reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

przepraszam ze napisze tylko o sobie ale mam znow gosci:)

u lekarza bylam i: kosmowka sie zagaja, dzidzia rosnie, mam mala nadzerke ale uspokoil mnie ze to niegrozne, wracam do niego bo ma lepszy standard, nowe usg dzieki ktoremu widzialam i slyszalam bijace serduszko(u poprzedniego nie) no i taniej wizyta mnie wynosi. Mam nadal brac leki, oszczedzac sie, nie seksic sie i wypisal mi jakie badania mam zrobic na nastepna wizyte.

....pogonilam tesciow i odjechali obrazeni....

reklama
Hej Dziewczyny,

cos mi brak weny do pisania, ale mysle, ze po sobotniej wizycie i pozytywnych informacjach znow bede miala odwage pisac:-) Tak sie boje zapeszyc, choc ciaza juz potwierdzona, mdlosci na calego...

Amna nie odpisalam Ci na naszym mamusiowym watku, wiec robie to tutaj - ja zrobilam sie super ciasna:-) To dobry objaw:-)

Kurcze dziewczyny, wiele z nas ma dzieciaczki w podobnym wieku - fajnie, bo bedziemy mialy kolejny temat do ploteczek:-) Ciekawe jak nasze pociechy zareaguja na rodzenstwo...

Lelek super, ze widzialas serduszko malenstwo. Tesciami sie nie przejmuj...nawet najlepsi sa wkurzajacy:-) Zycze Ci zdrowia i oszczedzaj sie.

Witam nowe kwietniowki!!!

Amna ja też badałam z ciekawości i właśnie było tak ciasno nawet mąż zauważył podczas przytulanek. Więc trzymam za Ciebie kciuki ! Kiedy bedziesz testowac? Bedziesz kwietniowką?

Anussia najlepiej iść tak 6 7 tydzień żeby usłyszeć serce. Były juz takie przypadki tutaj ze lekarze wcześniej fasolek nie widzieli . Nie ma sensu iść wcześniej bo to tylko stres jak sie nie zobaczy nic.

Myszka mój też ma 15 miesięcy jest z 1 mają a Twój?

Inzagata Lelek jak było u lekarza? Czekam na same dobre wieści!

Raczek majowka gdybym zaciazyla...testowac bede za 8 dni wiec dam znac;)martwia mnie tylko te nasilajace sie skurcze mimo przyjmowania luteiny..

Lelek dobrze zrobiłaś i tak długo z nimi wytrzymałaś.
Ale bosko ze wszystko dobrze no i fajnie ze masz lekarza dobrego który dał posłuchać serduszka. Odpoczywaj , oszczędzaj sie i nie denerwuj !

Anusia ja mam dopiero wizytę w 8 tygodniu 6 września . Więc jak co razem sobie poczekamy.

Amna na pewno to skurcze a nie ciągnięcie w podbrzuszu? Ja czułam takie cos właśnie. A boli?

Iza ty nam pisz częściej i sie ciesz bo jest z czego. Też myślę ze fajnie ze tyle mam juz ma swoje bebiki będzie sie kogo radzić i plotkować.

Ostatnia edycja:
Pragnę do Was nieśmiało dołączyć :-) Zrobiłam przed chwilą test i wyszły 2 kreseczki :-):-) co prawda druga blada ale pewnie dlatego że nie robiłam z porannego moczu.Termin z ostatniej @ wychodzi na 26 kwietnia.Mam nadzieję że wszystko będzie ok i że razem miło spędzimy te 9 miesięcy.Życzę spokojnych,bezproblemowych ciąż ;-)
Ciągle patrze na test :-D

patrz , patrz to cudowny widok:tak:i witamy:tak:

mi termin według moich obliczeń mi termin przypada na 19 kwietnia. A do gina ida na koniec przyszłego tygodnia jak już będę miała urlopik :)

jest nas wiecej na 19 kwietnia i kazdej suwak pokazuje co innego. Tajemnica , ze ho ho:-D
przepraszam ze napisze tylko o sobie ale mam znow gosci:)

u lekarza bylam i: kosmowka sie zagaja, dzidzia rosnie, mam mala nadzerke ale uspokoil mnie ze to niegrozne, wracam do niego bo ma lepszy standard, nowe usg dzieki ktoremu widzialam i slyszalam bijace serduszko(u poprzedniego nie) no i taniej wizyta mnie wynosi. Mam nadal brac leki, oszczedzac sie, nie seksic sie i wypisal mi jakie badania mam zrobic na nastepna wizyte.....

Lelek cudowne wiesci!!!!!!!!!!

Bunny86- :-D ok razem poczekamy :-) muszę najpierw znaleźć dobrego ginekologa na nfz,w poprzedniej ciąży chodziłam do prywatnego ale wydałam fortunę bo i jeszcze badania prywatnie robiłam (ale to był bardzo dobry ginekolog ) a teraz mam zamiar iść na nfz,najwyżej z raz czy 2 pójdę do tamtego dla potwierdzenia że wszystko jest ok

Lelek dobrze zrobiłaś i tak długo z nimi wytrzymałaś.
Ale bosko ze wszystko dobrze no i fajnie ze masz lekarza dobrego który dał posłuchać serduszka. Odpoczywaj , oszczędzaj sie i nie denerwuj !

Anusia ja mam dopiero wizytę w 8 tygodniu 6 września . Więc jak co razem sobie poczekamy.

Amna na pewno to skurcze a nie ciągnięcie w podbrzuszu? Ja czułam takie cos właśnie. A boli?

Iza ty nam pisz częściej i sie ciesz bo jest z czego. Też myślę ze fajnie ze tyle mam juz ma swoje bebiki będzie sie kogo radzić i plotkować.

Juz sama nie wiem,ciezko okreslic....

reklama
hej:)
Jestem nowa i dowiedziałam się że jestem w ciąży, tydzień temu w środę. Jest to moja trzecia ciąża, dwie pierwsze poroniłam. Mój termin wg kalkulatora to 20.04.2012. Byłam już na wizycie, widziałam pęcherzyk, dostałam leki na potrzymanie i już jestem na zwolnieniu, bo mam ciężką pracę.

Do góry