martolinka
Mama i nie tylko :-)
cos zle wklił się link..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizytę powinnam mieć 6 września. Cieszyć ciążą nie wiem kiedy będę... wiem jak będę tulić swoje zdrowe maleństwo. Moje dwa poronienie, ostatnio mojej przyjaciółki synek w 34tc zmarł Za dużo złych rzeczy się dzieje ostatnio...slonce biedaku, napewno trudniej jest po poronieniu, bo doszukujesz sie zlych oznak..trzymam kciuki, zebys wreszcie zaczeła sie cieszyc ciąża kiedy masz wizyte?
Właśnie nie. Robione miałam badania + genetyczne i nic.jejku przykro mi z powodu śmierci koleżanki synka
a wiesz co było przyczyna twoich poronień?
Wizytę powinnam mieć 6 września. Cieszyć ciążą nie wiem kiedy będę... wiem jak będę tulić swoje zdrowe maleństwo. Moje dwa poronienie, ostatnio mojej przyjaciółki synek w 34tc zmarł Za dużo złych rzeczy się dzieje ostatnio...