reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam wtorkowo:-)
robaczek widzę że nie ma reguły,ja przy Nikoli miałam okropną cerę, nie mogłam na siebie patrzeć naprawdę,. Wyglądałam jakbym dojrzewała hehehehe i w dodatku te 18 kg które przytyłam rozlały sie po mnie a przed ciążą byłam szczupła. Masakra jakaś ale dało się wytrzymać:-)

reklama
nuluska-przyślij mi to ciasto :-D wczoraj 1kg lodów opędzlowałam
Przykro mi, już pożarte ;) Będę pamiętać o tobie następnym razem :)

ja tez sie męcze z pryszczami i to nie tylko na twarzy - zaczęły mi na dekolcie wyskakiwać
a mi na ramionach :/

wizytę mam jutro, będę błagać o leki na podtrzymanie, niech dadza mi końską dawkę progesteronu. Kurde, wiedzą jaką ma historię, to powinni zadbac bardziej o mnie :(
trzymam kciuki i daj znać po wizycie

Tak sobie czytam Wasze posty i widzę,że nie mam się co martwić tak pięknie wysypaną twarzą krostami :-D, a wiecie może kiedy to minie ?!
mnie z synem mineło jakoś na początku 2 trymestru

Dziewczyny czy u wielu z Was wystąpiły plamienia na początku ciąży, bo ja właśnie to przechodzę i trochę się martwię:(
a ginowi zgłaszałaś? jaki kolor ma plamienie? badałaś sobie progesteron?

Jutro stuknie mi 10tydz....
no i się stuknął :) gratki

widzę że tu same maniaczki serialowe;-) ja jak siedzę w domu to też oglądam większość z nich, ale przy m jak miłość to wczoraj w połowie zasnęłam, za późna godzina:-D
ja też oglądam większość
Wczoraj na dwójce zaczął się nowy serial z Mecwaldowskim a ja go bardzo lubię

Kamisia
ja w pierwszej ciąży miałam super cerę, jakiej nigdy wcześniej nie miałam i teraz mi się te pryszcze nie podobają:no:
a bierzesz jakieś leki na te plamienia?

Tak kochane, dostałam luteinę i biorę, plamień nie ma ale zdarza się męczący i niepokojący ból....no nic, zostało mi czekać do jutrzejszej wizyty

nuluska to jestem pełna nadziei że niedługo moja buzia zacznie wracać do normalności :-)

Ostatnia edycja:
a psik dzień dobry.
Coś się do mnie przyczepiło, nie wiem może z przedszkola coś przytargałam pląsając się po tamtejszych korytarzach... czuję ze wchodzi mi na zatoki :baffled:
Po za tym czuję się jak "wywłoka" spać poszliśmy dopiero po 2. Leżeliśmy w łóżku oglądaliśmy Bridige Jones czy jak to się tam pisze po zakończonym seansie zebrało nam się na rozmowy i chyba żeśmy przeholowali (od 23 do 2) usilnie próbuję sobie przypomnieć nad czym myśmy tak debatowali i za chiny ludowe nie pamiętam :eek:

franky uwaga zakładamy maski co by naszych ciężarówek nie pozarażać ;-)
martolinka tak usta usta tylko bezczelnie przedwcześnie zakończone, na wspólnej też w porządku, no i ta moja rodzinka pl reszty nie oglądam w tv. Chyba że rozmawiamy o necie to muszę przyznać ze jestem wielką fanką niani ale w oryginalnej wersji. Nieziemskie dialogi, talent aktorski całe 6 sezonów obejrzeliśmy całą naszą czwórką w mgnieniu oka huraaa niech żyje chomik.pl :-D dla porównania włączyłam jeden odcinek naszej polskiej wersji cóz dzień do nocy, poziom aktorstwa sięgną dna w tym momencie.
Kasia i tomek też była na tapecie jeszcze początkiem roku:-)

Cześć Kobietki :)

Syneczki ubawiłaś mnie tym tekstem , że nie pamiętasz o czym rozmawialiście hehe, a może obydwoje lunatykowaliście? ;)

Kamisia ja na początku miałam plamienie przed dwa dni, ale każdego dnia tylko jednorazowo coś tam na papierze było. Może to dlatego, że w tym dniu miałam miec @, albo dzidzia się zagnieżdżała.

Dziewczyny kolezanka mnie olśnila, że na pewno mam duzo progesteronu w sobie, bo biorę luteinę, ale ona nie wyjdzie w badaniu, bo to jest lek naturalny, że tylko duphaston wychodzi, bo to lek syntetyczny.

Miłego dnia :) ja jeszcze z łóżka się nie wygramoliłam :)

reklama
Do góry