Cześć dziewczyny
Dobrze, że ten tydzień był krótszy, bo chyba bym nie dała rady, w robocie masakra, byłam tak wykończona, że zasypiałam na sofie w opakowaniu. Dzisiaj nareszcie odespałam, nadrobiłam zaległości na bb i objadłam się ptasim mleczkiem, ale to nie był najlepszy pomysł, trochę mi się teraz zbiera na bleeee ;D
A propos nastrojów to u mnie teraz płaczliwy etap, dzisiaj oglądałam zamieszki w tvn24 i nie obyło się bez łez
Reniuszek myję płynem jajka i cytryny, które bardzo lubi mój synek, ale zastanawiam się, czy ten płyn jest taki zdrowy
jem wszystkie pasteryzowane sery, bo mam teraz straszną niechęć do mleka brrr
Darucha będziesz miała męski klub w domu :-) jak u mnie będzie kolejny chłopak, to chyba dla równowagi sprawię sobie zwierzę płci żeńskiej. Jedno ci będzie oszczędzone, ciągłego ‘maaamooo, pobaw się ze mną’
hahah podopieczna należy do wymierającego gatunku, mi w pierwszej ciąży każda baba koniecznie syna życzyła, bo ‘chłopak ma lepsze życie’, mimo, że my bardzo chcieliśmy córę
g_agnes w pierwszej ciąży czułam ruchy od 16 tygodnia, więc różnie bywa, tak czy owak gratuluję! Daj znać po filmie, czy warto
Porannakawa współczuję choróbska, ciekawe to, co piszesz o Finach i saunie – tam to chyba tak oczywiste, jak codzienna higiena? uwielbiam saunę, ale odkąd jestem w ciąży, trzymam się z daleka, zwłaszcza, że jestem niskociśnieniowcem
Emma gratuluję Wicusia :-)
Sonisia na mnie nie licz
myśl o zakupie mieszkania w stanie deweloperskim wprawia mnie w panikę, listwy, krany, umywalki, włączniki uffff
Robaczek ta lekarka to dermatolog? U Igora przy plamkach czy wysypce, tak jak
Stokrotta i
Edytka, nawilżam, z tym, że kremem Exomega, całe ciałko, buzię też a do mycia bardzo łagodny żel SVR