Witam kwietnióweczki
Stęskniłam się za Wami.
Ja to jednak uzależniłam się od forum, jeden dzień absencji, a jakoś tak łyso i nieswojo mi wczoraj było.Ewidentnie zespół odstawienia BB;-)
Julianna, Magda Szymek miał robione testy alergiczne w wieku 12 miesięcy, wyszło , że nie jest alergikiem.Chyba, że teraz coś się w tej kwestii zmieniło.
Zeberka, Ziewaczka Miło Was znowu czytać.Nie znikajcie więcej
Martolinka Super, że marzenia się spełniły i będzie córcia. Gratuluję
Edytka Dobrze, że córci już przeszła choroba.Mam nadzieję, że dziś również czuje się dobrze
mama mia Ja też mam zamiar w ten weekend zabrać się za pierogi i uszka.Łącznie z dzieciaczkami będzie nas minimum 11 osób, więc jest troche roboty.Co roku tak robię, że to co tylko da się zamrozić przygotowuję wcześniej.
Sonisia Mnie brzuszek pobolewa lekko co wieczór, często też w nocy.Łykam wtedy Nospę, ale też boję się przesadzić.Niby Nospa jest nieszkodliwa w ciąży, ale na pewno jej nadmiar nie przysłuży się maluszkowi. Jak po wizycie u EndokRYNOLOGA
Pauletta Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo sama ostatnio pojechałam na USG właśnie w celu poznania płci i nie udało się, maluszek odwócił sie pupą. Płakać mi się chciało po tym badaniu, taka byłam rozczarowana. Na następne USG polecam zjeść coś i wypić herbatę czarną lub pół szklaneczki Pepsi.Ja tak zrobię, wtedy maluch będzie bardziej aktywny.
Zeberka Czy musicie spędzać Święta koniecznie z teściami. Nie możecie jechać gdzieś do innej rodziny lub znajomych, ewentualnie po prostu wyjechać sobie i spędzić Świeta we 4.Wolałabym w ten sposób niż męczyć się z ludzmi, których nie cierpię.
Poranna kawa Super , że kwestie rachunków już za Tobą.Szybciutko się z tym uporałaś
Kasia Mam nadziję, że już Ci się poprawiło. Pewnie to jakaś jelitówka, a one mają to do siebie, że przechodza przez organizm, jak burza. Są na ogól bardzo intensywne , ale na szczęście krótkie.
Augustynka Ja akurat dobrze rozumiem Twoją chęć poznania płci, bo mnie cały czas korci, żeby skoczyć na dodatkowe USG, właśnie żeby się dowiedzieć, kto mieszka w brzuszku.Za dwa tygodnie mam wizytę, ale chyba pójdę wcześniej tj. za tydzień bo dłużej nie wytrzymam tej niepewności;-)
Paulusia Od czego brzuszek Cię boli. Nie zrozumiała- wybacz, czy to są kłopoty z żółądkiem, czy ból brzuszka ciążowego
Vilmaq Oby gin. dał się namówić na USG.Powodzenia na wizycie
Mamido Widzę, że nasi mężulkowie poczucie humoru mają dosyć podobne
Takie- powiedziała bym bardzo oryginalne;-)
Wczoraj pojechaliśmy z M do naszego domku, trochę mnie tam nie było.Powiem Wam, że jak siadłam na ławeczce przed domem, a przede mna piękny widok pól , drzewaładne niebo, słoneczko , to tak sobie pomyslałam, że tego miejsca całe życie szukałam, poczułam się mega szczęśliwa.
Taki spokój i relaksik mnie ogarnął, że w ciągu pół godziny cały stres i problemy ostatnich dni odeszły.Najlepsze jest to, że dzisiaj też tam jedziemy , a ja już nie mogę się doczekać.Mimo, że dom jeszcze nie wyremontowany, i OGROM pracy przed nami to czuje, że jadę do mojego miejsca na ziemi. Dobra- nie smęcę już bo zrobiło się tkliwie i kiczowacie jak w kiepskim romansie;-)
Miłego dnia kochane.