reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

ja od 3 roku jestem na indywidualnym trybie wiec jezdziłam tylko na zaliczenia :tak:i powiem szczerze , ze nie brak mi zajec... o nie;-)

edit . kto wie moze fasola bedzie ze mna na obronie pewni pazdziernik/listopad zbierze sie komisja:)

reklama
przepraszam ze napisze tylko o sobie ale mam znow gosci:)

u lekarza bylam i: kosmowka sie zagaja, dzidzia rosnie, mam mala nadzerke ale uspokoil mnie ze to niegrozne, wracam do niego bo ma lepszy standard, nowe usg dzieki ktoremu widzialam i slyszalam bijace serduszko(u poprzedniego nie)

Też mam nadżerkę, najpierw miałam ją wyleczyć a następnie zajść w ciążę jak widać jest odwrotnie :-D i mój ginekolog stwierdził że nadżerka ciąży nie zagraża a nawet goi.
Szczęściara słyszała serduszko :-D ale Ci zazdroszczę :-D:-D:-D

myszko no popatrz i kolejna z terminem na 19 kwietnia

Ja też mam nadżerkę, miałam mieć wymrażaną zaraz po @, a że @ nie przyszła :-)A ginka nic nie powiedziała że tak wyszło;-)

Wpadam na chwilkę wieczorkiem

Witam serdecznie nowe kwietnióweczki :) bardzo wam gratuluję i trzymam kciuki abyśmy dotrwały razem szczęśliwie do kwietnia!

I szybko melduję że widziałam dziś na pięknego dzidziusia z bijącym serduszkiem :) CRL całe 9,6mm ) I słyszeliśmy już serduszko :) wg usg to 7t0d i tp wg dzisiejszego usg wychodzi jak z om na razie czyli na 4.04.
Poza tym wszystko jest ok, dostałam kartę ciąży, wykaz badań do zrobienia na następną wizytę czyli za 3 tygodnie.
Jestem już umówiona na usg genetyczne na 21.09.

A teraz zmykam spać bo zaraz padnę po tych emocjach ;)

Wpadam na chwilkę wieczorkiem

Witam serdecznie nowe kwietnióweczki :) bardzo wam gratuluję i trzymam kciuki abyśmy dotrwały razem szczęśliwie do kwietnia!

I szybko melduję że widziałam dziś na pięknego dzidziusia z bijącym serduszkiem :) CRL całe 9,6mm ) I słyszeliśmy już serduszko :) wg usg to 7t0d i tp wg dzisiejszego usg wychodzi jak z om na razie czyli na 4.04.
Poza tym wszystko jest ok, dostałam kartę ciąży, wykaz badań do zrobienia na następną wizytę czyli za 3 tygodnie.
Jestem już umówiona na usg genetyczne na 21.09.

A teraz zmykam spać bo zaraz padnę po tych emocjach ;)

Super :):happy:

Ja też muszę się pochwalić, że w końcu udało się zobaczyć pęcherzyk ciązowy :) Wprawdzie jeszcze nic w środku nie można było dostrzeć, ale na pewno na następnej wizycie wszystko będzie już widać i słychać. Najważniejsze, że zagrożenie pozamaciczną już daleko za mną. Następna wizyta za 3 tygodnie.
Gratuluje wszystkim potwierdzonym i witam nowe dziewczyny. Chyba moge założyc drugi suwaczek, przynajmniej oszacuje który to tydzień! :)

reklama
witam nowe kwietniowe mamy! Obyśmy spokojnie przezyly te 9 miesiecy!!!

Ależ Wam zazdroszczę dziewczyny,ze juz widziałyście swoje fasolki :-)
My mamy wizyte w przyszły wtorek i mam nadzieje ,że zobaczymy nasza fasolke i wszystko bedzie dobrze...
Tak na marginesie według kalkulatora ja tez mam termin na 19 kwietnia:-D Widzę ,że 19 to oblegana data ;-)

Do góry