augustynka
Oczekująca Mamusia :)
I jezszce Duphaston 2x dziennie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi Kochana na te bóle zalecił NOSPE 1x dziennie. Ale staram sie nie brać, no chyba ze naprawde mnie wykreca...
I jezszce Duphaston 2x dziennie...
Ja to w ogole jestem anty tabletkowa i biore je w ostatecznosci. Ale przy tym moim krwiaku kazdy skurcz i napiecie jest niebezpieczne, bo moze coraz bardziej odklejac kosmowke.
Ja biore Luteine 2x2
Gratuluję AŻ pęcherzykaHej ja po wizycie i tak jak się spodziewałam było widać tylko albo aż pęcherzyk. Następna wizytka 8.09 i jak będzie oki to zakładamy kartę ciąży
Hej Witam wszystkie kwietniowki 2012 Czy jest Was wiecej? Ja wlasnie w ten weekend zaczne 7 tydzien i na razie zadnych objawow poza wrazliwym biustem.. i lekkim bolem podbrzusza jak przed okresem. Tez tak macie? Pozdrawiam
witajcie wynik ujemny i na dodatek wieczorem mnie zalało.... ;(
to jest straszne. .
kinga tak mi przykro...a byłam pewna że beta ci wyjdzie.....:-(kochane ja jutro idę na wizytę i mam cykora;-) mdli mnie ciągle ale nie znam nic na to oprócz przeżuwania czegokolwiek no i też zostałam w jednych spodniach bo reszta już za ciasna a co do spania to miejsca też sobie nie umiem znaleść i rano bolą mnie plecy a sny to mam takie że....sex sex i sex i budzę się cała zaśliniona