reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

jutro weekend, wszystko pozamykane! jedynie szpitale, ale czy ja cos zalatwie w szpitalu?

cala reszta badan :mocz, OB i inne skladniki morfologii w porzadku. Ale jesli EO to alergia lub pasozyty, to czy moje uczulenie na nikiel moze to wywolywac?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam.
Mam termin na 15kwietnia. Wczoraj widziałam pęcherzyk ciążowy. Za 3tyg. mam kolejną wizytę na której będę miała założoną kartę ciązy:D

syneczki u nas tez dzisiaj z rana lało i burza była a teraz pogoda spacerowa sie zrobiła, może i u was sie wypogodzi:)

kivinko a masz teraz jakąś reakcje alergiczna na ten nikiel? nie jestesmy lekarzami i trudno nam postawić diagnoze, moim zdaniem powinnaś sie uspokoić i albo pojechać do szpitala, albo czekać na wtorek.

nadia witaj:) gratulacje i powodzenia:)

mam, taka jak zwykle, kolczyki, sprzaczki od paska, zegarki - wszystko wywoluje reakcje alergiczna , ale to jest niezmienne od 5-6 lat

U mnie właśnie pada.Orientujecie ile się czeka na wynik badania poziomu beta hcg? Chcę jeszcze się upewnić przed wizytą u lekarza czy przyrasta.
Teściowa dzisiaj kazała mi przenieść wiadro z wodą,tzn.spytała się czy dam radę a ja że nie :-) Oni jeszcze nic nie wiedzą.Tylko Wy i mój E.Ja nie wiem ale ona chyba wyczuwa ciąże nosem :-D naprawdę bo w ciąży z Nati też jeszcze im nie mówiliśmy i wtedy to kazała mi przenieść skrzynkę z cebulą a tak nigdy nie każe mi nic dźwigać.Dziwne :-D

Witam serdecznie wszystkie przyszłe kwietnióweczki! Mam na imię Monika.
O tym, że jestem w ciąży wiem już od 07.08.2011r., następnego dnia potwierził ten fakt lekarz ginekolog. Od tego czasu czekałam niecierpliwie aż ktoś na forum na wątku głównym założy ten wątek a dziś przypadkiem rano w pracy zauważyłam, że wątek istnieje i ma już tyle stron. Ta ciąża to wielka niespodzianka, śmiesznie zabrzmi ale nie wiem jak to się stało :). Jestem już mamą prawie 3-letniej Oliwki i szczerze mówiąc nie zamierzałam powiększać rodziny. Córeczka to wcielony diabołek o twarzy aniołka. Jest kochanym dzieckiem ale bardzo absorbującym i ruchliwym, więc nie wiem jak ja sobie dam rade z 2 dzieckiem i to maleńkim. Nie wiem czy powinnam się przyznawać ale jak dotąd nie umiem się cieszyć z ciąży. Na pewno zganią mnie mamusie, które długo oczekiwały na cud albo straciły swoje maleństwa. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie życzliwe do swojego grona i jakoś naprostujecie moje myślenie.

Witaj :-) nie spodziewałaś się, zrozumiałe że nie skaczesz z radości w momencie gdy córka pochłania Twój cały czas spędzony po za pracą. Gwarantuję Ci że szybko nadejdzie taki dzień kiedy będziesz dumna z faktu że masz w brzuszku drugie szczęście :tak:

magda85 wypogodziło ;-) ale w dalszym ciągu tak duszno że kto wie co nas jeszcze czeka :baffled:

Biegnę na zupę pomidorową mmmmm ale głodna jestem:eek:

Witaj Nikaa-ja też mam takie same obawy co Ty jak poradzę sobie z 2 małych dzieci a mam córeczkę jeszcze młodszą od Twojej ale oboje z E.chcieliśmy aby była mała różnica wieku między dziećmi.I moja Natalka też jest strasznie absorbująca,wszystko mi wyciąga,tylko raczkuje wszędzie i broi :-) Dasz radę,nie Ty pierwsza i nie ostatnia będziesz mieć drugie dziecko a Twoja córcia będzie już duża dziewczynką jak maluszek się urodzi i na pewno będzie chciała Ci pomagać.
Zobacz jak moja już się przygotowuje :-D V160811_08.03.3gp - YouTube

Witam serdecznie wszystkie przyszłe kwietnióweczki! Mam na imię Monika.
O tym, że jestem w ciąży wiem już od 07.08.2011r., następnego dnia potwierził ten fakt lekarz ginekolog. Od tego czasu czekałam niecierpliwie aż ktoś na forum na wątku głównym założy ten wątek a dziś przypadkiem rano w pracy zauważyłam, że wątek istnieje i ma już tyle stron. Ta ciąża to wielka niespodzianka, śmiesznie zabrzmi ale nie wiem jak to się stało :). Jestem już mamą prawie 3-letniej Oliwki i szczerze mówiąc nie zamierzałam powiększać rodziny. Córeczka to wcielony diabołek o twarzy aniołka. Jest kochanym dzieckiem ale bardzo absorbującym i ruchliwym, więc nie wiem jak ja sobie dam rade z 2 dzieckiem i to maleńkim. Nie wiem czy powinnam się przyznawać ale jak dotąd nie umiem się cieszyć z ciąży. Na pewno zganią mnie mamusie, które długo oczekiwały na cud albo straciły swoje maleństwa. Mam nadzieje, że przyjmiecie mnie życzliwe do swojego grona i jakoś naprostujecie moje myślenie.

nikaa gratulacje:) napewno nadejdzie czas, że będziesz szceśliwa że jesteś w ciąży:)
nie wiem czy cie to pocieszy, ja mam synka 20 miesięcznego i bliźniaki w brzuchu..do tego musze leżeć..laski ja ciągle jestem w szoku..naprawde..

Witaj :-) nie spodziewałaś się, zrozumiałe że nie skaczesz z radości w momencie gdy córka pochłania Twój cały czas spędzony po za pracą. Gwarantuję Ci że szybko nadejdzie taki dzień kiedy będziesz dumna z faktu że masz w brzuszku drugie szczęście :tak:

magda85 wypogodziło ;-) ale w dalszym ciągu tak duszno że kto wie co nas jeszcze czeka :baffled:

Biegnę na zupę pomidorową mmmmm ale głodna jestem:eek:

o kurde pomidorowa:)!!

Witaj Nikaa-ja też mam takie same obawy co Ty jak poradzę sobie z 2 małych dzieci a mam córeczkę jeszcze młodszą od Twojej ale oboje z E.chcieliśmy aby była mała różnica wieku między dziećmi.I moja Natalka też jest strasznie absorbująca,wszystko mi wyciąga,tylko raczkuje wszędzie i broi :-) Dasz radę,nie Ty pierwsza i nie ostatnia będziesz mieć drugie dziecko a Twoja córcia będzie już duża dziewczynką jak maluszek się urodzi i na pewno będzie chciała Ci pomagać.
Zobacz jak moja już się przygotowuje :-D V160811_08.03.3gp - YouTube

haha..musi jeszcze troche potrenowac córa, bo w pewnym momencie było gorąco, jak lala "wypadła" :)

reklama
kivinko ja bez sastanowienia poszłabym do szpitala,tam zawsze jest lekarz. Przecież nikogo nie zbawi jak przyjdzie i zerknie na Twoje wyniki,a Ty bedziesz spokojniejsza!

Witam kolejne kwietnióweczki,fajnie ze jest nas co raz wiecej :tak:

Do góry