anussia201
Fanka BB :)
magda85-gdańsk-No dokładnie musi jeszcze trochę potrenować ale ma czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kivinko, normę masz przekroczoną naprawde nieznacznie, wiec skoro jestes alergiczką, a nie bieżesz leków przeciwalergicznych to ja bym się na zapas nie martwiła i nie panikowała. Najgorsze co, to denerwować się teraz. Ja bym spokojnie umówiła się do lekarza i czekała na wizyte.wart.b. powinna byc miedzy 0.00-0.45, ja mam 0.48 a w procentach powinno byc miedzy 1.0-5.0, ja mam 5.4
mieszkam na wsi, ogolny juz dawno ma zamkniete :/
W poznaniu w zależności od szpitala, w którym wykonywałam badania czekało się od 50 min do 120min. Na pewno wyniki otrzymasz tego samego dnia. Tylko pamiętaj, że musisz je zrobić conajmniej dwa, w odstępie ok 48h.U mnie właśnie pada.Orientujecie ile się czeka na wynik badania poziomu beta hcg? Chcę jeszcze się upewnić przed wizytą u lekarza czy przyrasta..
Witamy. Ja też mam stresa, chociaż ciąże zaplanowałam z premedytacją i zimną krwią! Będzie dobrze! Tak jak pisze anussia, my też chcieliśmy małą różnice wieku.Witam serdecznie wszystkie przyszłe kwietnióweczki! Mam na imię Monika.
O tym, że jestem w ciąży wiem już od 07.08.2011r., następnego dnia potwierził ten fakt lekarz ginekolog. Od tego czasu czekałam niecierpliwie aż ktoś na forum na wątku głównym założy ten wątek a dziś przypadkiem rano w pracy zauważyłam, że wątek istnieje i ma już tyle stron. Ta ciąża to wielka niespodzianka, śmiesznie zabrzmi ale nie wiem jak to się stało . Jestem już mamą prawie 3-letniej Oliwki i szczerze mówiąc nie zamierzałam powiększać rodziny. Córeczka to wcielony diabołek o twarzy aniołka. Jest kochanym dzieckiem ale bardzo absorbującym i ruchliwym, więc nie wiem jak ja sobie dam rade z 2 dzieckiem i to maleńkim. Nie wiem czy powinnam się przyznawać ale jak dotąd nie umiem się cieszyć z ciąży. Na pewno zganią mnie mamusie, które długo oczekiwały na cud albo straciły swoje maleństwa. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie życzliwe do swojego grona i jakoś naprostujecie moje myślenie.