reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

witajcie,
u mnie dalej przeziębienie. Noc praktycznie nieprzespana. Moja feriowiczka 11letnia się tez rozchorowała - dopadła ją ospa :( ja na szczęście chorowałam w dzicieństwie
sonisia - piekny Twój Synuś :) gratuluję z całego serca :)
pauletta - moja Gwiazda codziennie takie harce odstawia, ze tylko mi brzuszek podskakuje :) więc chyba te kwietniowe egzemplarze tak mają :*
murka - nie szalej tylko tak z tym sprzątaniem...powolutku, na raty ... :)
martolinka - u mnie na razie pierwsze pranie się pierze :) dzis mam leniwy dzień i nie wiem czy prasowania nie zostawię na jutro dopiero..
buziaki

reklama
martolinka- tam niżej pod ogłoszeniem ,że do 12 lutego jest przerwa z powodu ferii jest takie info:

ZAJĘCIA DLA MŁODYCH MAM I KOBIET W W CIĄŻY rok szkolny 2011/2012 => PONIEDZIAŁEK 20:00, WTOREK 18:30, 19:15, ŚRODA 19:15, CZWARTEK 18:30, 19:15

sonisia gratki zdanego egzaminu:tak::-)
kivinko jejku biedactwo współczuję zimna ale najważniejsze że już będziesz miała ciepełko:tak:
martolinka iloonka szalejecie kochane:tak: ja mam plan po 3 urodzinkach Nikoli się zabrać
ilooonka zdrówka kochana:tak: mnie też coś dopadło:-( wczoraj miałam tylko katar a dzisiaj kaszel doszedł:wściekła/y:
Ja mam jakieś kiepskie tempo chyba od rana coś sprzątam i efektu nie widać:-(

paulusia do urodzin już niedaleko - potem orka:-D
agata bardzo dziękuje!! byłoby super choc raz w tygodniu chodzić. 19, czy 20 to juz rozsadna godzina . Tylko potrzebuje towarzystwa;-)

martolinka - fajne macie godziny zajec; w Krakowie najpozniejsze zajecia dla przyszlych mam znalazlam chyba o 14:szok:wszystkie kluby wychodza chyba z zalozenia ze nie ma pracujacych ciezarowek;-)

Ja juz po dentyscie...200 zl poszlo...a to nie koniec. za tydzien kolejna wizyta...Ech zeby beda chyba najcenniejsza czescia mojego ciala niedlugo i chyba bedzie trzeba je ubezpieczyc;-) czekam teraz az sie obiadek zrobi (udka kurczaczka w cytrynce i soku z grejfrutow z jablkami), a za godzinke na SR:-D

Hej :) Ja drugi dzien juz z domu nie wychodze bo mróz paskudny, czekam teraz az maz obiad przyniesie, a ze jeszcze w pracy siedzi to i troche sobie poczekam, ale jak cos zjem to nie bedzie mi sie chcialo obiadu jesc to chyba pogloduje jeszcze troche. Marzy mi sie kurczak pieczony i ogorkowa mmmm, niedlugo sny bede miala o jedzeniu:D

Ziewaczka- ja też bym zjadła pieczonego kurczaka mniami! Chyba zrobię udka w weekend, bo teraz nie ma mi kto ich przytachać;-)

Martolinka- a gdzie Ty zmieściłaś 4 prania??? Masz chyba jakąś suszarnię co??:-p:-p:-p

Martolinka-no dokladnie mi tez coraz ciezej z robota wiec mimo wszystko wole sie zmobilizowac i teraz poprac, poskladac do szafek. Jeszcze byc moze w polowie lutego i polowie marca bede do pracy jezdzic wiec nie bedzie mi sie chcialo w weekendy nic innego robic jak odpoczywac. Moze to sie wydawac wczesnie ale potem ciezko sie ruszac :-)
Sonisia-zdjecie boskie :-) ja pamietam jak mialam ostatnie USG z Alusia to teraz jak na nie patrze to faktycznie pokazuje juz prawdziwe rysy twarzy, ja to samo zawsze robie-ma moje policzki, czolko po mezu, hehe co za radosc!
Lene pisze:
uświadomiłam sobie, że tak bardzooooo, bardzooooo go kocham
unhappy.gif
.... i że powinniśmy bardziej doceniać to co mamy... mimo, że zawsze za czymś gonimy czegoś nam brak...
oj jaka to prawda, ja czasami sie zloszcze na cos niepotrzebnie a potem sobie mysle jeju mam zdrowa rodzine, dach nad glowa, dosc ciekawe zycie, o co mi chodzi :rofl2:
Kivinko-spoko, w kwietniu juz bedzie ladnie, a swoja droga nie uwazacie ze fajnie rodzimy, akurat pierwsze pol roku dzieciaczki spedza w miare cieplych klimatach :-)
Kasiagaw-tulimy mocno.
Pauletta-nie przejmuj sie u mnie tez burdello bum bum, zabieram sie za jakies odkurzanie i porzadki bo moja ferajna przez wczorajsze 4 godziny mojej nieobecnosci zdazyla naswinic wzedzie, do tego maz gotowal dinner (super bardzo sie ciesze ale czyscic bede chyba kilka godzin po nim).
Iloonka-zdrowka!
Karina26 pisze:
(udka kurczaczka w cytrynce i soku z grejfrutow z jablkami
mniam ale to brzmi fantastycznie :-) Ja chyba dokoncze schabowe z makaronem, marchewka i brokul na parze i ogorek kiszony do tego. Uwilebiam wszystko co kwasne :-)
Ziewaczka pisze:
Marzy mi sie kurczak pieczony i ogorkowa mmmm, niedlugo sny bede miala o jedzeniu:D
mniam znowu! :-) ogorkowa tez bym wciagnela tylko kto mi ja zrobi bo mi sie nie chce, len mnie dopadl.

reklama
martolinka- to szybko ruszyłaś ;-) ja dopiero pod koniec lutego planuje zrobić porządek w szafie i komodzie Ninki, żeby było miejsce na ciuszki bejbika i wtedy wszystkie poznoszę z piwnicy i popiorę i poprasuje więc pewnie w połowie marca skończe :-D ale dziś twardo zrobiłam listę rzeczy, których nam brakuje, ale widzę ,że wystarczą jedne zakupy i w większości przez neta więc też się będę ociągać :-D
izka- zgadzam się z Tobą :tak: kwiecien jest super , poprzednio zanim można było wyjśc na jakiś dłuzszy spacer to nadeszła zima i siedzenie w domu i depresyjny nastrój, a tak to chociaż nie będziemy się czuły "jak w więzieniu" bo spokojnie będzie można spacerować, podrózować (przynajmniej teraz mam taką wizję )
:-D

Do góry