reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
a ja zaliczylam kolejny zakupowy wyczyn ..... uzaleznienie nie zna granic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oszalała. Co kupiłaś? Kiedy mają być nowe wzory tych kocyków? :zawstydzona/y: kupię Filipkowi w ramach prezentu bez okazji hahaha:-D Ja jak usłyszę, że ktoś coś ma lub chce kupić to zaraz tez muszę:-p:-p

Marta- biedny Antoś:( On jest taki kochany, że :szok: Ale takiej burzy to chyba ogólnie dzieci się boją. Szczerze powiedziawszy to i ja troszkę byłam przestraszona jednego dnia. Była tak burza jak cholera:-p Od września może znajdziesz jakiś uczniów co? Ogłaszasz się gdzieś? Może powysyłaj aplikacje gdzie się da do szkół- kurde w sumie to ja nie wiem jak wygląda zatrudnianie nauczyciela w szkole....jest jakiś konkurs?

Rekinasia
- z języka francuskiego mam kursy. Solą dawałam mu po oku, ale średnio średnio...To oko mnie normalnie załamuje (szczególnie po nocy), a wizyta dopiero 19tego:no: Jeżeli chodzi o kocyk to nic się nie martw, na pewno kupisz jak jeszcze trochę nas trochę posłuchasz:laugh2: Psychologia tłumu:p

Sonia- jaki to wzór Tatoo? Skąd wiesz o nim? Co Ty za historie opowiadasz? Normalnie ciężko uwierzyć, że tacy ludzie istnieją...hmmm. A co to znaczy, że zaciągasz? Bo nie bardzo rozumiem?

Wizytka u okulisty 100zł:szok: Cenią się.

Ja dzisiaj jestem dead, spałam niecałe 6 godzin i myślałam, że nie wyrobię na zajęciach. Więc dzisiaj będzie dzień próżny na 100%! O 20 położę małego i sama się kładę...Jutro mam znowu lekcje i wychodzę na miasto wieczorem, muszę być w formie.

A z tymi zajęciami to niezła kiszka, każdy z grupy wyjeżdza kiedy indziej na wakacje i każdy chciałby,żeby w tym czasie nie było zajęć. Co za ludzie...wyjdzie chyba tak,że w przyszłym tygodniu będę miała 5 razy lekcyje. Do tego każdy oczekuje czego innego, ma inny poziom i jest w innym wieku- taki misz masz, że wymiękam. Jedna dziewczyna chce dużo słownictwa i gramatyki, inna babka tylko konwersacje (bo ona nie lubi pisać), jeszcze inna chce lecieć szybciej z materiałem, kolejna nie nadąża....nie wiem czy ja to wytrzymam nerwowo....:eek:

nie wiem kiedy ale widzialam ze sa projektowane przez muche :D i bardzo ladne :D

a to pieluchy :

2160_img2_05699899954ab2094dd10ca4ebbd537f.jpg3060_img2_db6edbab5c6350f07f571dab54688d40.jpg

i tak nie mam jeszcze calego kompletu wiec kazda pielucha jest warta przygarniecia :-D:-D:-D
ja mam tak samo ..... jak ktos cos kupuje to ja tez :-D
a piluchy to kompletne uzaleznienie ...... juz mysle ktora bedzie nastepna i jaki kolor zeby pasowal mi do reszty itd ...... koszmar :-D

Hej Dziewczyny!
Reniuszku ja dopisuje sie do Eweli i tez chce sie zabrac:-pa pieluszki boskie sa poprostu, w fajnych gaciach maly Maksio sobie smiga;-);-)
Ewela moj emek tez zaczyna dzis urlop i tez remontowy u nas nadal ta nieszczesna kuchnia zalega juz od marca i czas sie wreszcie za nia wziasc bo gole cegly strasza, juz jestem przerazona jak to przezyjemy:szok:
Martolinka biedny Antos strasznie szkoda malucha:no:
Emilia nawet nie mow my ostatnio £1000 w auto musielismy wsadzic i strasznie jestem zla bo zebysmy wiedzieli,ze tak bedzie to bysmy go wymienili:wściekła/y:

U nas ostatnio gorsze dni ledwo daje rade teraz mam chwile, bo emek uspal malego. Antosia dopadla biegunka strasznie sie meczy ja calymi nocami nie spie i ryczec mi sie chce, do tego z emkiem ciche dni bo wkurza mnie okrutnie zero zainteresowania:wściekła/y:No i po relaksie maly wstal...

Ostatnia edycja:
jestem z Mikim w domu!!!!! byliśmy na dębinki w klinicve w Gdansku od poniedziałku. Mały jest zdrowy!!!!!! przebadany w szerz i wzdłuż.... szpital w Gdansku to porażka!!!!!! nie miałam gdzie spać...dostałam tylko brudny materac.... sala- boks 2 na 2 metry... razem z chłopcem chorym na hcv..... po czasie się dowiedziałam, nie była nawet lodówki, więc nie miałam praktycznie co jeść... piguły miały, ale nie pozwoliły mi nawet mleka schować tam... kibel- prysznic( wąż wystający ze ściany) dwa piętra niżej... strach tam było wejść taki grzyb i wiecznie kolejki!!! miki po pobraniach wracał z siniakami na przegubach tak go trzymały mocno!!! skoczył mu bardzo kwas mlekowy... okazało się jak wyczytałam, że to w momentach stresu i paniki u takich dzieci siętak dzieje( np. przy pobraniu krwi) Codziennie robiłam tam dymy , i powiedziałam, że napiszę do rzecznika Praw Dziecka1!! Dziewczyny dobrze, że ni ewiedziałyści jak tam jest i nie mogłyście mnie oświecić bo pewnie bym się przeraziła!

reklama
lene kochana nie wiem co napisac ...biedny Mikolajek :( i cala ta sytuacja wstrzasajaca dla Ciebie :(:(:( wspolczuje.... robilas zdjecia ? pisz do wyzszych instancji cokolwiek....mi zwykle slabo sie robi jesli w szpitalach nie ma humanitarnych warunkow...od razu mi sie kojarzy z jakims strasznym horrorem...:-(
cale szczescie ze nie zatrzymali Was tam!!! duzo ciepla i zdrowka dla Was :*

andzik ewela z checia Was zabiore ! mowie serio !!

a tak a propos tamtego miejsca w gorach jezeli ktoras z was mialaby ochote pooddychac swiezym powietrzem i polazic po szlakach to ZAPRASZAM! :)))

Emilia to uzaleznia.... zreszta jak ogladalam pieluszki juz zaawansowanych mam w tym temacie... ot .. pokaze Wam... to mi chce sie jeszcze wiecej i wiecej....:

NE1Qhhkvakh1YQ8dOB.jpg
ca32b648e22b2311med.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry