reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Witajcie,
Hej ja po wizycie i tak jak się spodziewałam było widać tylko albo aż pęcherzyk. Następna wizytka 8.09 i jak będzie oki to zakładamy kartę ciąży:)
Gratuluję AŻ pęcherzyka:tak:
Hej Witam wszystkie kwietniowki 2012 :) Czy jest Was wiecej? Ja wlasnie w ten weekend zaczne 7 tydzien i na razie zadnych objawow poza wrazliwym biustem.. i lekkim bolem podbrzusza jak przed okresem. Tez tak macie? Pozdrawiam

Witaj!!!!!!!! jest nas całkiem sporo:tak:

witajcie wynik ujemny i na dodatek wieczorem mnie zalało.... ;(
to jest straszne. .

Tulęmocno!!!!!!!!!zgladaj do nas:tak:
kinga tak mi przykro...a byłam pewna że beta ci wyjdzie.....:-(kochane ja jutro idę na wizytę i mam cykora;-) mdli mnie ciągle ale nie znam nic na to oprócz przeżuwania czegokolwiek:-D no i też zostałam w jednych spodniach bo reszta już za ciasna:tak: a co do spania to miejsca też sobie nie umiem znaleść i rano bolą mnie plecy a sny to mam takie że....sex sex i sex:-D i budzę się cała zaśliniona:-D

zeberka kciuki za dzisiejsza wizyte!!!!!!!1 ja ilekroć mam sny erotyczne to w momencie kulminacyjnym się budzę :tak::-)

Spałam już wczoraj o 20 ... szoook. Mogliby nas podnieść!!!!!!!!

hej laseczki:)
kinga, bedzie dobrze..staraj sie zmienic podejcie..moim zdaniem za bardzo myślisz na ten temat..wiem łatwo powiedziec, ale u nas zadziało..
gratuluje fasolek, dwóch kresek i serduszek:)
miałam napisać, za 9 badań zapłaciłam 185 złotych, hiv 33. juz miałam na necie podgląd wyników. wyszła mi cytomegalii wartość 62..więc sie zestresowałam, zadzwonilam do gina, ale powiedział "gratuluje, to dobrze, to znaczy, że przechodziłas juz chorobe w dzieciństwie" a ja sie taaaak zestresowałam, ze w końcu po 3 dniach zrobiłam kupę:p więc jak to sie smiał mój J sa jakies plusy tej sutyacji:)
magda79 ja tez mam krwiaczka na jednym z pecherzyków. biore 3xduphaston i 3x kwas foliowy w dawce 5mg na jedną tabletke. zwykły folik ma 0,4mg. i mam prowwadzic łóżkowo kanapowy tryb życia i wszystko powinno byc ok:) jestem więc dobrej mysli:)

Hej
A mi sie dzis śniło ze mi wszystkie zęby powypadały. Jak sie obudziłam to biegem do lusterka i oglądanie paszczy. Mi sie rzadko coś śni ale teraz co noc mam bardzo realistyczne sny. Z Patim tak nie miałam.

Margot witaj.

Martolinka jak synek? Jeszcze gorączkuje . Mam nadzieję ze juz wszystko jest dobrze.
Aha wielka szkoda ze sie budzisz za szybko ale wtedy chyba męża budzisz :-):-):-). Dobrze ze ja takich snów nie mam bo bym nie miała kogo budzić :p

Magda biedna Ty moja . Straszne chorowitko z Ciebie. Masz leczone wrzody teraz w ciąży czy tylko dieta? Ja miałam tylko zmiany krwotoczne i zapalenie żołądka i dwunastnicy i pamiętam mase lekarstw jakie codziennie łykakam. Jak będziesz sie teraz leczyć?

Magda gdańsk. Nie ma co kupa kasy wydana. A gdzie robiłaś na HIV w zwykłym laboratorium?

Ostatnia edycja:
A ja mam dzisiaj mega lenia, jeszcze taki skwar u nas że :szok: i bolą mnie strasznie piersi :-( co do waszych krwiaków to oszczędzajcie się kobitki i będzie oki a w kwietniu będziemy tulić nasze skarby a ty magda 2 skarby:-)

reklama
magda mój J tez ma wrzody, wyszły mu rok temu w moje urodziny..
kiedyś brał pentase, a teraz ma jakis tańszy odpwiednik, a tez skuteczny. to sa takie osłonowe, na jelita. jak miał krwawienia to brał steryd metypred bodajrze. wiem, ze wrzody ma sie juz na zawsze, ale mozna je zasuszyc, czy jakos tak. zycze powodzenia. moj J schudl przez miesiac 16 kilo..straszne to było. mam nadzieje, ze u ciebie jest ok:)
paulusia mnie bola cycuchy jak zdejme stanik, staram sie jak najwiecej go nosic, przed ciąża miałam 65 ff, teraz mysle, ze rozmiar w gore skoczył napewno, bo stanik cisnie..trzeba sie będzie wybrac na jakies zakupy, jak lekarz pozwoli.

Do góry