reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

witajcie dziewczyny :*
u mnie dalej zima w nocy było - 19!!! Masakra jakas, moje auto odmawia mi posłuszeństwa. Mała Emilka pieknie tanczy i wypycha pupcię i konczynki, wczoraj tylko miała spokojniejszy dzień - az mi dziwnie było. Dzisiaj ruszyłam na zakupy - tym razem kosmetyki dla Malej i dla mnie to wszystko, co jest potrzebne do szpitala. Troszke kasy poszlo, no ale kolejne pozycje z listy znikneły :) w przyszłym tygodniu zabiore się za pranie i prasowanie.
Siostrzenica została na drugi tydzień ferii, więc mam towarzystwo. Tak to bez wiekszych rewelacji, oprócz tego okropnego przeziębienia...syrop z cebuli "się robi"
kasia - wyrazy współczucia. Kochana myslami jestem z Tobą. Bądź dzielna.
sonisia - a propos grzeczności dzieci - mój Em był podobno aniołem - jedzenie, przewijanie, spanie ja byłam znośna jak to okresliła moja Mamci i boje się, zeby jakis miksik nam sie nie urodził...męza siostra była mega "rozdarta" mam nadzieje, że Emilka nie pójdzie w slady cioci...dobrze, że odpoczywasz po egzaminie :)
buziolki dla Bruna
lene - zdrowiej kochana
iza - oooo to trochę popracujesz w marcu, mam nadzieję, ze mocno cie ta praca nie obciazy...i nowy zakup, super :)
całuski dla wszystkich

reklama
Witajcie,

kasia- wyrazy współczucia....:-(
Sonisia- powodzenia na wizycie!!!! napisz na jaki bedziesz chodzić basen. Zajęcia zorganizowane?
andzik a gdzie pracujesz fizycznie? dajesz radę?
Kivinko-gratuluję 32 tc:tak:u mnie dopiero 30 :tak:

Kobitki ja jestem ciepłolubna , gdy na dworze ziąb i jak czytam o Waszych problemach z ogrzewaniem robi mi się zimno... brrr

Ilooonka - jakie kosmetyki dla Emilki kupiłaś? Uwielbiam syrop z cebuli! Jednak mam nadzieję nie mieć powodu aby go robić :)

Kivinko - może mi gołąb wpadł w komin ;p Kurczakiem z rożna jednak nie pachnie :-D Na szczęście po 2 godzinach się wreszcie rozpaliło na dobre. Już nie marznę :D Gratuluje 32 tygodnia! Powoli Cię gonię :-D

Sonisia
- powodzenia na wizycie! Bardzo ładny komplecik pościeli.

G_agnes - smacznego! Poproszę o trochę rybki :)

A ja sobie siedzę, popijam mleczko z kawą rozpuszczalną, zajadam się placuszkiem, sasankami i bananem xD Mój pies błaga żeby go gonić, a ja ani myślę się ruszyć! Na szczęście znalazlam sposób żeby go przekupić i tak oto oddałam mu połowę opakowania ciastek :D

Ostatnia edycja:
Sonisia- obejrzałam Twoje zdjęcia, super! I Cegielnia w Rzucewie miód! Co zrobiłaś ze swoją suknią ślubną? Kurde ja moją wystawiłam na Allegro, ale jakoś odzewu brak i nie wiem co z nią począć...szkoda mi jej, żeby oddać do komisu:sorry:

agata - a co to w ogóle znaczy kazuistyczny?!?!?! :szok::szok::-D dżizas!!!
Powodzenia na egzaminie i gratuluję zakupu wózka! ;-)

izka
- och, pozazdrościć zakupów i tych wszystkich przygotowań... Niedługo będziesz miała wszystko dopięte na ostatni guzik :happy: Jejku, a ja jeszcze w polu z tymi wszystkimi przygotowaniami.. :shocked2:
Jak tam badanka?

paulusia - zdróweczka dla całej zakatarzonej rodzinki! :tak:

sonisia
- fajniutki ten komplecik pościeli dla synka :tak: Mały Książę będzie miał iście królewskie posłanie :happy:
Powodzdnia na wizytce i daj koniecznie znać co tam słychować u Bruna :happy: i może jakieś foto??

ntmkw - współczuję palenia w piecu... Dobrze, że w końcu się udało :tak: Ja to nienawidzę tego robić, zawsze tylko zadymię całe pomieszczenie :szok::-p

Paulettta - ja też właśnie się zastanawiam co zrobić z moją suknią ślubną(?) Chyba pozostaje tablica.pl lub allegro bo w komisie to u mnie chyba niewiele dają... A za 200zł to trochę szkoda oddać... Hm...:eek:
------------------------------------------------------------------------------------------
kasia - wyrazy współczucia.... :-( Pamiętaj, że babcia już się nie męczy....

Ziewaczka- przedmiot ogólnie nazywa się prawo więc egzamin ze wszystkiego w sensie podziały prawa, normy, przepisy, akty prawne, jakieś koncepcje, sądy, prawo wew i powszechnie obowiązujące , wiadomo, że wszystko po łebkach ,ale materiałów sporo.. mam przykładowe pytania i na ich podstawie stwierdzam ,że ciężko będzie..
sonisia- daj znać po wizycie ! ehhh a ja muszę czekać do czwartku ;-)
pauletta- ja tez jeszcze się nie "pozbyłam" swojej sukni, trzeba będzie coś pokombinować, ale tak jak piszesz łatwo chyba nie będzie..

Hej babeczki jestem najbardziej wynudzonym mopsem swiata. Jestem po dwoch pobraniach, czyli dokladnie w polowie. Glukoze dostalam o smaku pomaranczowym wiec w miare ale zato 100 g. To bylo dokladnie poltorej godziny temu a jeszcze mi sie odbija, fujstwo. Przez pierwsza godzine czytalam ksiazke I walczylam z netem ale juz wszystko mi dziala. Wiec lece was poczytac.

reklama
Witajcie dziewczynki!
ja tylko na chwile sie wyzalic mam dzis straszny dzien bo moj bejbik wcale sie do mnie nie "odzywa" od wczoraj wieczora, dopiero teraz jak sie objadlam i polezalam to cos ruszylo, ale tez strasznie slabo. troche mnie to martwi ,nie wiem czy to normalne i co robic, czy to mozliwe zeby byl taki leniwy? :no:

Do góry