reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Kasiagaw, Paulusia- życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka:tak:
Julianna- jedź ostrożnie i trzymam kciuki za wizytę
Stokrotta-może te testy były za wcześnie?U mojej córci alergolog czekał do ukończenia 4 lat, bo powiedział, że wcześniej testy są niewiarygodne- może coś w tym jest, zresztą w tym roku miała powtarzane, żeby sprawdzić, czy coś nowego się nie pojawiło, no i oczywiście się pojawiło-więc może warto też powtórzyć u Szymonka?
Sonisia-nie jesteś sama-ja też się trzęsę, ale zapisałam się na przyszły tydzień do stomatologa:baffled:

Ostatnia edycja:
Storotta zazdroszcze domu chociaz jeszcze nie wyremontowanego, tez bym chciala miec widok na pola, uwielbiam pola, za to lasu nie lubie, ja ze swojego mieszkania mam widok na czubki blokow dookola:p
Julianna no to 3mam kciuki, daj znac co i jak po wizycie:)
A ja jak zwykle o tej porze pije kawe, nie chce mi sie myslec o tym ile mam do zrobienia bleee, jakies urzedy, zalatwianie. Dzidzia sie wlasnie obudzila i sie w brzuszku przekreca, do usg polowkowego jeszcze tydzien, mmm jakos cierpliwie czekam, ale pewnie od poniedzialku to bede siedziec jak na szpilkach, jak zawsze:p
Sonisia napisz co u endokrynologa, ciekawa jestem, bo mi w ciazy guza tarczycy wykryli i nadczynnosc, ale o tym juz pisalam kiedys, ale nie kaza sie przemowac, wiec Ty tez sie nie stresuj:)

Witam dziewczynki :)

Ja jak zawsze przelotem tylko , qrna mam znowu szpital w domu , maly jeszcze bardziej zakatarzony , em sie rozchorowal , pojechal do lekarza po zwolnienie , mnie polamalo plus gil do pasa i moze to sa jaja ale kot tez kicha ja nie wiem czy zwierzeta przejmuja choroby ludzkie ale kocidlo snuje sie po chalupie i kicha na potege :szok: Pol nocy nie spalismy z emem bo mlody sie co chwile budzil. Nawet sie nie moge polozyc bo zaraz przyjda panowie mi krany wymieniac a najchetnniej bym sie legla gdzies z pilotem w rece .

Stokrotta ,Juliana dziekuje :) z rachunkami to nie tyle co wyszlam na prosta ale dogadalam sie ze zaplace w w 2 ratach ... inaczej bym sie finansowo wykonczyla . Nie wiem czy tez tak macie ale u mnie to jest tak co roku przed swietami zawsze ze spadaja na mnie jakies dodatkowe wydatki .

Ok zmykam juz dziewczyny mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!:tak:

poranna kawa- całe szczęście, że sie uporałaś...pieniądze to jednak "śmierdząca sprawa" i potrafi nieźle zatruć życie. Na szczęście jakoś tak dziwnym trafem zawsze jakoś udaje się je zoorganizować....

Julianna- mi lekarz powiedział, że nie da się jeszcze odgadnąć płci, że za wcześnie. Maluszek był bardzo ruchliwy...No nic, już sie z tym pogodziłam i będę czekała...hmm nie mam zresztą wyjścia :-D

Hej dziewczyny:-)
Ja wczoraj byłam na zakupach, ale niestety nic sobie nie kupiłam, więc tak średnio udany wyjazd, choć fajnie że się ruszyłam domu...Mam problem z doborem biustonosza i nie wiem co to będzie później, jak piersi jeszcze urosną, szkoda gadać...

