pauletta maty są the best
tyyyyyle sie na nich dzieje!
moj maly juz prawie zrezygnował z lezaczka - teraz tylko mata i chwytają zwisajacych elementów
a, no i piastki - to wciąż najlepszy smoczek
reniu mysle ze w mamissima tylko zacierają ręce widząc kolejne zamówienie od Ciebie
adasza u bruna nie było długo nic nowego, a w 3 dni zaczął siadać,przewracac sie na bok, gadac jak najety i wkładać gryzaki do buzi
u dzieci nie musi być zadnych poważniejszych objawów przy chorobie, na twoim miejscu wybralabym sie do pediatry zeby osluchal Jasia..!
yoanka nie daj sie zwariować ! ile mozesz z piersi tyle dajesz, a mm to nic złego..! wiele mamus tutaj podaje mm - najważniejsze są pełne i zdrowe brzuszki naszych maluchów a nie idee rodzinne
ja np mam wieczne gadki dlaczego nie dopajam małego herbatka czy woda, przecież z mojej piersi to tylko jedzenie a gdzie picie?
nie przejmuj sie
lene no widzisz wszyscy chętni do noszenia bo to taka fajna laleczka do zabawy, a potem jak zostanesz zostaniesz sama albo jak malutka nigdzie ważyła swoje to juz nie bedzie całego sztabu chętnych ..
ale fajnie ze chociaż mialas chwile wytchnienia
a na pogodę nie ma co liczyć :O
u nas tez zimno masakrycznie i leje...
co za sajgon u ciebie z tyki chorobskami..........!
Karina ja rownież celebruje weekendy z eMkiem
i jestem w nim tak zakochana ze szok
choć czasem wolałabym zeby był mniej zmęczony i zeby doba była dłuższa i zeby mozna było wiecej czasu spędzać tylko na byciu razem..
no ale nie ma co narzekać
byliście na finale..? podobały sie małej rowery?
nefrerete co to poradnia preluksacyjna..???
Emilia jak wyglądają takie zajęcia z maluszkiem..? zaburzal główkę, nurkowal..? ja sama chce sie wybrać ale nie wiem jak on z tym oczkiem ropiejacym
kupki sie wyregulowaly, a pomaga mu bardzo przyciągnie nozek do brzuszka
jak naciskanie na balonik!
u nas malutki od początku zasypia ze mną na nocne spanie przy cycku bez problemów, więc nie wiem co to lulanie/uspokajanie itp itd
ja także mam z eMkiem system głośno i wyraźnie - nie ma co liczyć na ich wspanialomyslnosc
jak mi na czyms zależy to kilka razy przypomnę i nawet kartkę napisze
renia wiszące zabawki są the beściarskie! bruno zakochany
a do wiszacego słonia - gryzaka gada i gada
kivinko nie nie nie.. nie mozna sie poddawać...! żadnego chowania w kat!
:
ale moze poszukać jakiegoś dziecięcego specjalisty, psychologa..? moze ktos umialby Wam pomoc ?
moze zostaw Malutka na kilka godzin z eM zebys nabrała optymizmu? :*
co na to wzyztsko lekarze? co z podejrzeniem padaczki ? dalej malutka wykreca?
lazy skonsultuj podanie mm najpierw z pediatra
moze to faktycznie upały..?
Renia twoje uzależnienie sięga zenitu ....
ale marynarskie paski wymiataja............! ! !
bruno tez płacze jak spiacy, sle jedyne co go ucisza to szszszsz do uszka i przytulanie na rękach. ani smoczek
laugh2
, ani glaskanie, ani śpiewanie czy pokazywanie czegoś (ma tak zacisniete oczka i płacze tak głośno ze to na nic
) ale nie zawsze. jak Agata staram sie wychwycić kiedy ziewnie i od razu buju buju w foteliku.. niestety bru nie ile zasnąć sam
julianna a neurolog do czego..?
mnie poratowala dzis chusta po szczepieniu!
u nas dzis po szczepiace stan podgoraczkowy, żal i marudzene.. po raz pierwszy bruno domagał sie noszenia i przytulania
tak mi zacisgne synka dziennego..!
pielęgniarka od szczepień była super miła, malutki nie płakał prawie w ogole i byłam z niego taka dumna!
niestety potem smutny i niezadowolony
obaczymy jak bedzie jutro !
lecę ono oczy mi sie zamykają
buziaki..!