witajcie brzuszki..!
nie odpisze z góry każdej, bo widzę ze tematowy mix - oczywiście szczujecie mnie domowymi przysmakami i wyzerkami u znajomych/rodzinki..
ja na chwile wyrwalam sie na przerwe obiadowa i odpoczywam, dzis mamy impreze na sali na 30 os i juz mam dość
po saunie wszystko super, jacuzzi tez szkód nie narobilo, a w końcu moj eMek sie na maxa odprezyl i z rodzicami zaległe tematy obgadalismy, wiec super.
a wczoraj z eMkiem dzionek w lozku na leniuchowaniu spędzony, wiec prawidłowo
teściowa mnie tylko zaczęła wnerwiac, ma minę jak wysrany kot ze nawet e domu sedziec sie nie chce. obrazona na cały świat bez przyczyny, mina straszy, sie nie odzywa no masakra. a jak mowie zeby sobie magnez brała na jesienne depresję to nie. no to niech sie w szafie zamknie i do ludzi nie wychodzi, jak to moj eMek mówi
magda_gdansk gratki dwóch chłopców..!!!!
)
stokrotta jak brzusio? lepiej? mnie tak często boli/kluje/ciagnie ze juz sie przyzwyczailam, ale mam nadzieje ze juz lepiej :*
porannakawa syrop z cebuli i z czosnku ja pilam co jakies 2 godzinki, na kaszel pomagał, ale umieralam z tęsknoty za acodinem (ja nie umiem zasnac z kaszlem
)
paulusia nie strasz mnie brrrrr..! juz niedługo i mnie to czeka..
iloonka hehe, brzucho-disco
ja jak
karina w ciazowych plaszczach wyglądam jak walenioPokraka i tfuuu na razie od siostry mam, a jak sie zrobi masakryczny mróz to koniec
doobra lecę na sale, buziaki i do pozniej..!