reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Jeszcze mam pytanie, kiedyś się tutaj zarejestrowałam i wstawiłam suwaczki w sugnaturce, teraz nie wiem jak to zmienić, bo teraz jest inaczej

reklama
slonce85 Witaj! Tym razem na pewno sie uda! Trzeba być dobrej mysli :) Oszczedzaj sie, duzo odpoczywaj, leżakuj na lewym boku i wszystko musi sie udać :) Pozostaje Ci cieszyc sie oczekiwaniem na malenstwo :)

Witajcie!:-)
Przyznaję się bez bicia, że podczytuję Was od samego początku istnienia tego wątku ;-)
Nasza ciąża była planowana i trafiona za pierwszym podejściem :confused2:...zresztą drugi już raz, bo mamy synka 2 latka i 5 miesięcy-też wystarany w pierwszym miesiącu-jeśli można tu mówić o jakimś starniu
:confused2:
Jeśli wszystko będzie ok różnica między synkiem a dzieckiem numer 2- będzie 3 lata i miesiąc :-D fajowo nie?
Zrobiłam test i byłam u lekarza, ale usg nie miałam robione, bo pani doktor stwierdziła,że zgłosiłam się bardzo wcześnie. Teraz mam wyzytę na 25 sierpnia i wtedy będziemy podglądać ;-)
Obstawiam, że pójdę niedługo na zwolnienie, bo pracuję w szpitalu, wprawdzie ordynator oddziału (moja szefowa) powiedziała, że moge pracować i wyręczać się kolegami i koleżankami z pracy, ale bardzoej chodzi o te wrszystkie fruwające bakterie i wirusy. To z grubsza tyle o mnie, w razie pytań-chętnie odpowiem ;-)

hej:)
Jestem nowa i dowiedziałam się że jestem w ciąży, tydzień temu w środę. Jest to moja trzecia ciąża, dwie pierwsze poroniłam. Mój termin wg kalkulatora to 20.04.2012. Byłam już na wizycie, widziałam pęcherzyk, dostałam leki na potrzymanie i już jestem na zwolnieniu, bo mam ciężką pracę.

Witaj kochana !!! trzymaj się dzielnie;-)
Atsonia Ciebie równiez witam!!! trzymam kciuki;-) jestes lekarzem?

Dzięki za miłe przyjecie :-) Jak się zapytałam o te sygnaturki, to od razu sama znalazłam :-p
Mam nadzieje że tym razem będzie dobrze, ale nie dam rady leżeć. Leżałam wczoraj i dzisiaj i tak mnie krzyż boli. Właśnie posprzątałam w domu i zrobiłam obiadek i od razu lepiej się czuje:-)

AT sonia to dosc wyczerpujaca fizycznie praca. ;-)
a ja jestem w połowie mgr... jeszcze miesiac i musze oddac. Juz chce to zakonczyc , bo przez te 5 lat nauka wychodzi mi nosem

a ja jestem w połowie mgr... jeszcze miesiac i musze oddac. Juz chce to zakonczyc , bo przez te 5 lat nauka wychodzi mi nosem

Ja też studiowałam 5 lat i miałam dość na koniec, teraz kiedy już 2 lata nie studiuje to mi tego brakuje (ludzi, zajęć) :-D

reklama

Są sposoby (techniki), żeby odciązyć siebie, a efekty rehabilitacji były, ale tak to wyczerpująca praca-bo...pracuje się z ludźmi, a oni są różni. Czasem fajni, czasem mniej. Teraz mam pacjentkę, która ręce i nogi ma sprawne, a jak tylko do niej podchodzę to drze się na cały oddział, że ona jest niedowładna od pasa w dół....:sorry::sorry::sorry: mam jej dość!!! ale juz wiem, że w piatek wychodzi-jupiii!!!

Ps. magisterke robiłam, jak byłam z synem w ciąży, a broniłam jak miał 5 miesięcy-był ze mną na obronie-świetna sprawa!!!

Do góry