kasiagaw, paulusia - życzę szybkiego powrotu do zdrowia, tak mi Was żal dziewczyny, uważajcie na siebie!
juliana - trzymam kciuki za wizytę a z jazdą pewnie nie będzie tak źle, ostatnio sobie świetnie poradziłaś więc teraz też będzie ok:tak:
ziewaczka - szybko masz połówkowe - mój gin mi zapowiedział że dopiero mi zrobi ok 24 tygodnia, chyba ma jakieś kiepskie usg...:baffled:
karina - mnie też to dziwiło właśnie, ale lekarz stwierdził że miałam dobre wyniki za pierwszym razem więc nie trzeba powtarzać tak "szybko". Ja mu mówię że przecież te wyniki moga się zmieniać w ciąży a on mi na to że "ale proszę mi wierzyć nie wygląda pani na osobę z anemią", no i taka gadka:wściekła/y:. Opowiadał mi że wszędzie na zachodzie robi się tylko trzy morfologię przez całą ciążę i że to jest wystarczające. Mam nadzieję że się nie myli bo naprawdę się wkurzę jak mi coś później wykryją, co może mieć zły wpływ na dzidzię.

Miłego dnia brzuchatki!

jeeny dziewczyny ale dzis straszny dzionek mam.. glowa mi peka, co juz odbiera chęci na jakiekolwiek działania :( i taki zjazd nastroju ze chce mi sie ryczec z żalu nad sobą światem i wszystkim ;(

do tego tak mnie strasznie boli w jednym miejscu kręgosłup w ledzwiowym odcinku ze jak sie zle rusze to łza w oku staje.

kochane gratuluje wam ogromnie udanyc wizyt ! moze z zazdrości ni tak smutno dzisiaj ;) tu bardziej ze snilam ze dzisiaj urodziłam moja malenka córeczkę i ja tulilam do siebie, a eszcze tydzien musze czekac zeby ja poogladac a nawet nie wiem czy to on czy ona :(

porannakawa super ze uporalas sie tak szybko z tym rachunkiem! :)

chorowitkom życzę duzo zdrowia i szybko wracajcie do siebie!

a wizytujacym - powodzenia i spokojnie nie schizujcie sie przed wizyta bo na pewno wszystko jest ok! :*

u endo wszytsko ok, wizyta 5 min bo wszystko ksiazkowo, dawka bez zmian i 150 zł bye bye. ;)

ale dzisiaj jestem smetna, spadam bo jeszcze wam humorki popsuje :*

sonisia - przestań, od tego tu jesteśmy, każda ma czasami gorszy dzień:tak: super że wyniki endo w porządku, ale kasa niezła - 150 za 5 min wizytę, szok!!!

Cześć dziewczynki
moje marzenie w końcu sie spełniło - wczoraj wieczorkiem po raz pierwszy poczułam ruchy mojego Maleństwa!!! Aż znieruchomiałam. Juz się zaczynałam marwić, bo wiekszość z Was juz dawno pisała, że czuje a u mnie ciiiiiisza...
U mnie brzydka pogoda, mżawka i znowu mgła. Dzisiaj cd walki z malowaniem ścian. Musze przyznać, że nawet sprytnie nam to wychodzi.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja nie mogę się doczekać swojej jutrzejszej i mam nadzieję, że podejrzę mojego Bejbinka :)
Wszystkim tym, które się rozchorowały - zycze szybkiego powrotu do zdrówka.
A z sonisią łączę sie w bólu głowy - nie jestes sama kochana, ja tez dziś sie męczę.
buziaki

reklama
kasiagaw, paulusiu i porannakawo wracajcie nam do zdrowia:tak:ilonka gratuluję ruchów:tak:-nieziemskie uczucie co nie;-)stokrotta przy gospodarstwie nie ma mowy o jakimkolwiek wyjeździe-jesteśmy tu uwiązani zwierzętami....a co do świąt to na drugi dzień na pewno jedziemy do moich rodziców a wigilia pewnie z teściami bo mąż na pewno nie będzie chciał ich samych zostawić chociaż ja bym wolała zrobić sobie swoją wigilię osobno na górze...eh zobaczymy jeszcze...a powiem wam że dziś w nocy przeżyłam KOSZMAR:baffled: śniło mi się że się topię w świeżym betonie!!!! jaka ja się obudziłam spocona:szok: i przerażona:szok:-to było takie realistyczne:baffled:

Do góry