Agata na jaki basen zapisywalas dziewczynki ?! nie mogą utowrzyceiecej grup? :O
my zrezygnowalismy z "bobaskow na basenie" (u jezuitow) bo mógł być tylko jeden rodzic w wodzie z dzieckiem :/ ale za to bedziemy z małym chodzić we dwójkę tez w niedziele (podgrzana woda 30st)
izka moj maly stał sie ostatnio fanem smoczka w ciagu dnia i udaje mi sie go nawet oszukać

tzn wyjąć cycka i dać smoka
ale troche to zajęło
w nocy niestety bez cycka sie nie obejdzie ... zobacze jutro ile bru przybrał przez ostatnie 6 tygodni i jesli nie jakoś mega duzo to będę mu dawać porcje mleka w nocy
a jutro drugie szczepienie.. jak ostatnio dawalam mu 5w1 to teraz jaka mam wykupić szczepionke? taka sama?
a jak Alusia.?

bo z antosia widzę super chłopak!!!
pauletta a to ci z filipka gagatek

juz plalnujecie przeprowadzkę?! własne M kupione ?!
mamido mu spodenki tez 74,

a gory różnie - zależy od sklepu
mam za to problem z pampersami - używamy juz 4 (7-18kg) ale tez ciagle (czyt co duza kupke z rana ) nam przeciakaja :/:/ mam juz dosyć codziennie zapierania plam

moze rozmiar nie ten..?
macie tak dziewczyny??
kivinko myslalam o Was ostatnio .. miałam nadzieje ze Martolinka "wyrosła" ze swoich humorkow i ze urozmaicone posiłki to strzał w 10!
kochanie wiem ze ręce juz opadają i trudno cokolwiek powiedzieć / doradzić w takiej sytuacji.
a próbowiscie usypiac np w foteliku samochodowym ? jak w kolysce tyle ze ruc przód-tył przypomina ruchu w brzuszku
nie poddawaj sie !!!!!
helena tez nie macie lekko

a malutki ma dalej taka super czuprynke?!
renatal buziaki dla tymcia !!! a blizna goi sie szybciutko!
afi fajnie ze jesteś....!!!
adasza co za glupki.. jakbyś go tuczyla slodyczami :/:/ niech na siebie lepiej spojrza
ale dostałas powera

mi sie obiadu nie chce ugotować

reniu jak Maksio ?!?!?!
ewela ja mieszkałam z przyszly tesciowa 3 lata i nie było złe

grunt ustalić granice
co do emka.. ja żyłam sobie w blogim przeświadczeniu ze on tylko dom/praca/dom/praca i jakoś nie przyszło mi do głowy ze utrzymuje koleżenskie kontakty z kilkoma dziewczynami .. az mnie ścisnelo w dołku jak sobie uzmyslowilam ze stał sie łakomym kąskiem dla niejednej :O:O:O fajne mieszkanie, samochód, synek, obraczka ( która działa jak magnes :/) i dało mi to kopa do działania - zrzucam te przeklęte nad kilogramy i w domu czekać bedzie spelniona i pewna siebie kobieta a nie tylko matka
tryb zazdrosnicy włączyl sie na całego :laugh3:
kasia moj telefon jest przeinteligentny

nie jestem wylapac wszyskich jego poprawek i oto efekty
jutro facet przyjdzie mi demolowac łazienkę

HEH
sposoby na eM masz super !!!!!

jutro szczepimy razem!

mam nadzieje ze bru zniesie lepiej niż ostatnio....
myself echh ci lekarze... od wszystkiego i do niczego
a u nas dzien taki sobie, bo choć widzialam sie z tesciowka i przyjaciółka, to hydraulik popsuł mi humor, eMek wrócił jak zwykle padniety i spi (na kanapie oczywiście bo jak prosze zeby poszedł to lozka to afera :/) a jutro dzien nie lepszy bo rano szczepienie , potem szybkie zakupy i siedzenie w domu i patrzenie hydraulikowi na ręce

powtórka z rozrywki ...
ech idę spać bo mi sie tryb marudera włączył :/
słodkich snow..!