magdusia_
w oczekiwaniu :)
a Ciebie kto prowadził?
heheh takie wsparcie od lekarza i troche smiechu jest bardzo wskazane
Ananicz, przyjmuje na Focha w tym nowym budynku. Bardzo mnie wspierał, uważam że lepiej trafić nie mogłam z lekarzem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ciebie kto prowadził?
heheh takie wsparcie od lekarza i troche smiechu jest bardzo wskazane
Ananicz, przyjmuje na Focha w tym nowym budynku. Bardzo mnie wspierał, uważam że lepiej trafić nie mogłam z lekarzem.
Ani spać, ani wymiotować, ani nic - teoretycznie bardzo fajnie. Ale czy nie za fajnie zeby bylo prawdziwie?
przywołuję Cię po porządku!!!! co to za czarnowidztwo?? :-) tak fajnie będziesz miała jeszcze 35 tygodni a później JESZCZE FAJNIEJ
agata ja byłam raz w 1 trymestrze na IP w nocy w Redłowie i powiedzialam sobie nigdy wiecej. Rodziłam przy Klinicznej w Gdańsku i to był dopiero koszmar. Szpital był zamkniety z powodu prasie grypy i byłam tam sama samiutka , oko w oko z krwiożerczymi położnymi. Kongo to cywilizacja w porównaniu z tym.A żona chrzestnego Ninki nadal w szpitalu, krwawienie i plamienie ustało, ale trzymali ją przez długi weekend w sumie do końca nie wiadomo dlaczego ,bo i tak nie było zbytnio lekarzy i nic z nią nie robili ,tylko sobie leżała, dziś miała mieć w końcu usg by sprawdzić czy wszystko ok (ostatnie miała w czwartek w nocy na ip) ale przenieśli je na jutro nie wiedzieć czemu jak ja nie cierpie szpitala w Redłowie normalnie nie nazwę nawet tego ...
oj dziewczyny a czemu większość z Was tylko dwoje ma w planie?
wywróżyłam sobie syna spadam brzuszki spać, do jutra spokojnej nocki
P.S. Przytyłam 6 kg przez ostatnie 3 tygodnie , a o ciąży wiem dopiero jakies 10 dni
Dobranoc KWIETNIÓWECZKI 2012
chyba waga Ci sie zepsuła