reklama
Hej,
Mnie to juz na pewno nie pamietacie bo udziepalam sie tylko do polowy ciazy .
Szkoda ze watek sie nie utrzymal choc moze dziewczyny na fb gadaja bo pamietam ze sie przeznosily A dzieciaki faktycznie juz duze i wiekszosc juz zapewne gada
Pozdrawiam
Mnie to juz na pewno nie pamietacie bo udziepalam sie tylko do polowy ciazy .
Szkoda ze watek sie nie utrzymal choc moze dziewczyny na fb gadaja bo pamietam ze sie przeznosily A dzieciaki faktycznie juz duze i wiekszosc juz zapewne gada
Pozdrawiam
V
villandra8
Gość
Ojej - ale się tu duszyczki znalazły! Manta :-) MaMi :-)
jopal gratuluję brzuszka - będzie trzeci muszkieter czy dziewuszka? :-)
Szkoda, ze tu tak pusto, a jak pusto to i człowiek mało zagląda Ale też ciężko ogarnąć wszystko - życie forumowe się przeniosło na fb, a tymczasem w domu dwa szkraby, remonty, które nigdy się nie kończą, ogród, w którym dopiero zaczynam rewolucję ;-) Ach, żeby tak doba dała się rozciągnąć.....
jopal gratuluję brzuszka - będzie trzeci muszkieter czy dziewuszka? :-)
Szkoda, ze tu tak pusto, a jak pusto to i człowiek mało zagląda Ale też ciężko ogarnąć wszystko - życie forumowe się przeniosło na fb, a tymczasem w domu dwa szkraby, remonty, które nigdy się nie kończą, ogród, w którym dopiero zaczynam rewolucję ;-) Ach, żeby tak doba dała się rozciągnąć.....
jopal
Fanka BB :)
Hej Vill tym razem dziewusia u nas:-), moja doba tez za krótka wiec wiem o czym mówisz. Pozdrawiamy razem z brzuszkiem.
Angel.
Zwierzoholik;)
Ajj trzeba przyznac nie podrodze juz na forum, lenistwo i facebook Ale cale szczescie kontakt wciaz jest ;-)
patka82
Cześć Mamuśki
Fajnie, że czasem ktoś tu jeszcze zaglądnie
Ja tak sobie przypomniałam i wzięło mnie na wspomnienia... to był piękny czas,wtedy nastąpiła rewolucja w moim życiu, cudownie
U nas ok, fakt przydałoby się wydłużyć dobę, a przede wszystkim przerwę nocną, żeby się w końcu wyspać.
pozdrawiam
Fajnie, że czasem ktoś tu jeszcze zaglądnie
Ja tak sobie przypomniałam i wzięło mnie na wspomnienia... to był piękny czas,wtedy nastąpiła rewolucja w moim życiu, cudownie
U nas ok, fakt przydałoby się wydłużyć dobę, a przede wszystkim przerwę nocną, żeby się w końcu wyspać.
pozdrawiam
Perelandra
juuu
niedługo nasze marcowiątka będą miały3 lata!
a mój Jaśko już rok
niewiarygodne
Pozdrawiam
zgaszam się z tym wydłużeniem doby!
niedługo nasze marcowiątka będą miały3 lata!
a mój Jaśko już rok
niewiarygodne
Pozdrawiam
zgaszam się z tym wydłużeniem doby!
V
villandra8
Gość
jopal - gratuluję dziewuszki; mam nadzieję że rośnie zdrowo :-)
U nas czas leci naprzód, dzieciaki rosną, ogólnie dobrze ;-)
U nas czas leci naprzód, dzieciaki rosną, ogólnie dobrze ;-)
reklama
jopal
Vill dziękuję odpukać na razie wszytko ok, chłopcy bardzo cieszą się z siostry. Ach te dzieci tak szybko rosną i czas ucieka.
reklama