reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam! A ja ma dziś dobry humorek bo byłam na spacerze! :-D Ogólnie dzień z mężem, fajnie, mama nas odwiedziła, okna umyła :rofl2: Mój bąbelek dzis ładnie kopie ;-) Małżonek zrobił pyszną tortillę, ja oszukam jakiegoś filmiku na wieczór i siadamy do oglądania. Buziak :happy:

reklama
Stokrotta
lekarka stwierdziła że coś tą skórę podrażnia i żebym obserwowała co, bo to czasem jakby zaczynało zanikac i znowu się zaczerwienia, a ma to od jakiegoś miesiąca, góra 1,5 miesiąca, tylko że jakoś nie mogę wyłapać po czym to się tak zmienia

dziękuję za wszystkie podpowiedzi, może faktycznie spróbuję to oilatum na początek, bardzo nam pomogły te kosmetyki po urodzeniu bo miał masakrycznie suchą skórę, że aż my płatami schodziła, więc moze teraz też coś pomoże

Cześć dziewczyny
Dobrze, że ten tydzień był krótszy, bo chyba bym nie dała rady, w robocie masakra, byłam tak wykończona, że zasypiałam na sofie w opakowaniu. Dzisiaj nareszcie odespałam, nadrobiłam zaległości na bb i objadłam się ptasim mleczkiem, ale to nie był najlepszy pomysł, trochę mi się teraz zbiera na bleeee ;D
A propos nastrojów to u mnie teraz płaczliwy etap, dzisiaj oglądałam zamieszki w tvn24 i nie obyło się bez łez

Reniuszek myję płynem jajka i cytryny, które bardzo lubi mój synek, ale zastanawiam się, czy ten płyn jest taki zdrowy :-D jem wszystkie pasteryzowane sery, bo mam teraz straszną niechęć do mleka brrr
Darucha będziesz miała męski klub w domu :-) jak u mnie będzie kolejny chłopak, to chyba dla równowagi sprawię sobie zwierzę płci żeńskiej. Jedno ci będzie oszczędzone, ciągłego ‘maaamooo, pobaw się ze mną’ :-D hahah podopieczna należy do wymierającego gatunku, mi w pierwszej ciąży każda baba koniecznie syna życzyła, bo ‘chłopak ma lepsze życie’, mimo, że my bardzo chcieliśmy córę
g_agnes w pierwszej ciąży czułam ruchy od 16 tygodnia, więc różnie bywa, tak czy owak gratuluję! Daj znać po filmie, czy warto
Porannakawa współczuję choróbska, ciekawe to, co piszesz o Finach i saunie – tam to chyba tak oczywiste, jak codzienna higiena? uwielbiam saunę, ale odkąd jestem w ciąży, trzymam się z daleka, zwłaszcza, że jestem niskociśnieniowcem
Emma gratuluję Wicusia :-)
Sonisia na mnie nie licz :D myśl o zakupie mieszkania w stanie deweloperskim wprawia mnie w panikę, listwy, krany, umywalki, włączniki uffff
Robaczek ta lekarka to dermatolog? U Igora przy plamkach czy wysypce, tak jak Stokrotta i Edytka, nawilżam, z tym, że kremem Exomega, całe ciałko, buzię też a do mycia bardzo łagodny żel SVR

Ostatnia edycja:
hej właśnie wróciłam z kina. Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Bardzo śmieszny film i przyjemnie się ogląda;) mogę bez obaw polecić.

emama Właśnie widziałam to ogłoszenie o kasi z forum aż zamarłam :(

Dzień dobry wszystkim.
Martwię się dziewczyny, bo znowu mnie brzuszek wczoraj wieczorem bolał:baffled: Dziś rano ból się powtórzył, jak już brzuszek przestał mnie boleć to zaczęła rwać blizna po CC, a teraz od półtorej godz. kłuje mnie na maksa z lewej strony, chodzić nawet nie mogę. Dzwoniłam do gina , kazał brać Asmag 3x2 i Nospę 3x1,a jak kłucie nie przejdzie do popołudnia, albo się nasili to mam jechać do szpitala.Przepraszam, że znowu tylko o sobie:sorry:Idę się położyć.
Buzka
:happy:Miłego dnia

reklama
Do góry