reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Andzik- Mozliwe ze am spiacy dzien. Mialas ruchliwy dzien? Bo zwykle jak my duzo chodzimy to kolyszemy dzieci I one spia. Jak duzo siedzimy Lub lezymy to one sie ruszaja wiecej. Sprobuj odpoczac I wypij cos a dzidzia powinnA sie "ujawnic".

Izka to mówisz , że sobie "setkę" walnęłaś;-):cool2:?

Mam już całą ubrankową wyprawkę dla małej , zaczęłam pranie i prasowanie.uff kupa roboty a coraz ciężej

martolinka jeszcze nie wybrałam basenu, ale chciałabym w jezuitach w gdyni, bo tam woda jest ozonowana i nie śmierdzi chlorem :)
moze do końca tyg sie zmobilizuje i podawanie na jakie godziny maja zajęcia to dam Ci znać - moze będziemy godzić razem..?

agata, pauletta moze tez macie ochotę..? :)

ntmkw rozbawilas mnie tym gołębiem z rożna..!!! :D

dobrze ze juz grzeje :tak:

pauletta dzięki..! a suknie leży w pokrowcu w garderobie i nie chce jej sprzedawać.. :( ale moze jednak ja wrzuce na allegro, ale żal mi jak cholera :( :(
choć żebym nawet za nią dostała polowe to by było na wózek dla małego :szok:
wlasnie sobie to uzmyslowilam :baffled: :baffled:

kasiagaw .. echh kochanie, myślimy o Tobie i Zosience! :(

iloonka ale fajne zakupy..! ja nawet o tym jeszcze nie myśle :szok:

ewela szczegółowy opis wizyty na wizytowym będzie ale jednak cos ma z tymi stopkami, ale nie szpotowatosc ale niestabilność stawów dzięki Bogu bo to można delikatna rehabilitacja albo usztywnionymi bucikami zazegnac, jeśli w ogole będzie taka potrzeba :tak: ulzylo mi..!!!!!

bruno usteczka.jpgbruno brodka.jpg

jest taki przesliczny ze szok..! jejku jak ja go kocham..!
ma moja brode, nos emka a usta jak nasze dwa :D ze juz to widać..!

agata ja cię podziwiam.. miałam iść na prawo ale wlasnie ze względu na takie kucie zrezygnowalam :D:D:D

jestem szczęśliwa bardzo po tej wizycie (ginek super - godzinę badał maluszka, wszystkie stawy i organy) no i będzie dobrze :tak:

teraz sie objadlam jak nie wiem co (pierogi świąteczne, pól drozdzowki, jabłko i kawa) i zbieram sie do nauki .. pffff ale tak mi sie chce ze wiecie :D chyba sie nauczę na pamięć pytań z poprzednich lat i będę miała nadzieje ze instynkt mnie nie zawiezie, a najwyżej pójdę na termin B, a co..!

buziaki brzuchatki ..!!!!! mam nadzieje ze macie tak samo dobry humorek jak ja :)

Ostatnia edycja:
Sonisia- śliczny synuś!!!
Kasiagaw- współczuję Ci bardzo, myślami jesteśmy z Tobą.
Andzik- może rzeczywiście tak "ukołysałaś" maleństwo, że zrobiło mu się błogo i siedzi cichutko:tak:

Ale Wam zazdroszczę możliwości brania udziału w zajęciach na basenie:-( ja muszę leżeć i nawet spacery odpadają a waga rośnie w zastraszającym tempie. I wiadomo aktywna ciąża łatwiejszy poród.

reklama
dzięki agata za link, muszę tam zadzwonić bo nie wiem czy maja przerwę w tych zajęciach czy nie :baffled:
a ty chidzisz jeszcze w soboty na Aqua czy ninka tylko z tatusiem? :)

i kiedy masz ten egzamin z prawa? (cos mi wyleciało z głowy :confused:)
ja zaliczylam dzisiejszy na 3+ (standardowo zabrakło 1 ptk do 4 ale najważniejsze ze z głowy..! :tak:)

a jutro mam szkole rodzenia..! :happy: zobaczymy czy mnie i bruna "wymecza" :D

mamidoa co tam u Ciebie?

andzik a czy wcześniej juz nie pisałas ze maluszek taki za spokojny? czy moze paulusia..? (z moja pamięcią jest jak widać coraz gorzej :D)

tak moze być i będzie coraz częściej, bo dzidzie maja coraz mniej miejsca w brzuszkach :)

emama ojj, ciagle skurcze..? czy szyjka dokucza?

reniuszek co u Ciebe kochanie? taka "malomowna" jesteś ostatnio, hm? :* dla maksia na rozruch :)

ja juz emka uspilam, jeszcze w łóżku poczytam notatki i poranna ponudka - brr..!
sis wyjechała na 5 dni i zostawiła nam (tzn moim rodzicom) swoją bandę - 5, 3 lat i 9 miesięcy :) więc przez kilka dni będę sobie do nich dojezdzala, bo rodzice przeziębieni :(
mam tylko nadzieje ze nic od nich nie podlapie! :p

słodkich snów dla Was i maluszkow!! :))

Ostatnia edycja:
Do góry