reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam sie i ja z rana ;-)

Wizyta udana i opisana w odpowiednim wątku ;-)

Rozmowy żadnej w pracy nie miałam na temat swojego niemiłego zachowania :-). dzisiaj natomiast powiedziałam o ciąży i szefowa nawet miała uśmiech na twarzy :-).

Ale wczoraj jak jechałam do lekarza miałam mega mdłości, musiałam wysiąść z kolejki bo zalał mnie pot, kręciło mi się w głowie i ciemno już mi się robiło przed oczami. Miałam tak ze stresu przed obrona mgr. lekarz chciał mi dać zwolnienie, ale na razie nie brałam zobaczymy co dalej będzie z mdłościami ;-).

Miłego i słonecznego dzionka Życzę :-)

reklama
Witajcie :-)
Dziś Ninka przespała cudownie noc od 20:30 do 7 więc mam energii tyle, że mogę obdzielić kilka osób :-D zrobiłyśmy i powiesiłysmy już pranie, drugie jest w kolejce, odkurzyłyśmy i wykąpałyśmy się (ja z tych co jak rana choćby na 5 min nie wskoczą pod prysznic to czują się masakrycznie ;-)) a teraz Ninka ma drzemkę (zasnęła mi w chuście podczas odkurzania :-D) a ja piję herbatkę , jem ciacho i w końcu nadrabiam Was kochane.
Do dyskusji nt seriali się nie włącze,bo generalnie bardzo rzadko włączam tv ,tylko na jakieś mecze , albo fajne filmy , a tak to na laptopiku oglądamy sobie wieczorami z G co nieco.
syneczki, franky- szybkiego powrotu do najwyższej formy życzę !! kurujcie się
martolinka- idealnie to ujęłas :-D tylko szkoda, że to rodzenie dopiero w kwietniu ;-)
kamisia- z problemami jeśli chodzi o cerę to niestety nie pomogę ,bo ja nie miałam ani jednego wyprysku, wszyscy mówili ,że ładnie wyglądam itp więc chłopak jak nic a tu nic z tego :-D

Witam wtorkowo. Mi niestety będziemy się z Wami żegnać, ale będę Was tu odwiedzała. :( Nasz Aniołeczek odszedł 2 dni temu :( Dostałam silnego krwawienia i mimo interwencji lekarzy w szpitalu nic się nie dało zrobić :( Trzymajcie się mamusie. Całuję brzuszki :*

Antuszka strasznie mi przykro:-(

Ja się witam po dłuższej nieobecności, mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta. Spędziłam 6 dni na patologii ciąży z powodu wymiotów i silnego odwodnienia. Teraz jest już lepiej, tylko mdłości zostały. Ciekawe doświadczenie taki pobyt w szpitalu, miałam okazję zoczyć 8 akcji porodowych:sorry2:, bez finału oczywiście, ale tak do skurczy co 3 min, potem zabierali rodzącą z naszego pokoju na porodówkę...doznania niezapomniane:eek:

reklama
Do góry