reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No fakt smutno, że tutaj tak pusto się zrobiło, a nasze maluchy to juz niedługo trzylatki będą. Ehhh czas leci.
Pozdrawiam jesli w ogóle ktos tutaj jeszcze zagląda.

reklama
Hej,
Mnie to juz na pewno nie pamietacie bo udziepalam sie tylko do polowy ciazy .
Szkoda ze watek sie nie utrzymal choc moze dziewczyny na fb gadaja bo pamietam ze sie przeznosily;) A dzieciaki faktycznie juz duze i wiekszosc juz zapewne gada:)
Pozdrawiam

Ojej - ale się tu duszyczki znalazły! Manta :-) MaMi :-)
jopal gratuluję brzuszka - będzie trzeci muszkieter czy dziewuszka? :-)
Szkoda, ze tu tak pusto, a jak pusto to i człowiek mało zagląda :zawstydzona/y:Ale też ciężko ogarnąć wszystko - życie forumowe się przeniosło na fb, a tymczasem w domu dwa szkraby, remonty, które nigdy się nie kończą, ogród, w którym dopiero zaczynam rewolucję ;-) Ach, żeby tak doba dała się rozciągnąć.....

Cześć Mamuśki :)
Fajnie, że czasem ktoś tu jeszcze zaglądnie :)
Ja tak sobie przypomniałam i wzięło mnie na wspomnienia... to był piękny czas,wtedy nastąpiła rewolucja w moim życiu, cudownie :)
U nas ok, fakt przydałoby się wydłużyć dobę, a przede wszystkim przerwę nocną, żeby się w końcu wyspać.
pozdrawiam

reklama
reklama
Do góry