reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
nurka czytałam książki i szukałam wyprawki na allegro, codziennie zaliczałam 4-5 km spacerku, reszta to domowe obowiązki...
robaczek lepiej się ciesz.. ;-)Ja głupia się martwiłam i wywołałam wilka z lasu, dziś ledwo ze schodów zbiegłam a już rewolucję miałam i kibelek zaliczony 3-krotnie buuuu
syneczki zdrówka! mam konto a co?
kurczaczek fajnie, że rozmowę z szefem masz za sobą :tak: Myślałam, że to facet :-p

dołączam się do tych nietelewizyjnych, w pl nawet nie mieliśmy takiego urządzenia, tu mamy stary, żeby języka słuchać od czasu do czasu. W sobotę mamy seanse filmowe i oglądamy co naściągamy.

Antuszka Bardzo mi przykro.....
Julianna oby teraz już Ciebie tak nie męczyło!
Agata777 miesiąc poślizgu to coś nie tak. A skąd masz te terminy?

Julianna no jak możesz w nas wątpić ;-) Ja z Oliwierkiem leżałam 4 dni na patologii ciąży z tym ze z powodu przenoszenia i na miejscu czekałam na poród i powiem Ci że to były strasznie dłuuugie i nudne 4 dni. Cieszę się że jest już lepiej :tak:
Agata777 przyprawiłaś mnie o wytrzesz... cały miesiąc różnicy? Ja bym raczej bazowała na terminie z usg choć nie tak do końca ponieważ bobasy rozwijają się w różnym tempie pomimo jakiś tam książkowych granic a w przypadku nieregularnych bądź długich cykli nie wiesz kiedy była owulacja. A więc ja bym wzięła termin dokładnie po środku :-D
mycha edytka jagoooodka a tak by dopełnić grona znajomych i zobaczyć was publicznie

witam! antuszka bardzo mi przykro
[*]...agata777 a ja myślę że to było tak; dostałaś niby okres-plamienie a już byłaś miesiąc w ciąży-czasem się tak zdarza że się kobieta nie zorientuje w sytuacji od razu:-) syneczki my z mężem też mamy często takie nocne rozmowy a rano nie wiemy do końca o czym:-D a co do seriali to tęśknię za usta usta i nie mogę się doczekać na dzisiejszy przepis na życie a do tego w wakacje wpadły mi w oko powtórki-ale nie śmiejcie się:-D -powtórki plotkary:-D a co do patologi ciązy to leżałam przez 3 dni w pierwszej ciąży bo zaczęłam plamić po kochaniu a było to w 6 miesiącu i leżałyśmy tam w 6 dziewczyn z czego 4 z wielkimi brzuchami i 2 po poronieniach :no: strasznie mi było żal tych dziewczyn my 4 pełne nadzieji i niepokoju i one 2 ciągle zapłakane:-(

Ostatnia edycja:
antuszka tak mi przykro kochana:(:(:( trzymaj się
julianna cieszę się że już jesteś:-) i że wszystko u was ok.
Agata 777 :szok::szok: jak to możliwe że aż miesiąc różnicy??
Syneczki dużo zdrówka życzę:tak::-) też mam konto ale wole nk
Ja mam dzisiaj kiepski humor, chyba lewa nogą wstałam:( byle do wieczora

a co robicie dziś na obiad?bo ja wysokokaloryczne obrzarstwo!!!:-D golonko ziemniaki ,pomidor z cebulką i oczywiście mega porcja mojego ukochanego majonezu:-D i jak tu potem dopiąć spodnie:-D

reklama
zeberka363 powiem Ci że ja trzy razy przechodziłam przez poronienie i jak już byłam po zabiegu największym bólem było jak podłączali kobiety do ktg a ja taka obolała fizycznie i psychicznie.To jest koszmar.

Do góry