Witajcie
Nie było mnie na forum raptem dwa dni, a może i chwilę krócej i myślałam, że spadnę z łóżka jak zobaczyłam ilość stron do nadrobienia
widzę, że wątek do umierających nie będzie należał
U nas z nockami już ok, czyli standardowo jedna pobudka o 3 i ostateczna 6/7
aż zaczynam mieć wątpliwości czy to na pewno zęby idą, ale narzekać nie będę
w dzień się fajnie bawimy ,ale mała agentka zaczyna wcielać się już w rolę aktorki i jak coś jej nie pasuje to ryk i osuwa się z czworaka na podłogę i leży płasko twarzą do ziemi i sprawdza czy coś to daje
najczęściej tak robi jak niedobra mama nie chce nosić na rączkach małego bobaska ;-)
Widzę ,że grono trójmiejskie nieco nam się poszerza i bardzo mnie to cieszy i oczywiście jeśli będziecie organizować jakieś spotkanie, choćby najmniejsze to proszę o mnie nie zapomnieć ! ;-)
magda85- podwójne gratulacje! powiem Ci, że mi by szczęka opadła do samej ziemi i chyba przez najbliższych 9 miesięcy nie wróciła na miejsce
oszczędzaj się jak tylko się da i myśl optymistycznie! Koleżance już w 9tc wchłonął się kwiaczek także na prawdę szybko to może minąć. A znam też dziewczyny która jedna urodziła bliźniaki i 39tc przez cc i obydwa miały po 3 kg , ale rekordzistka podczas moich praktyk rodziła dwa dni chyba po terminie i też cc i wyobraźcie sobie ,że miały oba ponad 4kg
czyli nosiła w sumie jakby ponad 8kg bobasa
także wyższe ryzyko jest i dbaj o siebie bardzo, ale nikt nie powiedział ,że nie dotrwasz,aż do samiutkiego końca ;-)
kurczaczek- wszystko będzie ok !
nikka- radość i zadowolenie z bycia w ciąży przyjdzie na pewno, jak nie teraz i nie za miesiąc to za dwa już na pewno ;-) najważniejsze wg mnie to nie udawać tego co się czuje i tyle. Wiadomo ,że jest to dla Ciebie niespodzianka i musisz się nieco oswoić. Witamy !
syneczki- nic nie zaszkodzi, nie martw się! zdrówka dla synków ,oby zbytnio się nie męczyli w nocy i przy okazji Ciebie nie zarazili
kivinko- witam! bo my chyba jeszcze się nie "znamy" i spokojnie , takie przekroczenie normy nie wydaje mi się by mogło być niebezpieczne, wiadomo, że trzeba to skonsultować ,ale z tego co doczytałam chyba na dniach masz wizytę .