rekinasia trudno zdecydować sie na jeden kocyk la millou..
powinni miec zniżki dla zakupoholiczek
tak , ostatnio Anna mucha zaprojektowała kocyki dla lamillou
tez są super!
pauletta aaaach bo ja dzwonilam spytac sie o ta serie rock mu baby
bedą pl wakacjach :tak;
na poczatku roku mieli jeden wzór, ale niestety na bezowym tle.. a ja wolałabym czarny lub czerwony
a wg mojego pseudo tescia zaciągam jakbym była ze wsi
ze o poziomie mojej inteligencji nie wspominając
ulala gdzie wybywasz wieczorem..?
i jak Filipek bez ciebie? zadowolony?
reniu sielankowy widok
)
a dla rodziny eMka to slow brak
ty zakupoholiczko....!!! addicted 200%.....
ewela na samo wspomnienie remontu mam ciarki, ale efekt wynagradza wszystko !
myself ja tylko pierwsze ciuszki bruna prałam w specjalnych plynach i prasowałam a teraz juz normalnie z naszymi w naszych proszkach i nie ma problemów
odpuści sobie jesli mała nie ma alergii
lazy och uwielbiam to jak narzekam ze bruno marudzi i płacze a przy gościach Aniolek
miłego weekendu!
Emilia zasypia sam..?! jejku moj nie opanował tej sztuki :Eek:
teraz juz kumam ocieplenie do basenu
a to jak sie zmoczy to nadal ogrzewa, jak pianka..?
niezazdrosze przepraw z
autkiem
oby sie obyło bez kosztownych napraw
martolinka to normalne zjawisko - Antos skojarzyl burze za oknem z ogromnym strachem i teraz każde okno działa jak skojarzenie tego strachu.. synek siostry obudził sie z płaczem w sylwestra zbudzony przez huk fajerwerków i przez dluuuuuugi czas nie zostawał nawet sam w pokoju gdy sie za oknem sciemnialo, a na każde okno pokazywał paluszkiem i mówił bum bum (miał wtedy roczek). ale u Anosia to dramat dosłownie ze Ma tak ogromny lek i chodzi po mieszkaniu
biedulek
pauletta ja żyłam w blogiej nieswiadomisci cudownego swiata wyciągaczy kasy dopóki renia nie wspominała o www.mamassima i przepadam :O:O
a z tyni cukiereczkami-pieluszkamj nie zaczynaj bo sie wyciągniesz jak Renia!
Renia to ty jesteś odpowiedzialna za nasze uzależnienia
choć one takie cudne ze aż mnie korci
andzik oby gorsze dni szybko minęły
!
lene to wspaniale ze z Mikim juz wszysko dobrze..!!! i to jest najważniejsze!
a o NFZ pisaliśmy juz tyle razy ze skoda sobie jezyk strzepic.. ale włos sie jest na głowie :/:/:/
w domku szybko zapomincie i bedziecies mogła juz cieszyć sie zdrowym i szczęśliwym bobasem!
julianna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy..!!
jak sie udała wycieczka?
adasza oby skok nie trwał jednak 6 tygodni
a dla nas wstawanie z brunem co 2 godz w nocy to norma
ale masz Plujka..!
)
jak wizyta u babci?
gochson jaki skok teraz przechodzą maluchy? jakiej sztuczki sie naucza?
6 tygodni. ... nie strasz na zapas bo i nas (odpukac!!!!) coraz lepiej
kasia ech no wlasnie.. rodziny sie nie wybiera
smutno mi troche jedynie zewzgledu na bruna, no jego kuzynka najbliższa bedzie miała kontakt z dziadkiem, a on nie..
a dzieciaki w pewnym wieku bardzo dobrze kojarzą związki rodzine i co ja mu wtedy powiem?? ze on chce być dziadkiem lilianki a jego nie? tylko to mnie martwi..
ja miałam dziadka który nie przyjechał na moja komunie bo niby nie mógł, a dzien pozniej był u mojej kuzynki..
dla takiego malucha nie jest to łatwe
pfffff
a co dopiero w Twojej sytuacji ..
no ale nic, każde z naszych maluchów ma kochajaca rodzine i nie będę sobie na razie zaprzątać tym głowy )
dzieciaki chyba raz na jakis czas nadrabiaja zaległości w spaniu - tylko dlaczego bru pezestawik sibie zdgarek i uważa ze 7 rano to czas na wstanie z lozka?! :a było tak pięknie...
co do ciuchow to popieram
adasze - wygoda przede wszystkim!
my mamy pole manewru, ale eMki? dżizas sama nie wiem
lazy tak, te maluchy potrafią pokrzyżowac plany
ale dla nich najpiękniejsza mama to taka codzienna
reniu Maksio na bank wie ze ma rączki i do czego one służą, ale tak lubi zabawy z Tobą ze Ci tego nie pokazuje
ja za to płynę z kasa na ciuchy dla bru... :O:O
dołączam sie do marzeń o własnych gabinetach.. zawsze marzyłam o pracy z młodzieżą, o jakims fajnym miejscu do ktorego zeby mogli przyjść do kogos kto ich zrozumie a nie słuchać farmazonow jak było w moim przypadku .. achhhh!
wygramy w totka i bedzie jak znalazł
Agata wymiatasz dziewczyno...! gratulacje !
ja teraz tez obserwuje najważniejszy okres u bruna - sama slodycz
Emilia no pewnie ze trzeba wykorzystac sytuacje i kupic kiecke!
my rajze na shoppingu dzis ale w pośpiechu - bruno Aniolek spał całe 3 godziny za to moj eMek po 5 minutach w sklepie stwierdził nagle ze ma mega chore gardło o musimy wracać
ale dla mnie to nie przeszkoda i tak oto wróciłam z nowymi legginsami (oł je!), spodniami z cubusa które LOCHAM ( muszę popracować nad oponka która wylewa sie góra :laugh3
2 bodziaksch z krotkim dla bruna (za 9,90
) , zdążyłam także obczaic cudne balerinki w hm i juz wzięłam sie za telefon i jutro sobie odloze, zaliczylismy aptekę w której kupiłam zestaw na uporczywy cellulotus no i spozywka
jezus kulka ni nad jeziem (odwyk) i juz orzepuszczone kasa...
i'm addicted 2 shopping!
adasza ach te chorobska.. jak sie czujecie? lepiej?
aspiryny raczej nie mozna, sle za to paracetamol
i jest duzo lekow w aptece dla karmiacej - musisz sie dopytac. pij wapno i bierz rutinoscorbin - powinno pomoc. na katar mozesz tez używać spreyu do nosa ale nie za często (acatar uzywalam w ciąży)
a domowe sposoby potrzebują czasu zeby zadziałać, ale po paracetamolu wrócisz do żywych
weekend z eMkiem w Gdyni mija.. jutro raniutko na szczepienie z brunem (jego pierwsze! ) ciekawe jak zareaguje :-( potem na cytologie (a wszystko do 10 rano..!!!
), po balerinki do sklepu (maly shopping przed wyjazdem musi jeszcze być zaliczony)
a potem nad jeziorko znowu
oby pogoda dopisała...!
a jak Wy spedzalyscie weekendy i jakie dalsze plany? :-)