ziewaczka - na ulotce Heviranu jest napisane że "lek może być stosowany w ciąży jedynie w przypadkach, gdy w opinii lekarza oczekiwana korzyść dla matki przewyższa potencjalne zagrożenie dla płodu". Więc może chodzi o jakieś poważniejsze przypadki, kiedy zdrowie matki jest zagrożone, sama nie wiem. Nie zaleca się też karmienia piersią, więc wygląda na to że nie jest zupełnie bezpieczny, ale jak Ci zależy skontaktuj się z lekarzem i porozmawiaj, może poleci jakiś bezpieczny lek na opryszczkę, może jest coś na bazie naturalnych składników? a tak w ogóle to współczuję, wiem że przed ślubem każdy pryszczyk doprowadza do szału a co dopiero opryszczka. Jak będziesz miała dużego bąbla nałóż plaster compeed (chyba) i na to makijaż - nie będzie ona tak widoczna, weź kilka ze sobą na wesele żebyś mogła nakleić świeże jeśli się odklei.Powodzenia!
myszka - wspaniałe wieści, gratuluję udanej wizyty!
zeberka - ale super, ze czujesz już ruchy! Ja wczoraj jak zasypiałam to poczułam takie lekkie gilgotanie, ale sama nie wiem czy to dzidziuś czy np jelito
myszka - wspaniałe wieści, gratuluję udanej wizyty!
zeberka - ale super, ze czujesz już ruchy! Ja wczoraj jak zasypiałam to poczułam takie lekkie gilgotanie, ale sama nie wiem czy to dzidziuś czy np jelito