Hellou!
Miąkwa śpi już od 2h, więc odpoczywam, odpoczywam, bo dzień był wyjątkowo marudny, ale za to jaki bogaty w atrakcje
Zostawiłam Jontka, na dywanie i poszłam sobie do kuchni szykować obiad, zaglądam do niego a on wlazł (wpełzł
pod stół,
Zobacz załącznik 507481 po czym znów poszłam do kuchni, a ten zawędrował pod drzwi
Zobacz załącznik 507482 kurka, młody przepełzał pół pokoju
A i przyłapałam go jak sobie tak pełza i wygląda jak skrzyżowanie sapera z dżdżownicą
Mini a to ci Borysław-pocieszyciel! Sama więc widzisz że nie ma co się stresować powrotem do pracy, wystarczy być tylko dzielnym, a nagrodzona będziesz
Kurka, my to jeszcze nie mieliśmy takiego prawdziwego kataru i powiem że chyba tego najbardziej się boję... ;/ mam nadzieję że uda wam się go zwalczyć!!!
A i śniło mi się że czekałyśmy razem w kolejce do dentysty i obie koszmarnie się bałyśmy...
Ajako wiesz, jak byliśmy z Antkiem u fizjoterapeutki, to był taki przejęty że dopiero pod koniec wizyty zaczął brykać, a tak to taka wiotka lala wodząca wzrokiem... Mam nadzieję że szybko Ignaś nadrobi! A Tobie to wytrwałości! A w domu też masz go ćwiczyć, czy tylko na wizytach? Ciekawa jestem co też psycholog Wam powie??
Kasiulka i u nas pojawiły się takie mikrodrzemki...
Atan no to szuja nie szef, bardzo nie ładnie się zachował! Oj, bardzo nie ładnie!
Amandla a to ci Marysia - psotnica
sony, powiadasz... ja też mam taki, ale czarny
Zdrówka, dla Mani i co by jej apetyt wrócił.
A właśnie: ile wasze dzieci mają mlecznych posiłków w ciągu dnia? Bo u nas wygląda na to że Antek je kaszkę na mleku na śniadanie i kolację. Bo mi Antek wciągu dnia nie chce cyca, a w nocy budzi się na cyca właśnie 2-3razy. I tak się zastanawiam, czy to nie za mało mleka w ciągu dnia??