg

jest taki przesliczny ze szok..! jejku jak ja go kocham..!
ma moja brode, nos emka a usta jak nasze dwa :D ze juz to widać..!

agata ja cię podziwiam.. miałam iść na prawo ale wlasnie ze względu na takie kucie zrezygnowalam :D:D:D

jestem szczęśliwa bardzo po tej wizycie (ginek super - godzinę badał maluszka, wszystkie stawy i organy) no i będzie dobrze :tak:

teraz sie objadlam jak nie wiem co (pierogi świąteczne, pól drozdzowki, jabłko i kawa) i zbieram sie do nauki .. pffff ale tak mi sie chce ze wiecie :D chyba sie nauczę na pamięć pytań z poprzednich lat i będę miała nadzieje ze instynkt mnie nie zawiezie, a najwyżej pójdę na termin B, a co..!

buziaki brzuchatki ..!!!!! mam nadzieje ze macie tak samo dobry humorek jak ja :)

Ostatnia edycja:
Sonisia- śliczny synuś!!!
Kasiagaw- współczuję Ci bardzo, myślami jesteśmy z Tobą.
Andzik- może rzeczywiście tak "ukołysałaś" maleństwo, że zrobiło mu się błogo i siedzi cichutko:tak:

Ale Wam zazdroszczę możliwości brania udziału w zajęciach na basenie:-( ja muszę leżeć i nawet spacery odpadają a waga rośnie w zastraszającym tempie. I wiadomo aktywna ciąża łatwiejszy poród.

reklama
dzięki agata za link, muszę tam zadzwonić bo nie wiem czy maja przerwę w tych zajęciach czy nie :baffled:
a ty chidzisz jeszcze w soboty na Aqua czy ninka tylko z tatusiem? :)

i kiedy masz ten egzamin z prawa? (cos mi wyleciało z głowy :confused:)
ja zaliczylam dzisiejszy na 3+ (standardowo zabrakło 1 ptk do 4 ale najważniejsze ze z głowy..! :tak:)

a jutro mam szkole rodzenia..! :happy: zobaczymy czy mnie i bruna "wymecza" :D

mamidoa co tam u Ciebie?

andzik a czy wcześniej juz nie pisałas ze maluszek taki za spokojny? czy moze paulusia..? (z moja pamięcią jest jak widać coraz gorzej :D)

tak moze być i będzie coraz częściej, bo dzidzie maja coraz mniej miejsca w brzuszkach :)

emama ojj, ciagle skurcze..? czy szyjka dokucza?

reniuszek co u Ciebe kochanie? taka "malomowna" jesteś ostatnio, hm? :* dla maksia na rozruch :)

ja juz emka uspilam, jeszcze w łóżku poczytam notatki i poranna ponudka - brr..!
sis wyjechała na 5 dni i zostawiła nam (tzn moim rodzicom) swoją bandę - 5, 3 lat i 9 miesięcy :) więc przez kilka dni będę sobie do nich dojezdzala, bo rodzice przeziębieni :(
mam tylko nadzieje ze nic od nich nie podlapie! :p

słodkich snów dla Was i maluszkow!! :))

Ostatnia edycja:
Do góry