reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Witajcie
Zazdroszczę Wam powiekszonych i bolących piersi. Mnie ostatnio drażniły sutki, a dziś przestały... Mam dość tego wszystkiego, wolałabym mieć albo nonstop jakieś objawy albo w ogóle a nie w kratkę. I teraz coraz schizuje że może coś nie tak... :wściekła/y:W poprzedniej właśnie ciąży tak miałam, przestały mnie męczyć mdłości z dnia na dzień, później za 2 tygodnie wizyta i ciąża obumarła, wtedy kiedy przestały mnie męczyć mdłości...eh, wykończę się.

martolinka, ja mam dwa staniki jeden 139, drugi 189, więc troche duzo, ale naprawde warto..szczegolnie, ze można znaleść cos w promocji. naprawde polecam:) możesz dobrac rozmiar i fason i zamówic na allegro.
slonce biedaku, napewno trudniej jest po poronieniu, bo doszukujesz sie zlych oznak..trzymam kciuki, zebys wreszcie zaczeła sie cieszyc ciąża:) kiedy masz wizyte?

Magda zobacze jakie sa ceny na allegro ... dobrze byłoby skorzystać z takich konsultacji .
Słońce nie zazdroszcze smtnych doświadczeń , ale teraz musi sie udać i tak bedzie:tak:

slonce biedaku, napewno trudniej jest po poronieniu, bo doszukujesz sie zlych oznak..trzymam kciuki, zebys wreszcie zaczeła sie cieszyc ciąża:) kiedy masz wizyte?
Wizytę powinnam mieć 6 września. Cieszyć ciążą nie wiem kiedy będę... wiem jak będę tulić swoje zdrowe maleństwo. Moje dwa poronienie, ostatnio mojej przyjaciółki synek w 34tc zmarł :( Za dużo złych rzeczy się dzieje ostatnio...

Wizytę powinnam mieć 6 września. Cieszyć ciążą nie wiem kiedy będę... wiem jak będę tulić swoje zdrowe maleństwo. Moje dwa poronienie, ostatnio mojej przyjaciółki synek w 34tc zmarł :( Za dużo złych rzeczy się dzieje ostatnio...

Bardzo mi przykro, wiem co czujesz, ja mam jedno poronienie za sobą. Też nie mam za bardzo objawów ciąży, na początku mnie mdliło a teraz praktycznie nic. I też się boję co się okaże na usg w niedziele.

Ale musimy być dobrej myśli, inaczej byśmy zadręczyły się same.

reklama
Do góry