reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
no wlasnie leniuchy,
to emama wczoraj imorezowala a dzis pierwsza na forum, co w Wami? :)
ciocia z bb składa córeczce najlepsze zyczenia..! a o ktorej godzinie sie urodziła..?

ja zaraz musze zdjesc śniadanie bo umieram z głodu, a na 13.30 do pracy znów, wiec miłego dnia !

ptaszki poranne :-p
ja sobie dzisiaj pospałam , jak nigdy! Ale należało mi się! W nocy śniło mi się, że boli mnie brzuch, przebudziłam się i oczywiście nie był to sen... Echhhh... no-spa, pół godziny przeleżałam i usnęłam jakoś i tak do 10 :-) Teraz na szczęście jest w miarę ok.
stokrotta a jak u Ciebie dzisiaj z brzuszkiem?
sonisia ojoj dzisiaj do pracy... biedaczka... ja w niedzielę zawsze leniu****ę :-)

Miłego dzionka dziewuszki!!!!! A u nas na krańcach wschodnich zapowiadali na dzisiaj delikatne opady śniegu :szok:

witam:-)

Emama
sto latek dla córci:-)

mój brzuch na szczęście bez skurczy, ale ciągle mam brać nospę, przynajmniej do wizyty następnej, jak próbowałam odstawić to zaraz skurcze były:baffled: u nas dziś zimno i pochmurno aż się nie chce z domu wychodzić... ale mamy zamiar sie wybrać z małym do takiej sali zabaw, niedawno otworzyli, widziałam w necie fotki i moze jakieś cudo nie jest ale zawsze to jakaś atrakcja dla dziecka;)

maluszek w brzuchu na szczęście się rusza, choć może mega rozruby nie robi ale dobre i to;-) nie wiem czy jest taki spokojny czy po prostu przez mój tłuszczor na brzuchu odczuwam to słabiej.... bo i ta wersja jest możliwa:zawstydzona/y:

miłego dnia :*

Witam niedzielnie:-)
Humorek mam dziś super, za to pogoda w Krakowie do bani. Tylko czekam kiedy śnieg spadnie.

myszka u mnie właśnie takie bolesne kłucie było, to podobno więzadła się naciągają.Doczytałam, że na szczęście u większości kobiet ta dolegliwość ustępuje przed 24 tyg.:tak:

ewela dzięki, z brzuszkiem już znacznie lepiej tzn. jak na razie dziś mnie nie boli, ani nie kłuje:happy:

Emama Najlepsze życzenia dla córci.

Robaczek u mnie ruchy dzidzi zależą od tego jak się maluch ustawi. Nisko czuję kopniaczki wyrażnie, a wyżej niestety wcale.

Jeszcze w sprawie śniegu , myślę o kupnie sanek, żeby jak już spadnie snieg dzieci mogły z niego korzystać i zastanawiam się nad takimi- podwójnymi. Może miała któraś z Was podobne jak w linkach.Sprawdziły się? Ja i tak nie będę dzieci wozić tylko tatuś lub dziadek.O takie saneczki mi chodzi
PRODUCENT sanki dwuosobowe z pchaczem PODWÓJNE HIT (1929077166) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie takie, ale te trochę drogie są:baffled:
SANKI PODWÓJNE BOCZNE Z OPARCIEM + ŚPIWOREK ZESTAW (1902678430) - Aukcje internetowe Allegro

Zmykam działać w kuchni. Dziś zupa ogórkowa z ryżem, a na drugie schab ze śliwką, ziemniaczki i surówka. Jak się wyrobię to do kina może jeszcze uda nam się pójść.
Miłej niedzieli kochane.

Ostatnia edycja:
Stokrotta
szczerze to pierwszy raz widzę takie podwójne sanki:) nawet nie wiedziałam że takie są:sorry:
ja mam pojedyncze takie jak w pierwszym linku i są fajne, lekkie i fajnie się pcha, lekutko bardzo, lepiej nawet niż wózek, ale jak się podwójne sprawdzą to niestety nie pomogę

stokrotta no wlasnie siostra też mi mowiła o tych więzadłach. Podwójne sanki sa super, nie wiedziałam takich

Emama wszystkiego najlepszego dla corci :)

miłej niedzieli wszystkim życze :)

Dzien dobry wszystkim :)

stokrotta sanki super moze zloze sie z siostra, ktora ma przepiekna 2 letnia coreczke - za rok beda w sam raz dla dwoch malcow :))))
robaczek super, ze dzidzius daje znac o sobie. U mnie wczoraj pojawil sie delikatny "kopniaczek" - w koncu jestem pewna :)
emma urodzinowe zyczenia dla coreczki - sto lat :)

A ja dzisiaj od rana nie wychodze z lozka - mam wspanialy wolny dzien od uczelni . Wczoraj bylam na otwartym spotkaniu z Krystyna Janda u siebie w szkole - jak dla mnie prototyp kobiecej sily, niezaleznosci i ogromnej pasji - na zywo CUDOWNA!
Brzuszek rosnie z dnia na dzien - jest ogromny !!! A jutro szykuje mi sie kolejny ciekawy uczelniano - kulturalny dzien - innauguracja z polska " gwiazda" psychologii dzisiejszych czasow -J.Strelau'em. Dzien bedzie dlugi. Z samochodu przesiadam sie do pociagu. A na dworze tak zimno!!!! Na szczescie wczoraj zrobilam maly zakup - termosik i kubek termiczny na goraco herbatke :) Przy okazji wstapilam do sklepu z wozkami ...... :)))))))

a jak u Was plany na dzisiaj/najblizsze dni ??? :happy:

stokrotta super sprawa z podwojnymi sankami, podpowiem siostrze :) a moze kupie chłopcom na gwiazdke? zobaczymy, ale juz powoli chce ograniac w swiaczne prezenty zeby potem luzniej było.

reniuszek fajnie ze sie wybierasz na spotkanie ze strelau'em. połowe jego podręczników trzeba znac na pamięć ;)

ale sie wkurzylam na swoją szkole :/ mam ruchomy plan i we wtorek mam nagle zajecia od 8 rano do 19..!!!!! :/:/:/ bez ZADNEJ przerwy :/
a o 19 mam wizytę u gina, tak sie cieszylam na ten dzien a bede wytrzepana z kapci :/ jak juz po 6 godz. nie wiem jak sie nazywam... trudno, wyjde szybciej i koniec. musze przecież jeszcze shower wziasc i dojechać. :( grrrrrrrrrr

reklama
sonisia domyslam sie, ze na dziennych 11 h bez przerwy to przesada ;/ ja mam za tydz zajecia od 8 do 20.45 :baffled:
wyjdz wczesniej - porozmawiaj z prowadzacym - na pewno nie bedzie robil problemu i dostaniesz obecnosc :)mi sie ostatnio tak trafilo jak musialam wczesniej wyjsc na autobus- bez problemu zwolnili mnie z calych zajec wpisujac obecnosc -ze wzgl na moj odmienny stan :))
co sie okazalo jestem chyba jedyna ciezarna wroclawskim wydziale :-)

Do góry