Julianna*
szczęśliwa :)
Lazy Prokocim we mnie wzbudza negatywne uczucia jako taki, te setki chorych dzieci.... My już zaliczyłysmy poradnie dermatologiczną, rehabilitacyjną i chirurgiczną :-( teraz usg szyi bo jest podejrzenie przykurczu. A co do lekarzy to tylko nasz rehabilitantka mnie trochę rozczarowała bo stwierdziła u Mai poważny przykurcz, asymetrię lewostroną, cwiczenia, rehabilitacja i takie tam, a jak przyszłam na kolejna wizyte to ona rzut oka na dziecko i wywód jaki to ona ma przykurcz w PRAWĄ srtonę, pod koniec wizyty parzy w kartę i cos nie halo...no żesz, czyli jak Maja przekręci głowę na badaniu to ona że od razu przkurcz i rehabilitować a wychodzi że chyba nic jej nie jest sie wyżaliłam
Martolinka w szkołach jest często tak że we wrześniu sie okazuje że jakiś nauczyciel jednak zwalnia stanowisko, bo np przyjęli go gdzie indziej do pracy lub jest w ciąży (jak np ja - nie udało mi się nawet przyjśc 1 września bo juz byłam w szpitalu ) Może się jeszcze jakaś szkoła odezwie
A my jutro mamy 5 rocznicę ślubu i jedziemy na wycieczkę zwiedzać zamki :-)
Martolinka w szkołach jest często tak że we wrześniu sie okazuje że jakiś nauczyciel jednak zwalnia stanowisko, bo np przyjęli go gdzie indziej do pracy lub jest w ciąży (jak np ja - nie udało mi się nawet przyjśc 1 września bo juz byłam w szpitalu ) Może się jeszcze jakaś szkoła odezwie
A my jutro mamy 5 rocznicę ślubu i jedziemy na wycieczkę zwiedzać zamki :-)